Aparat de curatat cu aburi - pareri...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui enya71

Sunt tentata sa curat un aparat de curatat cu aburi de pe electrobazar. Am o nelamurire. Aceste aparate curata covoarele si canapeaua? Sau doar le uda? Din ce am vazut eu clar aceste aparate nu aspira...deci nu trage mizeria/apa inapoi....de fapt ce fac aceste aparate? merita banii? a cumparat cineva poduse se pe electrobazar.ro? a fost multumit? sau mai bine de banii respectivi imi fac un stoc serios de biocarpet sa-mi ajunga pana la pensie si in felul acesta sigur nu plang dupa bani?

pana la urma ti-ai luat ceva de acolo? ca m-ar tenta si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu mi-am cumparat un aparat din asta cu abur gen bio cleaner. se cheama arriete (sau ceva de genul).l-am luat de la carrefour. pe scurt sunt mega incantata de el.este f bun pt colturi, rosturi...pt curatat cada sau wc-ul nu este bun. Adica in sensul ca nu le curata, doar dezinfecteaza.cred ca si pt covoare este la fel.
mai este bun si la geamuri.
singurul dezavantaj (ca sa-i zic asa) este ca trebuie sa stau si cu o carpa sa sterg in urma lui, dar nu e mare branza asta.

A! am uitat merge super si la calorifere.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enya71

Sunt tentata sa curat un aparat de curatat cu aburi de pe electrobazar. Am o nelamurire. Aceste aparate curata covoarele si canapeaua? Sau doar le uda? Din ce am vazut eu clar aceste aparate nu aspira...deci nu trage mizeria/apa inapoi....de fapt ce fac aceste aparate? merita banii? a cumparat cineva poduse se pe electrobazar.ro? a fost multumit? sau mai bine de banii respectivi imi fac un stoc serios de biocarpet sa-mi ajunga pana la pensie si in felul acesta sigur nu plang dupa bani?

Eu am cumparat de la electrobazar multe produse.
Sunt foarte multumita de ele.
Ieri mi-a venit si comanda cu aparatul de curtat cu aburi.
Nu l-am probat inca
L-am luat pt ca era f ieftin- 20 lei.

Mergi la inceput