Caut instalator care sa posede "sarpe"
Am o problema la tevile de la baie in sensul ca teava de scurgere de la cada este infundata si cand evacuez apa din cada refuleaza prin sifonul din pardoseala. A venit un instalator, si a constatat ca nu are acel obiect numit sarpe. Asadar, daca imi puteti recomanda pe cineva as fi tare recunoscatoare.
Ma puteti contacta pe PM sau la 0722666204
Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 33+
-> Album foto <-
Raspunsuri
boticelina spune:
Voinea, poti sa-ti iei chiar tu un sarpe, e un obiect foarte util la casa omului; se gaseste la Praktiker sau alte magazine de instalatii si costa in functie de lungime intre 8 si 14 lei.
Asa, si daca mai inviti vreun instalator "nedotat", i-l pui in brate si-l pui sa rezolve problema.
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
lady_in_red spune:
Buna. Eu am un baiat care a lucrat la mine, l-am mai recomandat la multa lume de pe forum. Face treaba buna si lucreaza repede.Uite, iti dau nr lui. 0741596993.Spune-i ca suni din partea "dnei dr laura" ca daca are mai multe lucrari iti ada prioritate si sper sa se rezolve doar cu desfundatul..eu am avut o belea asemanatoare cand stateam la bloc si a trebuit inlocuita teava de tot.Il cheama Adrian
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
lilina spune:
of...problema asta am avut-o eu de 2 ori la mine la bucatarie si m-am trezit cu ciorba vecinilor la mine in living....nu va puteti imagina cum mirosea
si cum pierdusem nr.de tel.al instalatorului (baiat de baiat meserias) am sunat la unul de pe net care a venit cu "renumitul" sarpe si a desfundat beleaua si ne-a uscat de bani (ca de'...apartament proaspat renovat, frumos si propr'etari tineri)
acum mi-am montat niste chestii la evacuare de nu mai vine nimic inapoi...sa-i vad si eu pe vecini disperati cu ciorba de ieri si mujdeiul vecinilor in apartamentul lor si cum suna pe la usi si nu le raspunde nimeni
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
voinea spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Nu as vrea sa iau eu sarpe din simplul motiv ca nu am unde sa il depozitez. Nu pare mare lucru, dar de cand ne-au anuntat cei de la primarie ca ne desfiinteaza garajul (no comment ca iar ma enervez)am toate catrafusele in casa si nu mai am loc nici de mine.
Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 33+
-> Album foto <-