ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15
Raspunsuri - Pagina 15
Boo spune:
Gabita eu o sa beau un pic de cafea, slaba si chioara, sper sa ma primesti oricum .. La doctor ma duc, sa traiti !!
La 15.15. Dupa care raportez. Chiar sunt curioasa ce o sa zica si ea.
Liliana FIV-ul eu il fac aici in Bucuresti la Med New Life, la dr Ron-el. E un pic cam complicat sa vin asa departe, nu ca m-ar deranja..
Ne tinem de mana telepatic.. Cam cat costa FIV-ul pe acolo? sunt curioasa fata de preturile de aici.
Pe mine m-ai pierdut total cu ce ai scris acolo. Cu subtitrare va rugam ! Ce analize fac aia ???

andreyutza spune:
Buna fetelor!!!
Ma alatur si eu grupului cu aceeasi problema ca si voi.
Acum 2 ani mi-au descoperit un chist pe ovarul stang. Din pacate a trebuit operat (operatie clasica ca la cezariana) pt. ca era mult prea mare. Dupa operatia mi s-a pus diagnosticul de chist endometriozic. De atunci am luat anticonceptionale pt. ca sa nu fac alt chist. Din pacate la operatia mi-au scos si ovarul pt. ca era inconjurat de acest chist.
Acum ne-am hotarat sa facem si noi un bebe si am renuntat la pastile. Doctorul spune ca in 3 luni ar trebui sa raman ca nu avem surpize neplacute. Eeee, ce bine ar fi sa ramanem asa la comanda!!!!
As vrea sa-mi spuneti si mie ce regim tineti voi cele care aveti endometrioza. A, si de unde stiti in ce stadiu se afla endometrioza voastra. Am vazut ca cineva spunea ca are stadiu 3. Cum se stabileste acest lucru?
Va multumesc anticipat si sper sa ma acceptati si pe mine in grupul vostru!!

Andreea
lilianaFi spune:
Boo aceste analize sint un fel de analize genetice ale embrionului sau in ultima instanta ale ovocitelor si spermei...e chiar recomandat pt probleme tip endometrioza,virsta avansata(si nu numai)...etc..,apoi stii sigur ca ai embrioni sanatosi la purtator si daca se prinde sigur nu sint riscuri ca intr-o sarcina poate cu embrioni netestati genetic...iar asistent hatcher e un fel de ..nu stiu cum sa explic:se face o mica intepatura cu laserul in pelicea ce imbraca embrionul pentru a-l ajuta la implant...aceste chestii nu se fac nici in italia( unde o experienta imi ajunge...si nu intelegeam nici eu la inceput de ce italiencele merg in alte tari,dar incet,incet se invata totul) si nici in romania unde as fii venit ca o sageata dat fiind si faptul ca am mai multe avantaje si materiale si emotionale 
Andreyutza 
Boo spune:
Aha, interesant .. Dar daca zici ca nu se face aici in Rom, tot degeaba.
la naiba !
Dar unde anume se fac chestiile astea ?
gabitu spune:
Liliana
se face assisted hatching si in Romania. Parca Lachi a avut parte de AH la Marinescu la Giulesti. Nu stiu sigura daca desprea ea este vorba. Oricum cineva din gasca de atunci.
Boo
astept parerea doamnei doctor cu interes.
Andreyutza
gradul endometriozei se stabileste in momentul operatiei. Eu am iesit cu endo 4 pe buletinul de externare. Despre dieta gasesti detalii pe endo-resolved.com. Este un pic cam dra iti poti face idee despre ce ne face chiar rau sa mancam. Iti tin pumnii sa iasa in cele 3 luni si bebelul.
Pupici
lilianaFi spune:
Boo in Austria si Spania se fac sigur....ma documentez in continuare...de 2 zile asta fac....inclin spre barcelona dar nu am hotarit inca nimic...dar trebuie sa iau decizia zilele astea ...sa pot sa fac pina la sfirsitul anului un fiv norocos
...eu nu te sfatuiesc sa faci in romania si clar nici in italia...
..oricum unde te decizi sa il faci sper din suflet sa reusesti din prima...
Ioanatugs Crisis.... ce mai ziceti in legatura cu planurile pentru fiv...unde,cind il faceti???...bafta anticipat 
Adelamaria Monica Andrutzica...hai trageti-ne de mineca dupa voi....
...
Lucia si Zenobia
....azi sint foarte activa...cu cafeaua la bord...![]()
numai bine tuturor...
andrutzac spune:
Buna fetelor!
lilianaFi, ysa26, hera25, adelamaria, boo, alexia28, cristy1977, gabitu, roxanaiuliana
,
,
,
, 
ce sa spun... Am facut testul este pozitiv.. de ci:
da, sunt insarcinata...Am luat de 2 luni cete 1 pastila pe zi din ulei de primula , ulei de in, si omega3 de 1000mg. M-am inspirat f mult din tratamentul Amely, binenteles ca aam tinut regimul de care vorbiti si voi, si in plus am facut reflexoterapie si masaj, uar cate 10 min am facut cu bioptronul pe fiecare ovar. Dar am observat ca ma dor ovarele, trompele si mi-e cam teama...
Maine sper sa ajung la doctor...
Nu stiu ce poate fi...
Fetelor am un dipherelin de 3,75 mg poate il vrea cineva... eu nu mai am ce sa fac cu el. Eu l-am luat cu 450 ron.
gabitu spune:
Andruzac ma bucur ca a iesit testul pozitiv. Echo nu poti sa faci acum ca nu se vede nimic. Oricum sa fi sanatoasa si tu si bebe.
Pupici
Hera25 spune:
Andrutza felicitari inca odata!si ma bucur ca ai reusit.Sa ai grija de tine si de bebele tau si sa traiesti din plin clipele astea pe care sunt sigura ca ti le-ai dorit f mult.
Eu chiar ieri mi-am cumparat un Dipherelin de 3,75 mg, caci luni trebuie sa-mi fac injectia.
Te pup si sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine.