Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau, si eu tot la AMA Medical City ma duc. O sa avem 5 saptamani fix... Sau nu calculez eu bine? Daca UM a fost pe 8 iulie, Duminica asta ar fi trebuit sa vina menstruatia, atunci Duminica incepe saptamana 5??? Of Doamne... atatea calcule!

Altfel spus, prima vizita la ginecolog va fi in z30. Stiu ca este mult prea devreme, dar pleaca el in concediu, apoi plec eu, si ne mai vedem peste o luna. Macar acum scap de obsesia extrauterinei, ca banuiesc ca macar un punct in uter vede, nu?

mcrissa, daca spui ca e chiar buna secretia alba ca e de la progesteron, atunci chiar ma bucur. Teama mea este sa nu am destul progesteron si sa fie nevoie de utrogestan

4+

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

A... Clau, am uitat sa te intreb: cat costa consultatia la AMA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Clau si Kya parca voi mergeti la dr. Parvu?ar fi bine sa scriem pe prima pagina si dr care ne urmareste sarcina , asa am putea impartasii impresii, cabinete, spitale si preturi.si eu am sunat pentru o consultatie la el si nu am gasit pana pe 12 septembrie.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, stai linistita ca o sa se vada ceva. Oricum o sa se vada clar ca e in uter, asa ca nu te mai stresa. Eu atunci m-am programat la Ama pentru o ecografie de sarcina incipienta care parca este 160 ron ( nu mai stiu exact) si n-am mai platit si consultatia, habar n-am de ce. Cred ca nu mi-a bifat pe fisa ca m-a si consultat, o fi uitat, oricum a fost in favoarea mea. Consultatia daca nu ma insel este 80 ron.

Mcrissa, da este o idee buna sa trecem si medicii care ne urmaresc sarcina. Deci la mine ( si la Kya ) este Dr. Parvu. La consultati si ecografii mergem la clinica Ama Medical, iar nasterea o sa fie la Elias.

Crisa, nu ai mai gasit la el pentru ca pleaca in concediu toata luna august. Eu am programare la el pe 3 sept la morfologia de trim 1.

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor m-am intors de la doctor, si sunt foarte fericita
Sarcina 5 saptamani. Pentru ca era prea mica ca sa se poata determina la un consult, mi-a facut si o ecografie (pentru ca vroia sa fie sigura doctoritza ca nu e extrauterina, e ceva foarte des intalnit la tinerele din ziua de azi). Sarcina s-a vazut la eco, si este intrauterina 5 saptamani. Mi-am facut si testele de prim trimestru tot acum, inclusiv cele de secretie vaginala si papanicolau. Rezultatele peste 7 zile. Asa ca radiez de fericire.

Acu va las pentru ca plec la herculane la socrii sa le dau estea cea mare
+5

Mergi la inceput

Pucca, felicitari inca o data!!!

mcrissa, asa cum zicea si clau, dr. Parvu, nastere la Elias, consultatii, pe unde m-o chema: Elias, Medsana sau AMA. Mi se pare si mie o idee buna sa fie trecut si aspectul asta pe prima pagina.

Alte date pentru listuta, o sa trimit luni, cand ma intorc de la dr, cand o sa stiu sigur ca pentru 9 luni, cu ajutorul lui D-zeu, o sa fiu pe prima pagina cu

Clau, merci de raspuns.

4+

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Multumesc tuturor de primire!
Monica, citisem ca si tu ai endometrioza, dar nu stiam ca te-ai si operat. si eu tot laparoscopie am facut. Nu stiam ca exista un forum care trateaza problema asta, sigur o sa intru si acolo.
Elara, si eu tot in saptamana a 7-a am fost pentru prima oara la ginecolog (adica ieri). E drept ca aicea se fac toate la ginecolog, si analizele si ecografia, asa ca din punctul asta de vedere sunt rezolvata. Dar am auzit de fete care stau in germania si care s-au dus la ginecolog prin saptamana a 5-, a 6-a si au fost trimise acasa, ca e prea devreme ... e adevarat ca in romania sarcina e tratata putin diferit, dovada ca se dau si suporturi de sarcina.
Eu insa nu am putut sa ma duc la ginecologul meu, pe care, cand am aflat ca sunt insarcinata, l-am prins in concediu si care si-a inchis pravalia pana pe 15 aug (si mi s-aparut foaarte mult sa astept pana pe 15,mai ales ca programarea probabil nici nu ar fi fost mai inainte de 20 aug) asa ca m-am dus la un alt cabinet. unde, necunoscand raportul operatiei mele de endometrioza, nu au stiut ce sa imi spuna despre ovarul meu drept. asa ca o sa mai fac o vizita intermediara la fostul meu ginecolog, sa-i cer sa-mi faca inca o ecografie sa se iute atent la ovarul drept si sa imi dea o copie de pe hartiile de la spital.
la noul ginecolog am facut deja programarea pentru a doua vizita, cand au spus ca imi vor face ceea ce in germana se cheama "testul de prim trimestru" n- am idee cum se cheama in romana, sa fie oare acelasi lucru cu triplul test, de care am auzit?
de asemenea m-au intrebat daca m-am gandit daca vreau sa fac amniocenteza, ceea ce m-a luat prin surprindere, nu credeam ca o sa discutam acest lucru atat de devreme. voi ati discutat despre asta cu medicii vostri? mie mi-a spus ca nu imi recomanda testul, pentru ca sunt tanara si nu am istorii in familie, dar ca e decizia mea.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Pucca, ma bucur pt tine.
Multumim de info. Deci zici ca ai facut Papanicolau.

Mie mi-a zis ieri dr. de familie ca Papanicolau nu mai am voie sa fac daca sunt gravida. Ca am intrebat eu daca imi da sa fac si asta fiindca nu l-am mai facut de vreo 3 ani (si nici ginecoloaga nu il trecuse pe listuta).

Ce sa mai cred?
Voi ce stiti?

Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elara, se face in sarcina si Papanicolau si examene de secretie din col. Sunt obligatorii.

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Feteloooor, alta intrebare:

Unde pot face eco si sa-mi poata da si CD cu filmare? Nu doar poza?
Dr. ed fam mi-a dat trimitere la Humanitas. Si m-am programat pentru miercuri, 8 august la ora 18.00. Dar nu pot da si inregistrari ci doar poze.

Si as vrea sa stiu macar pentru urmatoarele eco unde pot sa obtzin asa ceva? Ca eu am vazut pe forum si filmuletze cu bebici in burtica.

Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput