Aparat de curatat cu aburi - pareri...
Sunt eficiente astfel de aparate? Ma refer ca elimina depuneri de grasime intarita doar cu forta aburului.
Am vazut si la TV insa atunci nu mi-a suscitat interesul, insa acum am vazut aparatul produs de o firma serioasa si m-ar tenta sa il iau, mai ales ce e foarte ieftin.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Raspunsuri
buli spune:
noi avem si e bun. curatat bine si dezinfecteaza. prea multe amanunte nu stiu, pt. ca il foloseste sotulica, dar el e superincintat.
Mmmaria spune:
Mira m, poate dai si niste amanunte, ma intereseaza si pe mine, daca tot ai deschis discutia. (Nici mie nu mi-a suscitat interesul cand am vazut reclama la TV...) Ce firma producatoare? Cat costa?
ladyJ spune:
La care aparat va referiti?
Daca va referiti la ala de curatat podeaua,atunci va zic ca ste minunat!(ala care arata ca un aspirator)
Cu o carpa obisnuita nu vei reusi niciodata sa cureti asa bine.Aburul de la aparat este f. fierbinte,deci omoara si microbii.Si scoate cele mai nasoale pete,chiar si petele alea care apar pe gresie la un moment dat.
Il poti folosi si pentru faianta.
Dar nu-l folosi pe parchet,linoleum,etc.Doar pe gresie.
LadyJ
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Mmmaria
Mira m, poate dai si niste amanunte, ma intereseaza si pe mine, daca tot ai deschis discutia. (Nici mie nu mi-a suscitat interesul cand am vazut reclama la TV...) Ce firma producatoare? Cat costa?
Nu stiu daca am voie sa pun poza, dar am vazut la Ufesa! Eu am incredere in firma asta, fiindca am mai multe produse de la ei.
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
mira_m spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
La care aparat va referiti?
Daca va referiti la ala de curatat podeaua,atunci va zic ca ste minunat!(ala care arata ca un aspirator)
Cu o carpa obisnuita nu vei reusi niciodata sa cureti asa bine.Aburul de la aparat este f. fierbinte,deci omoara si microbii.Si scoate cele mai nasoale pete,chiar si petele alea care apar pe gresie la un moment dat.
Il poti folosi si pentru faianta.
Dar nu-l folosi pe parchet,linoleum,etc.Doar pe gresie.
LadyJ
Nu la asta ma refeream dar suna interesant...Nu am vazut deoacamdata un astfel de aparat.
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
mira_m spune:
quote:
Originally posted by buli
ufesa am si eu
asta http://www.ufesa.ro/catalog.php?sid=96
Si e bun? Curata, are jetul de aburi destul de puternic?
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
mira_m spune:
Inseamna ca ma duc sa il cumpar!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!