Am nevoie de un sfat!

Am nevoie de un sfat! | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata!
Am nevoie de un sfat! Aseara eram in parculetul de cartier unde se plimba si copiii si catei cam in acelasi loc. Toata lumea avea cainii in lesa mai putin o dra, daca o pot numai asa, cu care am mai avut o alertercatie in sensul ca al ei caine ne-a mai atacat o data. Eu eram cu mama, cu baietelul meu de 1 an si cu catelul in lesa stateam de vorba cu mama. La un moment dat, catelul ei s-a repezit in noi si l-a muscat fosrte tare atat pe cainele meu, care e cam fraier si nu musca deloc...nici macar sa se apere nu stie, cat si pe mama i-a smuls carnea de pe deget. A urmat un tir de injuraturi, dupa care ea a ridicat o bata si a aruncat cu ea spre mine si copil. I-am urcat pe mama si catel in masina cu tatal meu si i-am trimis la spital dupa care eu m-am intors cu bb in parc sa vb cu ea sa vad daca cainele ei e vaccinat sau nu pentru a nu o supune pe maica-mea la injectiile de anti turbare inutil. Ea a venit cu prietenul ei, un fante de mahala, o namila de muschi sa ma bata ca am insultat-o, eu fiind cu copilul in brate. Au urmat amenintari de moarte la adresa mea si familie timp in care am chemat politia. A venit politia super rapid au aflat unde sta, ptr ca intre tp fugisera, s-au dus la ei acasa si mi-au adus carnetul de vaccinuri. Cainele e operat si cusut destul de rau, mama mea a lesinat azi-noapte de dureri cu tot cu med luate.
Acum intrebarea mea este ce pot face eu sa ii fac sa plateasca operatii plus tratamente ptr caine, tratament ptr mama si cum ma apar practic de ei? Pretenul drei este baiat de cartier. Ei stiu unde stau sau daca nu stiu sigur afla. Deci mi-e frica intr-un cuvant.
Va multumesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai doua variante:
1. Sa-ti fie frica si sa nu faci nimic.
2. Sa-ti fie frica si sa-i dai in judecata cerand despagubiri. In acest caz iti trebuie acte medicale care sa dovedeasca prejudiciile suferite (pt catel si mama) precum si martori pt daune morale.

Cam asta vad eu cel putin.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc mult Marius...frica mi-e dar asta nu ma impiedica sa fac ceea ce trebuie.
Am pus intrebarea gresit. De fapt vroiams a intreb ce acte exact imi trebuie pentru ca diseara trebuie sa merg la politie sa facem plangerea si sa am tot ce imi trebuie.
Multumesc mult de tot

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Am vb cu medicul veterinar sa imi dea o scrisoare despre operatie, tratament etc iar cu mama cred ca ma voi duce la IML inainte de a merge la plitie. Altceva nu vad ce as mai putea face.Daca mai ai alta idee te rog sa imi spui.
Multumesc mult

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Dau si eu un sfat mititel?!
Nu lasa la politie documentele medicale in original! Numai fotocopii. Bineinteles originalele sa le ai la tine tot timpul. Documentele se mai pierd, se mai sustrag ...

Mergi la inceput

multumesc

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput