mamici din TELEORMAN sunteti active?(3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, eu tocmai am venit acasa, am terminat cam tot ce era de cumparat, maine dimineata ramane sa luam tortu, painea si bautura pt. adulti.
Am reusit sa merg la coafor ma-m vopsit, tuns coafat... ce sa mai acum sunt bela .Mi-am adus sa mananc aici 2 sendwich-uri ca nu am mancat nimic pe ziua de astazi, si merg sa ma apuc de treaba, fata este la mama , o aduce maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Alexuta
sa fi sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii

noi suntem bine, mergem de-a busilea prin toata casa, papa tot ce ii dau, sanatoasa. e racoare in casa ca ne da caldura tocmai de la 1 noiembrie. si ma enerveaza vremea de afara...ploaie, vant, frig rau...
Dory cred ca ati petrecut ieri de ziua Alexutei...poze sa ne arati si noua cu printesa.
Doina sper sa se aprobe mai repede numarul special pentru Dan. sper sa se stranga toata suma in urma teledonului. nu am inteles pana cand poti cumpara verticalizatorul cu reducere.
Violeta si Daniela am vazut ca la Brasov a nins. imediat vine si vremea de sanius...

pupici pentru toti .

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

dory LA MULTI ANI pentru ALEXANDRA sa fie sanatoasa si "cuminte"
daniela ce faci cum te-ai acomodat la bv ce faceti voi
am vazut ca ai intrat in vorba cu fetele de la brasov

Mergi la inceput

Aka, Violeta, multumesc mult.Petrecerea a fost ok, sper ca toata lumea sa se fi simtit bine.Maine incep serviciul si am emotii....
poze aici:
http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Dory la multi ani fetitei tale!

Violeta, ce sa zic de acomodare, abia asm terminat cat de cat prin casa de aranjat, am avut deja musafiri de la Alexandria, e bine.
cu fetele am intrat in vorba pentru ca unele din ele stau chiar aici in cartier cu mine si deja ne-am vazut la gradi, prin parc... sper sa ma vad si cu tine in curand!

Aka, a nins ieri toata ziua la BV spre deliciul Dianei!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

daniela hai sa ne vedem saptamina aceasta ptr.ca este soacra mea la mine si poate sta cu Maria asa sa vin cu ea imi este foarte greu prin mijloace de transport in comun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violetamaria

daniela hai sa ne vedem saptamina aceasta ptr.ca este soacra mea la mine si poate sta cu Maria asa sa vin cu ea imi este foarte greu prin mijloace de transport in comun

ok, maine nu pot dar joi daca ai vreme ar fi super! pot sa vin eu la mall si sa ne vedem la o cafea daca vrei! da-mi pm!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Mergi la inceput

da este bine sa stabilim o ora si sa mi spui la care mall
este unul la gara si unul linga sellgros,carrefour

Mergi la inceput

Vio, la cel din zona Careffour.
sunt 3 malluri in bv, l-ai uitat pe cel de la iesirea spre Rasnov, Eliana mall

Petitia online:

Mergi la inceput

Daniela, merci mult.
Eu am inceput serviciul si intru pe apucate pe net.

Mergi la inceput