Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

Offffffff de ce nu imi apar mesajele?....am citit ca pina la 10 ii mai dificil, apoi nu ma mai "modereaza" nimeni....da io nu mai am rabdare

http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Inca nu am ajuns la voi, dar sper in citeva zile.Testul de ieri z25 mi-a iesit negativ, dar de vreo 3 zile s-au intetit greturile.Astazi de exemplu mi-e rau de-a binelea si ma doare putin si capul.
Vi s-a intimplat sa va doara capul?

Voiam sa va intreb daca voi ati renuntat complet la cafea....Am mai citit pe ici pe colo ca e permisa in cantitati mici, insa la prima sarcina nu am baut deloc dupa saptamina a 6a, cind mi s-a confirmat sarcina.

Dupa mine citire sunt in saptamina a 4a, dar mai rezist putin pina la test...

Cred ca am mai intrebat, dar stiti cum e ( cu paranoia in floare)...ce suplimente luati?Am citit si articolul de pe prima pagina.Eu continui cu acid folic si Centrum asa cum mi s-a prescris.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ina, te asteptam la noi!

Simo, stai linistita, ca totul e in regula. Eu, de ex. n-am avut dureri de sani deloc. Simt ca ma mai ustura sfarcurile cateodata, dar sanii nici nu sunt mai tari nici nu ma dor.

Nu stiu daca mergem la Moeciu, ca am mai fost pe-acolo... Dar nici foarte departe n-as vrea sa plecam. La mai mult de 400 km nu m-as incumeta sa plec... In Apuseni am fost de Revelion. Am fost atunci la Albac si zona e mirifica. Pensiunile nu sunt tocmai stralucite, dar zona e superba. Mi-ar placea zona Horezu, Runcu sau Moldova, dar e cam departe...

Ioana
10+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Numeioana si la Sibiu e foarte frumos, la Paltinis. Asa am auzit de la cineva care a fost chiar saptamana trecuta . Si eu as vrea sa merg acolo poate chiar in weekend-ul asta!

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Eu am fost la Paltinis acum 2 ani, in luna de miere, si eram si gravi in 4 luni juma. E ft frumos, mi-a priit si mie si lui bebe (m-am intors cu o burta!!!!), dar e un loc pentru relaxare, plimbari prin padure. Nimic altceva. Da ma gandesc ca asta si doreati, nu?
Pupici pe burtici.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Ioana ma bag si eu in seama. Eu am fost la Paltinis acum 2 saptamani. E frumos. E liniste.
Mai poti merge la Cumpana, intre Vidraru si Balea Lac, cam 50 de km de Curtea de Arges. Acolo poti sa te plimbi cu vaporasul, am vazut ca unii pescuiesc, e aer curat.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://s210.photobucket.com/albums/bb255/vrmoana/?action=view¤t=S4022545.jpg
http://tt.lilypie.com/khKrm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Cand ati fost pentru prima oara la doctor, dupa ce ati aflat ca sunteti insarcinate, v-a luat sange ca sa vada daca sunteti insarcinate. Si daca dupa cat timp ati primit rezultatul. Sau nu va luat sange deloc? A fost suficient ca i-ati spus ca v-au iesit testele pozitive? Intreb pentru ca eu maine merg pentru prima oara la ginecolog, prima oara insarcinata

+4/3zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Nici pe mine nu ma dor sanii decat putzin si dupa ce ma dezbrac. Parca ii simt mai grei si ma ustura ceva prine ei... Si sotul a zis ca sunt putzin mai lasati si s-au latzit putzin. Dupa ce imbrac ceva ma simt mai bine. Cred ca le trebuie sustinere.....desi nu-s deloc mari.

Si eu am fost o saptamana la Moeciu anul trecut dupa nunta. Mi-a placut foarte mult.

Pucca, eu ma duc pe 13 august la dr. Dupa ce am avut testul de sarcina pozitiv (acum o saptamana) m-am dus in aceeasi zi la Giulesti unde mi-am facut si testul de sange. A costat doar 15 lei (150 lei vechi) si am avut rezultatul in aceeasi zi. Il poti vedea la "vine bebe :)". Vezi ca la Giulesti acest test se face doar martea si joia.

Elara
5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna, fetelor !

S-ar putea sa ma alatur voua in curand

Ieri am facut HCG = 3200 si mai fac unul si maine. Apoi o s-o sun pe dr. sa-mi fac programare. Nu vreau insa sa ma treceti pe lista deocamdata. Intai vreau sa aud inimioara. Daca se intampla ceva rau nu vreau sa apar nici pe lista de prieteni. Mi-ar aduce aminte de ce s-a intamplat si m-ar intrista.
Sper sa nu va suparati pe mine, dar asa simt eu. Acum 2 ani am avut o sarcina oprita din evolutie si de aceea sunt asa... nu vreau sa-mi fac deocamdata sperante f mari.

Sunteti primele pe care le-am anuntat, in afara de sot bineinteles

Va doresc sarcina usoara in continuare si sper sa fim "colege" in curand

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata fetelor!!Plec la Dr.!!Tineti-mi pumnii straaaansi!!
Felicitari Raluca-esti insarcinata!!

Ela.. in 6+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput