Mamici de martie-aprilie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 30
clauclau spune:
Neata randunici, ce harnicute ati fost, am o gramada de pagini de citit!
Bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare fara probleme si bebelusi sanatosi!
Cata, imi pare nespus de rau! Sper sa revi curand la odisee si sa fie totul bine.
Eu am dormit foarte mult in weekend, a fost super!
Simo, super cum te ajuta Luca la curatenie, exact asa e si Razvanel, vrea neaparat sa faca si el cate ceva. Avem super baietei!
Ariel si eu sunt nascuta in 1977 si tot in luna mai ( pe 26 ). Stai linistita ca suntem tinerele!
Kay, succes azi la doctor, abia astept sa-mi spui ce s-a vazut la eco.
CLAU 9+
vine bebe2!
Ups, trebuie sa-mi schimb semnatura, azi avem 10 saptamani!
ralucaspm spune:
Ariel si Danoana bine ati venit ! Sarcina usoara !
Kimmy si Cata14, stiu ca va e f greu acum. Asa cum am scris la inceput, am avut si eu o sarcina oprita din evolutie acum 2 ani si bineinteles ca am fost f necajita. Dar lucrul care m-a facut sa ma simt mai bine a fost ca ma gandeam ca sarcina a fost oprita pt ca a existat o problema si e mai bine ca s-a oprit singura asa devreme.
E f frecventa pierderea de sarcina in primele saptamani si nu inseamana ca aveti vreo problema sau ca o sa aveti la o sarcina ulterioara.
Din motivul asta, aici nici nu ne vede dr asa devreme. Ne pune sa facem mai intai de cateva ori analiza de hcg ca sa vada ca creste.
Kimmy si la mine tot naturala a fost eliminarea si nu a fost nevoie de chiuretaj si tot in primele saptamani. Asa ca mi-au spus doctorii (am fost la 3 pt ca nu mai aveam incredere) ca sa astept un ciclu normal si apoi putem sa incercam din nou.
Simonette sigur e de la constipatie. Eu nu am avut asa ceva la prima sarcina, dar tot asa citeam pe forum si multe fete au patit ca tine si doua, imi aduc aminte, chiar cu f f mult sange.
Raluca si Ioanna (5.07.2006)
simonette spune:
Oana, Bun venit la odisee...sarcina usoara si la termen cu bb sanatos frumos si deshtept foc!
Clau bine ai revenit si tu!!! Da mai...avem baieti de isprava...frumosi si vrednici, mancai-ar mama pe ei!
Elara, nu ai de ce sa te scuzi...probabil ca am zis eu la un moment dat ceva din care a reiesit ca sunt gravida acestei d-ne dr. pe care de altfel o s-o cunosc poimaine! ...vad ca ai si modificat!
Simonette11+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
simonette spune:
F greu merge azi netul la mine si in contacts nici acum nu pot sa ma inregistrez...la fel ma scoate afara
Raluca si multumesc mult! E tare linistitor cand afli ca nu esti prima cu asa ceva! Suna egoist dar asa e!
Simonette11+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
ralucaspm spune:
Referitor la cezariana, nu e asa de rau precum pare.
Cred ca e mai bine ca fetele care se stiu mai "slabe" sa nu se uite pt unele dintre noi o sa trebuiasca sa o faca si nu e bine sa fim asa de speriate.
Sa va spun cateva lucruri bune despre cezariana, ca sa mai "indulcesc" imaginea. In primul rand vreau sa va spun ca si eu cred ca tot ce e natural e mai bine. Asa am plecat si eu spre maternitate sa o nasc pe Ioanna natural, dar nu am avut deloc dilatatie si pana la urma am nascut cu cezariana si acum cred ca e mult mai usor cu cezariana:
1. nu simti nimic
2. am facut-o cu epidurala asa ca am vazut-o si eu pe Ioanna imediat
3. Nu se taie nici un muschi (daca vedeti filmuletul, se taie cumva mai jos de muschii burtii)
4. refacerea nu a fost grea
5. la e la fel ca inainte (imi imaginez ca dupa nasterea naturala ceva ramane modificat acolo jos, nu stiu. poate ne spun fetele care au mai nascut natural)
6. de ce imi e mie frica cel mai mult la nasterea naturala, de epiziotomia. Sora mea a nascut natural si chiar si dupa o saptamana nu putea sa stea jos, o durea f tare cand se ducea la toaleta (chiar in prima zi a lesinat de durere)
Dar fiecare femeie si fiecare sarcina si nastere sunt diferite.
Asa ca, ganditi pozitiv, asta e important !
Raluca si Ioanna (5.07.2006)