COMBINA FRIGORIFICA INDESIT -HELP

COMBINA FRIGORIFICA INDESIT -HELP | Autor: canne-marie

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea.
Am si eu o mare problema cu o combina Indesit.Nu stiu ce are de la o vreme face in spate un zgomot foarte ciudat,nu stiu cum sa-l descriu cel mai bine ca sa intelege-ti.Parca ar fii niste soareci si ar rontaii tot timpul acolo si pocneste,dar numai cand merge se intampla asa.
I-am sunat pe cei de la garantie si au zis sa stau linistita ca asa face el,deci nici macar nu s-au miscat sa vada despre ce este vorba.Am o mie de nerviiii,va da-ti seama cum face de ma trezeste noaptea din somn ,am impresia ca am soareci in casa.

Va rog frumos care ave-ti idee de ce se intampla sa-mi spune-ti si mie care ar fii problema.Precizes ca o am de aproape 9 luni si garantia la ea este de 2 ani.

Va multumesc anticipat.

annes

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

si eu mi-am cumparat de curand o combina frigorifica electrolux si tot asa un zgomot ciudat face si pocneste, intr-adevar parca in ultimul timp ceva mai rar... in concluzie am sunat si eu la cei de la garantie si mi-au spus ca e ceva normal in primele doua luni maximmmm si ca nu trebuie sa fiu ingrijorata!
ce explicatie mi-au dat? faptul ca cica pana cand se usuca "spuma" din spate se dilata si se contracta din cauza la diferentele de caldura si de aia pocneste... pentru celalalt zgomot, referitor la rontaitul de soareci mi-au zis ca e sper sa nu ma insel aici izopentanul si datorita lui se aude zgomotul ala... ramane de vazut!

eu am avut un arctic inainte si care nu facea nici un fel de zgomot! apor nu mai stiu ce sa zic!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Iti multumesc frumos pt.raspuns.
Aseara l-am dat un pic mai tare si parca nu a mai facut asa rau,dar tot face ,sa vad cum se va manifesta deacum in colo.Am mai vb. cu fete care au combine si a zis sa-l dau mai tare pt.ca nu isi face racirea cum trebui si sa-l departez mai mult de perete.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

sa stii ca nici al meu nu e tare departe de perete! o sa incerc si eu!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Si noi avem combina Indesit,insa noi inca nu am avut parte de astfel de zgomote...parerea mea este,de asemeni,ca ar trebui tras mai departe de perete,trebuie sa existe un spatiu suficient de aerisire.La frigiderul nostru exista in interior un buton cu capac inchis la culoare...ei bine,in cartea tehnica scrie ca atunci cand capacul asta este colorat verde si se poate citi pe el OK,inseamna ca frigiderul functioneaza in conditii optime.Am facut experienta de a vedea cum e cu butonul asta si am pus racirea pe nivelul 2,butonul era inchis la culoare,aproape negru si nu se vedea nimic pe el.Dupa ce am mutat pe nivelul 2,5 sau 2,8,parca asa era,aproape de 3, de racire,capacelul s-a colorat verde si se vedea scris acel OK pe el.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput