* Aspirante optimiste > 20 Ani (129) *

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

crisa, da, sunt profesoara, predau limba engleza si business administration. tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Michelle eu acum am venit acasa si am citit mesajul tau.
imi pare rau ca nu ai venit cu vesti bune.
tu stii mai bine decat toate cat de bine te inteleg si stii ca sunt alaturi de tine in momentele astea.
te rog sa nu te superi pe Crisa pentru ca ea este mai noua pe forum si nu cred ca iti stie povestea si nici prin ce ai trecut tu, asa ca nu cred ca a fost rau intentionata.
hai nu fi suparata te rog............. fata cu drag si o imbratisez cu drag sa ii treaca supararea.
hai ca sunt sigura ca va veni si pe strada noastra soarele pana la urma...........
Crisa te rog sa nu fi nici tu suparata, ca nici Michelle nu a fost rau intentionata, daca nu ti-a inteles spiritul tau de gluma.
ea a trecut printr-o situatie foarte grea si si-a pierdut fetita la 24 de saptamani si este foarte afectata si acum.
eu stiu ca nu avei de unde sa stii asta dar de aceea ti-o spun eu sa stii si sa intelegi reactia ei.
fata dulce!!!!!!!!
Elara, Roxana sarcina usoara va urez la ambele si va astept cu vesti de la dr.!!!!!
Ancuta pup fata mica din burtica si pe mami ca e tare frumoasa cu burtica
Pusi sper in continuare ca au fost pete de la implantare..........
Irene, Ioana, Andeeele, Gabi, Vrmoana, Maryb si restul fetelor va pupic dulce pe toate!!!!!!!!!!
Salut fetele noi si le urez bun venit la aspirante...............sa mergeti cat mai repede la odisee...........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si uitasem sa raspund la o intrebare: la noi in camera avem aer conditionat...............deci nu avem probleme cu caldura............. putem sa ne vedem de " procreere" fara sa ne facem griji in privinta calduri............
oricum sunt fericita ca de cateva luni nu ne mai stresam cu luat tb.............teste de ovulatie, etc.
doar facem dragoste si suntem siguri ca bebe va veni pana la urma si la noi.............
fara stres parca ne simtim mai bine...........
toate fetele dragi mie!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bravo Baby esti o scumpa! Sunt sigura ca va veni bebe sau bebei cat mai repede.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Blanche si eu fata, acum cat nu mi se inchid ochii pre tare..........
fug sa fac si pe urma la nani........ca imi este foarte somnic...........hai ca va mai scriu maine dimineta cand ma trezesc...................ca am inceput deja sa apas aiurea pe tastatura de oboseala.......
norocul meu ca la bebe "am lucrat" pe la ora 14.00 ca daca o lasam pe seara sigur saream ziua la cat de obositi suntem acum...........

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Haideti fetelor, nu va mai suparati!!
Michelle cred forumul asta este ultimul loc in care cineva ar vrea sa te jigneasca sau sa iti ia durerea in ras pentru ca toate am trecut printr-o suferinta daca am ajuns aici. Te rog nu te supara si incearca sa fii optimista ca doar de aia ne scriem, ca sa ne incurajam una pe alta, ceea ce sunt convinsa ca a incercat si CrisaS. Nu dispera
CrisaS nu i-o lua in nume de rau lui Michelle. Nu cred ca vrea nimeni sa te retragi si sa nu mai scrii
Daca noi nu ne intelegem una pe alta atunci cine sa ne inteleaga?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
http://s200.photobucket.com/albums/aa222/graficris/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

uraaaaa....inca o oradeanca aici....nu ma intelegeti gresit..ma bucur de prezenta ei nu de faptul ca "se lupta" pt un bebe...

so..bine ai venit mary!!!!si sedere cat mai scurta!!!

asa cum spuneam am mers la un oncolog...am 2 chisturi mamare - unul stg unul dr dar nu e nimic grav..totul este pe baza hormonala...si la fel si lactatia falsa...mi-a dat un unguent si ceva vitamine pt 3 luni de zile...si daca vin rushii pot lua si ampicilina 7 zile....ATAT...m-am bucurat ca nu e nimic grav..mi-era teama ca -mi va spune ca nu e momentul pt bebe - in sensul ca-mi va da ceva tratament care sa impiedice asta acum dar...Slava Domnului totul este bine....

hm fetelorrrr....in cat timp se spune ca se refac "micutii"..oare 40 ore ajung???...asa trebuie ....o zi da ..alta ba, nu???

pupiuuuuuuu....alllll

...oare...vine barza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

quote:
Originally posted by Michelle81

Am intrat sa va spun ca mi-au venit azi uratii si sunt atat de trista,am plans de numa sunt complet dezamagita!S-a dus si luna asta!

Lasa ca si-asa e cald Michelle, asta e si noua ne-a venit , asteapta luna care vine ce sa faci??:((
Crisa

Am dat inca o data reply la ce ai scris tu si la ce am scris eu.Ce am scris asa de hilar incit a trebuit sa ma iei peste picior? Recitind mesajul imi dau seama ca e o greseala mareee din partea mea scriind ca ''Lasa ca si-asa e cald'' in loc de ''Dupa ce ca mai e si cald'' si nu ma scuz si nici nu o intorc ca la Ploiesti ci doar pot sa-ti spun ca vorbeam la telefon cind am scris.Si vorbind la telefon , raspunzind in acelasi timp , a iesit ce-a iesit iar caldura invocata in mesaj era referitor la faptul ca eu personal nu suport cind sint rusii in vizita pe timp de vara.Deci , nici macar nu era o gluma..dar repet greseala mea (pe care abia am vazut-o)ca am scris ce-am scris.Si nu as fi vazut daca nu am luat de la capat sa recitesc si sa vad ce Doamne iarta-ma am facut asa de grav si ce am spus asa rau???Daca te-am jignit asa de rau(eu nu cred!!)este pentru a 3-a oara cind imi cer scuze dar si ultima ca nu am de gind sa ma umilesc pe un forum public.Probabil ca daca foloseam si aceste simboluri in primul meu mesaj(in care nu am facut decit si eu ca si celelalte sa te consolez) nu te mai simteai asa de jignita.Macar tu ai ramas insarcinata , eu nu am ramas niciodata.Ce ar trebui sa vin aici si sa tun si sa fulger ca nu stiu inca daca pot avea copii?!!Imi pare rau dar cred ca ai ceva personal cu mine , nu pot sa ma gindesc decit ca ma cunosti daca ai vazut pozele sau ca nu-ti place nick-ul meu ca eu altceva nu vad ce-ar fi.
Oricum iti doresc numai bine si imi pare nespus de rau pentru cele intimplate,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonzca79
asa cum spuneam am mers la un oncolog...am 2 chisturi mamare - unul stg unul dr dar nu e nimic grav..totul este pe baza hormonala...si la fel si lactatia falsa...mi-a dat un unguent si ceva vitamine pt 3 luni de zile...
pupiuuuuuuu....alllll

Ce unguent ti-a dat Ramona? Cumva Mastoprofen?
Crisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bujo

Haideti fetelor, nu va mai suparati!!
Michelle cred forumul asta este ultimul loc in care cineva ar vrea sa te jigneasca sau sa iti ia durerea in ras pentru ca toate am trecut printr-o suferinta daca am ajuns aici. Te rog nu te supara si incearca sa fii optimista ca doar de aia ne scriem, ca sa ne incurajam una pe alta, ceea ce sunt convinsa ca a incercat si CrisaS. Nu dispera
CrisaS nu i-o lua in nume de rau lui Michelle. Nu cred ca vrea nimeni sa te retragi si sa nu mai scrii
Daca noi nu ne intelegem una pe alta atunci cine sa ne inteleaga?

'
Multumesc bujo ca macar tu ai inteles ca nu a fost nimic spus la plezneala , iar de luat suferinta in ris nici nu poate fi vorba.Este ultimul lucru de care ma poate acuza.
Nu i-am luat-o in nume de rau, nu ma supar asa usor, am trecut prin chestii mult mai serioase si tragice in viata mea decit o simpla neintelegere cu o persoana pe care nici nu o cunosc.Doar ca am fost putin socata ca nu intelesesem ce am facut asa rau.
Crisa

Mergi la inceput