Vacanta in Turcia capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Caprioara, cum a fost transferul? Eu merg la Botanik, care tot pe acolo e..Autocar mare? Aer conditionat? Cat au copiii tai, ca varsta? Au avut locuri separat?
a mea are sub 2 ai, u am latit nimik, dar ideea de a o tine in brate 90 de km...brr, nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca a mea e taaare cuminte...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anya spune:
Candy, eu am zburat cu Tarom-ul. Am avut 2 trolere mari pe care le-am trimis la cala. Aveam dreptul la 80kg (2 adulti+2copii) si nu intereseaza pe nimeni din cate "piese" ai tu bagajul. Le-am urcat pe banda, le-au cantarit si gata. Oricum aratam ca o satra . Eu aveam un rucsac in spate si doi "plozi" unul de mana, unul adormit in brate iar sotul pe post de magar cu alt rucsac in spate si tarand de 2 trolere...
.
La Leonardo din Carfoure Colentina mai aveau cateva perechi de sandalute de apa marimi 26-28. Asta daca mai intereseaza pe cineva.
clyo spune:
si noi tot cu Tarom am zburat, am avut dreptul la 60 kg (2 adulti si 1 copil), am avut 2 geamantane
mari, am reusit sa ne incadram in limita.
Anya, multumim de info dar nu stiu daca ajung pana in Colentina ![]()
Biancas spune:
Noi am fost anul asta in Antalya la hotel Kaya Belek . A fost foarte frumos. Hotel de 5 stele ultrallinclusiv.
Cine vrea sa mai multe detalii despre hotel, cazare si mancare i le ofer bucuroasa.
Deja visez la vacantza viitoare....a fost superb.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Candy spune:
Multumesc ptr raspunsuri.
Si totusi, cat e viza? Eu am pus deoparte 30 USD pentru vize dar am inteles ca acum ar fi 12 USD sau 10 EUR, stie cineva sigur? Nu de alta, dar n-am maruntis deloc.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
ege spune:
viza erste 10 euro sau 12 dolari.
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Biancas spune:
Viza este 10 euro de persoana nu cum spun agentiile ca e 10 euro de pasaport.
Noua ne-au spus ca vom plati viza 20 E, dar in schimb am platit 40 E si pt 2 copii.
Candy, ia marunt 1,2 euro sa dai bacsis la cel care va va duce gentile in camera ca...o sa astepte
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
roxanaz spune:
deci...inca doua zile. ma rog, mai putin chiar ![]()
Candy, asa cum zisera fetele, viza 10eur sau 12 usd de persoana.
andreiutasg tu parca plecai odata cu mine pe 28, nu? tot de pe otopeni se pleaca, lucru care e ok.
andreiutasg spune:
Da Roxana si noi plecam tot pe 28 , cei de la agentie ne-au asigurat ca ramane tot Otopeni. Sa avem vreme faina si fara incidente.
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Caprioara, cum a fost transferul? Eu merg la Botanik, care tot pe acolo e..Autocar mare? Aer conditionat? Cat au copiii tai, ca varsta? Au avut locuri separat?
a mea are sub 2 ai, u am latit nimik, dar ideea de a o tine in brate 90 de km...brr, nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca a mea e taaare cuminte...
Mai, al meu are 5 ani si jumatate, verisoara lui are 3 ani si jumatate, iar celalalt copilas din grup vreo 4 ani. Transferul a fost asa:
- la dus, orele pranzului (am ajuns pe la 3pm la hotel): autocar mare, destul loc, multe locuri libere; aer conditionat, dar care nu prea facea fata, ca muream de cald cu el cu tot (iti dai seama cum era fara???)
- la intors, ora 3 am (deci noapte): autocar mic, abia ne-am inghesuit in el (noroc ca noi am urcat primii si ne-am ocupat locuri si pentru copii care au vrut sa doarma la ora aia); aer conditionat de la care inghetai de-a dreptul, asa ca il rugam din cand in cand pe sofer sa-l opreasca.
Concluzia: cum iti e norocul
.Caprioara &
Matei"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud