Mamici de martie-aprilie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 21

elara spune:
Fetelor, multumesc frumos de raspunsuri. Pe 13 cand merg la consultatie, am sa-mi intreb dr. ginecolog cum e cu Papanicolau ca sa ma clarific.
Cat despre greselile la listutza... eu am fost aiurita...care a gresit... M-am oferit sa ii dau o mana de ajutor Crisei dar cred ca eram cam adormita cand am scris...
Va rog sa ma scuzatzi..Ma duc acum sa repar.
Elara6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

elara spune:
Gata, Clabuc, am corectat.
Ce mai!!!! Te transformasem in Femeia Fantastica.
Nascuta in 1078, gravidutza in iulie 2007 si totusi te intorceai in timp sa nasti in martie 2007.
Pe Egonsis o inregistrasem deja (corect, am verificat).
Stiu ca unele dintre voi doriti sa existe pe listuta si unde veti naste si medicul la care mergeti. O sa ma uit in urma dar din ce imi amintesc, si sper sa nu gresesc: Clau si Kya - dr. Pravu, Elias.
In continuare, va reamintesc
1. daca doriti modificari sau completari la listuta,
2. daca exista doritoare care vor sa cunoasca contul comun ca sa deschida capitole noi si sa ajute cu listutza de la prima pagina,
va rog sa trimitetzi un PM la contul comun "randunici".
Elara6+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

elara spune:
aaaa, era sa uit: Bun venit, SweetBaby.
Sarcina usoar si bebe sanatos.
Te-am trecut pe listutza. Scrie mai repede primele 10 mesaje (care sunt moderate si apar greu) ca sa iti apara mesajele imediat si sa te puteam vedea si sa iti raspundem. Altfel esti vazuta doar de cele care mai rasfoiesc paginile din urma.
Elara6+

diana_g spune:
Buna,fetelor!Ce harnice sunteti!Ati ajuns deja la pagina 14.Oau!
De cand nu am mai intrat in legatura cu voi,au mai aparut si alte viitoare mamici.Le doresc sa aiba parte de o sarcina usoara si de boboci grasuti.
Vreau sa va spun ca sunt 3 zile de cand stau in pat,am avut niste dureri ingrozitoare de solduri(din cauza injectiilor)si totodata de spate.Nu va puteti inchipui prin ce am trecut.Azi pare sa fie mai bine,am luat o crema special pt asa ceva si se vede ca da roade.Am sunat si doctorita mea si i-am spus in ce situatie ma aflu.Mi-a dat voie sa intrerup tratamnentul cu injectii,dar tre sa iau niste ovule.Voi ce stiti despre asta?Mai am o intrebare.In capitolul trecut cineva amintea de niste pete maronii care apar in a 9 a saptamana.Ieri seara am avut parte si eu de ea,dar a urmat si un chegulet de sange tot de culoare inchisa de masura unui bob de orez.M-am speriat un pic.Ce o fi?
In rest ce sa va mai povestesc,greturile continua sa vina,mai nou am parte de ele si noaptea.Super,nu?
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine
diana_g

Roxana Claudia spune:
Ralucaspm - asa-i avem copii de varste apropiate. Si eu m-am gandit inainte de a lua MAREA DECIZIE. Insa o data cantarita situatia mi-am zis ca nu mai dau inapoi si ca pot duce. Si vreau asta!!! O sa ne fie greu, iti dai seama, ma gandesc la o multime de probleme care ar putea sa apara, printre care sa iau si un carut dublu pt ca cel mic nu o sa fie chiar atat de...mare si o sa mai oboseasca. Ma gandesc cum o sa doarma celalalt cand asta o sa faca galagie de mama focului si cum o sa dorm eu??? La mine mai sunt mama si soacra care ma pot ajuta cu copiii, fara ca eu sa fiu nevoita sa ma rup de vreunul dintre ei, pt ca ele stau f aproape de mine (la doar cateva minute de mers pe jos). Ma gandesc sa le amenajez camera, pt ca piciul meu doarme acum singur si trebuie sa maresc cumva camera, sa creez spatiu sa incapa 2 patuturi
. Mai vrei sa-ti mai spun la cate ma gandesc??
Dar stii ceva? O SA NE DESCURCAM! Si o sa fim mamici de 2 ori mai implinite chiar daca vor fi si momente in care vom simti ca totul se prabuseste
Roxana 11 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)

randunici spune:
Buna, Diana.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Ce varsta are sarcina ta?
Ce tratement injectabil faceai? Adica ce substantza? Probabil ca ti-a recomandat progesteron sub forma de ovule, poate utrogestan?
Despre acel cheguletz iar nu stiu ce sa-ti spun... Si eu m-as speria la fel de tare. Sper totusi ca nu e nimic grav. Ai intrebat-o pe dr. si despre asta?
Edit: Semnat Elara. (am uitat ca sunt logata cu contul comun)

egonsis spune:
Elara, doctorul meu m-a intrebat cand am facut ultima oara papanicolau si, pentru ca era mai mult de una an, a zis ca el repeta acum pentru ca mai tarziu in sarcina este "neplacut". Nu am auzit niciodata ca e interzis, dimpotriva, stiu ca e unul din primele teste care se fac.
Simonette, si mie mi-a spus doctorul ca la urmatoarea vizita (cand voi fi in 12 sapt) imi va face un test prin care se masoara translucenta nucala. Din cate am inteles eu, este vorba de o ecografie si un test de sange, pentru a calcula riscul de malformatii si necesitatea de a face aminocetoza. Nici eu nu am priceput foarte bine, ca mi-e greu sa inteleg termeni medicali in germana.
Eu banuiesc ca e vorba de triplul test.
Am gasit o discutie pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71577
Pup
simona
7+

simonette spune:
Sweetbaby bine ai venit la odisee! Felicitari pt bb, sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos iti doresc!
In seara asta sunt cam ametita...nu prea stiu ce-i cu mine...
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

simonette spune:
Diana eu zic sa nu te panichezi ca am avut si eu asa ceva! Tot dupa petele de capuccino! Explicatia ar fi ca de mai curata uterul si se mai dezlipeste cate un firicel din endometru de alta data! Nu e o explicatie stiintifica dar mie asa mi s-a spus si sunt ok acum! La mine a fost ca o pielicica negricioasa, maronie, se vedea ca e ceva vechi! Si am mai scos eu ceva in alta zi ca un paianjen mic, tot de aceeasi culoare....sorry dar asta mi-a inspirat mie! Te pup si te sfatuiesc sa informezi totusi medicul...asa pt linistea ta!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

cata14 spune:
ptr mine totul a inceput sa se prabuseasca joi dimineata cabd am inceput sa sangerez.
Sangerez serios ... ma duc la urgenta dar nu am sperante.6+