Mamici de martie-aprilie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Elara, stai linistita si noi avem acelasi sistem de intrare in cladire, pe baza de cartela magnetica, si nu e nici o problema. Am mai multe colege gravidute, sau care au nascut si au fost bine mersi, si ele si bebeii lor.4+
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralucaspm spune:
Roxana-Claudia noi am oprit celule stem pt Ioanna. Cred ca e bine sa le opresti, desi cand ai nevoie de ele ( sa nu aiba nimeni nevoie niciodata ) nu mai sunt chiar asa de magice cum le prezinta cand le fac reclama. Sa-ti spun pe scurt: socrul meu a facut leucemie si la inceput am crezut ca e mai grav si ca ar fi o probabilitate sa faca transplant. Si eu si cumnata mea (fiica lui) am oprit celulele de la copii (ea are un baietel cu 2 luni mai mare decat Ioanna) si imediat ce am auzit ne-am bucurat ca nepoteii sa-l poata ajuta pe bunic. Atunci am aflat ca sansa sa se potriveasca e f f mica (2% e sa se potriveasca cu copiii lui, iti inchipui cat de mica e sa se potriveasca cu nepotii) si ca sunt prea mici oricum, chiar dc se potrivesc. Deci cica ar fi bune numai pt copilul de la care s-au luat, iar la fratii lui cu 30% sanse numai.
Si cica deocamdata nu pot face mare lucru cu ele, dar spera ca in viitor.
Oricum, inca o data, sa dea Domnul sa nu aiba nimeni niciodata nevoie de ele !
Noi am platit aici 1500 de euro, acolo cat costa ?
Dupa aia am aflat ca e o banca in Atena la care le dai gratis si oricine are nevoie poate sa caute acolo, la banca, celule care sa i se potriveasca. Si tot asa am auzit ca se asteapta ca in viitor sa poata fi folosite la mai multe boli.
Raluca si Ioanna
ralucaspm spune:
Roxana Claudia, acum am vazut ca ai un baietel mai mare cu exact o luna decat Ioanna , iar sarcina ta e cam cu o luna cred mai mare decat a mea
Cum crezi ca o sa ne descurcam insarcinate si cu puiuti asa de mici si apoi cu doi pitici ?
Cand eram insarcinata cu Ioanna nu ridicam nimic mai greu de 5kg, iar acum o ridic toata ziua 10 kg. Sper sa nu-l afecteze pe bebe mic.
Tu ai ajutor acolo, ca eu aici sunt singura ?
Si-l mai avem si socrul in spital si ii facem mancare in fiecare zi si sotul trece pe la spital de 2 ori pe zi, asa ca nici el nu prea are timp sa ma ajute.
Noroc ca Ioanna e un copil f f cuminte si fara probleme, multumesc lui Dumnezeu !
Raluca si Ioanna (5.07.2006)
simonette spune:
Iubitele mele..........randunicile!
Pucca, draga de tine...te pomenesti ca ti-e teama de ace! Nu iti ia sange la primul consult, te intreaba UM si apoi iti face echografie...intravaginala cred...apoi iti scrie pe o hartie medicatia daca este cazul, apoi te programeaza pt urmatoarea echografie...la mine asa a fost!
Elara, sunt normale durerile de burtik, cum de altfel normale sunt si grijile tale! Noi toate am trecut prin ingrijorarea durerilor de burtik, cate un no-spa si stai linistita in pat! Daca doare insuportabil, atunci e alta poveste...trebuie anuntat medicul!
Kya, fa mamico cate teste vrei ca tot ce-ti face placere e bine-venit! Durerile de burtik sunt normale asa cum i-am zis si Elarei...
Zozelina...nu te-ai intors? Hai ca te asteptam cu vesti bune...!
Eu...ca sa scap de teroare mi-am sunat dr. si i-am zis de faptul ca nu pre`a ma mai dor sanii......A ras si a zis ca nu are nicio semnificatie
Clau merci pt raspuns....tu cu ce te mai lauzi?
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
elara spune:
Kya, multumesc frumos de raspuns.
Numai ca ma gandesc ca poate la un bebe asa de mic sa nu fie mult mai periculos decat daca ar avea deja vreo 3-4 luni.
Acum, ma gandesc ca probabil pe acelasi sistem functioneaza si chestiile acelea de la supermarcheturi, nu?
Offf, Doamne Ajuta sa fie bine.
Incet, incet incepem sa devenim mame: ne ingrijoram pentru copilasii nostri. Ba eu o mai iau si pe aratura... Va rog frumos sa incercati sa ma suportati ca asa sunt eu....
Pucca si Zozela, parca voi mergeti maine la dr, nu? Poate ca va amintiti sa intrebati si pentru mine acest lucru? Va rog frumos de tot. Eu o sa-mi sun dr. mea dar nu stiu sigur daca nu a plecat in CO deja si poate nu imi va mai raspunde la telefon.
Elara5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ralucaspm spune:
Diana-q si eu am avut greturi cu Ioanna si noaptea si pana la 12-13 saptamani nu ma puteam ridica din pat. Nu ieseam nici sa duc gunoiul. Si sotul era in armata , dar nu mi-a fost greu pt ca stiam din ce motiv imi e rau si eram fericita si eu am ales sa fiu insarcinata cat e el in armata, ca sa treaca vremea mai usor si asa a si fost. Si pt ca am nascut a facut numai 9 luni armata in loc de 12
Si mie imi era mai rau daca nu mancam, asa ca toata ziua rontaiam cate ceva.
elara spune:
Sadeth, bine ai revenit. Imi pare rau pentru ce ai suferit. Doamne ajuta
ca de data acesta sa fie bine.
Simonette, multumesc tare mult si tie pentyru raspuns.
Elara5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Monica9 spune:
Salut fetelor, ce ne-am inmultit! Acum si paginile se umpla repede. Bun venit la gravidute proaspete si sarcina usoara.
Eu am fost azi la eco, are bebe 1.8 cm si l-am vazut cum se misca putin din cand in cand, tot nu-mi venea sa cred ca e la mine in burtica.
Au inceput greturi si la mine de vreo saptamana, si mai ales daca vreau sa gatesc, mirosul de mancare ma deranjeaza mult. Dar norocul meu ca vin parintii mei sa ne viziteze peste o saptamana si macar cat stau ei, cam o luna, nu voi avea treaba cu gatit si altele prin casa.
Legat de dureri la burta, am si eu din cand in cand, dar asa dureri mici, deci cred ca nu e nimic grav, e normal sa fie asa. la toate.
Monica 8+
ralucaspm spune:
Zozela , Elara, Clauclau multumim mult pt urari !
Elara si celelalte fete cu dureri de burtica, pe nasa mea a durut-o burta tot timpul de cand a ramas insarcinata si acum avem un nasic de 2 saptamani sanatos si frumusel . Nu va speriati.
Fetelor care tot fac multe teste, m-am tot gandit daca sa va scriu parerea mea. Pe de o parte ma gandeam ca e bine daca asta va linisteste. Dar pana la urma nu m-am aptinut sa scriu ce cred: chiar si cand sarcina nu mai e (Doamne fereste !, bat in lemn) HCG nu scade imediat. Deci testul de la farmacie tot pozitiv arata. Doar la testul de sange poti sa vezi dc hcg creste sau scade.
Va las acum ca sunt cu Ioanna in brate.
Sa auzim numai vesti bune !
numeioana spune:
Multumesc, fetelor, pentru variantele de vacanta. As vrea aer curat, padure, dar si ceva de facut...sa nu ne plictisim. Pescuit macar, daca nu ceva locuri de vizitat...
Sadeth, tare trista experienta prin care ai trecut. Sa dea Doamne Doamne sa fie bine bebelusul tau si ai nostri!
Mie de cateva zile parca mi-a crescut burtica. Cand stau in pat pe o parte iese in evidenta un guguloi ca un pepenas galben, tare Am citit ca uterul e acum de marimea unui grapefruit, dar nu-mi prea place fructul asta, asa ca prefer sa-i spun pepenas
Elara, stai in pat intinsa daca te doare burtica si esti acasa. Important e sa nu te doara tare si sa nu ai scurgeri.
Ioana 10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.