o poveste pentru revistele siropoase...2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Ei,se pare ca avorbit cu preotul...
Nu stiu ce,dar am incercat sa il sun sa ii spun ca am gasit un potential cumparator la casa,si are telefonul inchis...Cred ca sta si "rumega"...E adevarat ca nu l-am prea sunat,decat sa il intreb la ce ora vine dupa copii,si chestii inca administrative,dar mi-a spus ca pentru mine va avea intotdeauna tel.deschis...Asta tocmai pentru ca stoe ca nu l-as suna aiurea...,si in caz de ceva...(referitor la copii),sa putem tine legatura...
Nu cred ca nu mai are baterie...,nu ii sta in fire...
Chiar as vrea sa stiu ce a vorbit cu preotul...,si daca a vorbit...Eu cred ca da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu cred ca s-a enervat si a inchis telefonul in semn de protest. Nu mai vrea sa stie nimic de "lumea ailalta".
O sa-si revina in scurt timp. Acum probabil sta si sufera cat e el de neinteles, chiar si de catre preot.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

lasa-l sa asimileze ce l-a sfatuit preotul ,eu te-as sfatui sa nu-l cauti un timp.lasa casa ca nu ramii fara cumparatori ..................nu te pripi............asteapta!
lucrurile facute incet si cu rabdare sunt bine facute!

monica mami de printz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Adina,

Si eu cred la fel... cred ca l-a scos un pic din sarite discutia cu preotul, cred ca nu i-a fost usor deloc, ca nici preotul nu l-a pupat pe frunte, din contra, l-a mustrat si l-a facut sa-si dea seama ce traume a produs in jurul lui... Cred ca nici n-a deschis gura, de rusine... e cam greu sa te contrazici cu un preot, mai ales cand tu esti cel caruia i se aduc atatea reprosuri... Toate astea cred ca i-au picat cam... nasol... Zic si eu la fel, nu da importanta ca are mobilul inchis, mai bine nu insista cu cautatul...

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

ei,el nu stie ca trebuia sa fim amandoi la preot,ci doar ca a fost el chemat...Si ca nasa de botez a vorbit cu preotul(ceea ce e adevarat). M-a sunat azi,nu am pomenit nimic de preot...,il las sa rumege...Dar nu pare sa se fi schimbat nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu cred ca se va intoarce acasa,dar numai de gura lumii si a preotului....nu pt ceea ce simte el!
in sinea lui se va sacrifica,isi va distruge viata ca asa trebuie....
va fi rece si indiferent ...si evident nefericit!

cat sacrificiu pe el!!!!

acesta este un posibil secenariu

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Normal ca se va intoarce, stai sa treaca un pic fluturii astia cu pipitza de douaj de ani...

Ma intreb daca totusi o fi fost la preot pana la urma - e posibil sa nu se fi dus, banuind ce vrea sa i se spuna.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Repet, daca te iubeste cu adevarat, atunci si doar atunci se va trezi, atunci si doar atunci se va intoarce cu adevarat la voi!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Neatza!

Mirela, ceva vesti? tu cum mai esti? copiii?

Mergi la inceput

Neatza dupa amiaza...
Azi a fost ziua cumparaturilor saptamanale...2pitici,unul in carucior,
ca sa pot pune dedesubt ce e mai greu,un rucsac si multe pungi...Parca eram de la circ,asa se uita toata lumea la noi...
Dar in supermarket(nu spun nume)ne-am bucurat de fiecare minut...Am facut chiar si concurs cu carucioarele,mai sa ma dea angajatii afara..Glumesc,dar chiar sunt neastamparati...
Nu am fost pana acum doar eu cu ei la cumparaturi,dar sincera sa fiu,e amuzantIar lor le-a placut la nebunie,si mai vor si dupa ce se trezescDar pana atunci incerc sa gasesc altceva cu care sa ii fac sa uite de cumparaturi...
Deci suntem bine...

Mergi la inceput