Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 22
slimatei spune:
foarte bine ca v-ati trezit fetili'..ca eu merg la somn...la mine vine soarele...pana acum am mai stat cum am mai stat ca a fost un pic de racoare dim...
4 zile pana la vacanta...nu mai am rabdare.... dupa-amiaza mergem la dr. sper sa fie totul bine...si sa ma lase in vacanta! sa avem o zi buna!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
pufulet74 spune:
aha,BB apoi arati f bine si sexy, ia sa te inscrii tu frumos la miss odiseea ... ;)
------------------------
Flory 25+
Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
darleena spune:
BB imi pare rau pentru umflare. Stiu si eu cum e. Fata si mainile nu mi se umfla, insa picioarele sunt de-a dreptul butuci.
Ce ma innebuneste cel mai tare e ca se umfla numai atunci cand stau pe scaun in pozitia clasica (in fund). Si cum nu pot sa scap de serviciul asta, sunt consemnata sa stau cam 8 ore asa, si in consecinta sa mi se umfle picioarele.
Partea cea mai proasta e ca daca se umfla, imi iau cam 2 zile sa se desumfle de tot, adica week=endul, iar de luni o iau de la capat
Si tocmai cand mi-am facut abonament la piscina, sa ma duc sa dau din labe, s-a facut urat afara, si piscina e descoperita. Asta da noroc!!26+ si
baby Kara
gill spune:
BB...nimeni nu mi-a spus ca ar fi baiat....doar babisme....ca mananc doar acrituri...ca am burtica tuguiata....etc.....dr meu cand am facut eco morfo fetala la 20 sp mi-a zis 70% fata.....iar sap trecuta am avut prog la eco 4D la Sanador Cu Herghelegiu...si mi-a confirmat fetita.......dae eu concret nici pana azi nu am vazut nimic pt ca....ne-a aratat o data fata apoi a pus mainile la ochi ,s-a intors su spatele i cu funduletul in sus si asa a stat....
GILL
25+si bebelina SARITA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
super Gill!! ma bucur ca ti s-a confirmat 100% fetita!! imi place numele Sara!!
darleena, mie mi s-au umflat buzele...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
darleena spune:
quote:
Originally posted by bex
Buna, fetelor!:)
cum fac sa apar si eu pe lista voastra de mamici?
Unde trebuie sa imi pun datele?
merci mult26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
Da-ne datele tale aici si una din noi le va pune pe prima pagina.
Cred ca deja stii ce ne intereseaza: UM (ultima menstruatie); DPN (data probabila a nasterii - calculata dupa Um sau dupa ecograf, cum consideri tu) si DN (data ta de nastere).
Si daca ai ales deja un nume pentru
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Big Mamma (mai bine imi punema eu asa la semnatura ca mi se potriveste ami bine ) acuma ascult melodia pusa de tine pe yahoo: One in a milion. superrrrrrrrr
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
buna dimineata tuturor!
am si eu programare la eco morfologica saptamana viitoare la medlife la dr Steriu, a auzit cineva de ea? Mie mi-a spus dr sa fac aceasta eco la 23 de saptamani...abia astept! Sper din suflet ca bebele meu sa stea intr-o pozitie convenabila pentru mine si pt tatic, poate avem noroc sa ii vedem fetzisoara.
Oricum, pot sa spun ca am trait alaturi de voi emotia ecografiilor (cu IR-urile.... )
Cristina
gill spune:
Fetelor...voi va uitati pe ZONE REALITY la documentarul "Nasteri neobisnuite"????...e in fiecare zi la 12,55........
...inteesant......
GILL
25+si bebelina SARITA
darleena spune:
BB sa inteleg ca tu prezinti simptomele/semnele clare de fetita? Ca asa auzisem eu ca erau vorbele din batrani: ca daca ai fetita te umfli la fata si te "buzezi".26+ si
baby Kara