CUM MA ANGAJEZ IN HR FARA EXPERIENTA?
Raspunsuri - Pagina 2
SilviaPop spune:
Ce descurajator suna..
Cum facem rost de pile? Cat se "da" ca sa poti face rost de un post?
Daca ma ofer sa fac munca voluntara 3 luni, ma ia cineva in seama? E serioasa oferta: nu am experienta in HR si vreau sa lucrez gratis 3 luni, pt experienta.
Ce parere aveti?
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
kristinutza spune:
trimite-mi te rog un cv. si o scrisoare de intentie in care sa scrii ce vrei si ce poti oferi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
laura_mtx spune:
Draga kristinutza, ma intereseaza ff mult oferta ta de recrutare...
Spune-mi te rog unde ti-as putea trimite cv-ul meu, caci aici nu stiu cum as putea sa-ti trimit un mesaj privat cu attach.
Adresa mea de e-mail este laura_mtx@yahoo.com , daca doresti sa imi scrii acolo.
Mii de multumiri
Laura
PS am si experienta in HR, e drept, cu ceva ani in urma...
kristinutza spune:
am raspuns mesajelor private. sper sa va pot ajuta. mult succes!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
tusferi spune:
Am si eu o intrebare similara. Am experienta redusa in HR desi pe cartea de munca scrie ca sunt HR. Acum fac un Master in resurse umane. Am vreo sansa sa imi gasesc de lucru in resurse umane (nu manager) daca m-as gandi sa imi schimb jobul pe care il am acum?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
laura_mtx spune:
Multumesc Kristinuza!
Si pentru toata lumea.... care sunt salariile ptr pozitiile de Inspector resurse umane sau referent resurse umane? sa nu "sar calul" in caz ca merg la interviuri...
Mersi
Laura
oprietena spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele care lucreaza in HR: ce studii, facultate, cursuri ati facut?? Eu am facut acum cativa ani niste cursuri de 3 luni pt inspector resurse umane, recunoscute de minister, acum asa scrie pe CM mea de munca, inspector res umane. Nu am reusit insa sa dau examenul la ITM pt a avea drept de stampila si semnatura pe cartile de munca. Ma gandeam sa cumpar si niste cursuri eurocor: managementul res umane, cine stie poate pe viitor voi pleca din firma in care lucrez (unde sunt omul bun la toate)undeva unde sa ma ocup doar de partea de resurse umane.
Va multumesc
Mirela
oprietena spune:
Si legat de salariu, pt Laura, eu am 1500 Ron, asta in conditiile in care sunt omul bun la toate, facturare, clienti, stocuri, partea de HR imi ocupa putin din timpul serviciului, pentru mine a reprezentat mai mult un hobby si apoi nu-mi placea cum suna secretara pe CM. Asa ca am facut cursurile. A fost singurul pas inainte. Acum ma gandesc tot mai mult ca ar trebui sa fac ceva mai mult pentru mine daca vreau sa lucrez intr-o companie unde sa pot avansa. Aici fac acelasi lucru de 10 ani, posibilitati de avansare nu exista, suntem 3 persoane "TESA": directorul, contabila si eu. Director sigur nu voi fi, contabilitatea nu ma fascineaza.
lioness1980 spune:
si eu am terminat curs de Inspector Resurse Umane, am diploma recunoscuta de MMSS, colega de la Resurse Umane mi-a trecut diploma deja la calificari in Cartea de Munca, dar a trecut deja un an de cand am terminat cursul si am contstat ca toti fac angajari numai cu experienta de si nu in toate companiile angajatii au calificari si din cate stiu acum este obligatoriu fiecare sa fie calificat pe postul care il ocupa ...............
cortez spune:
Buna, revin si eu la subiect, anul trecut prin luna mai am terminat cursul de inspector HR, am incercat sa-mi caut de lucru in domeniu dar din pacate toti cautau persoane cu experienta. Prietena mea care a facut acelasi curs cu mine si in aceeasi perioada a fost mai insistenta, si-a cautat in continuare de munca in HR mintind la interviuri care are experienta si asa s-a angajat la o firma destul de cunoscuta pe post de Manager HR. Sunt sigura ca nu va vine sa credeti, dar asa s-a intamplat. Ei bine eu nu pot sa mint la interviu, sa pretind ca stiu ceva ce de fapt nu stiu si sa ajung pe post . Eu mi-as dori sa o iau de la 0 desi in ziua de azi in goana in care traim nu cred sa fie cineva dispus sa investeasca timp si bani intr-o persoana lipsita de experienta, desi grea de cap nu sunt si am lucrat in domenii diferite unde am invatat din mers.