mamici din TELEORMAN sunteti active?(3)
Raspunsuri - Pagina 10
Dory232002 spune:
uite link-ul aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105246&whichpage=19
doinabita spune:
Doryy, am citit .Mi s-au umplut ochii de lacrimi!!!!sunteti fantastice!!!!Acum chiar m-am blocat, nu gasesc cuvinte...
Voi ce faceti?eu o sa fac doar mancare azi, nu sunt in apele mele, cateva zile, asa ca renunt la a da cu var pana imi revin....
Va pup pe toate!!!!si va servesc cu o cafeluta!

Doina Bita
Dory232002 spune:
Doina, o facem din placere, ....
, urmareste link-ul respectiv..., eu mai astept putin, ca mai am o promisiune de la o fata "rahovista" care mi-a spus ca imi va da si ea ceva, sa vad cum poate ea sa se intalneasca cu mine ca lucreaza si are copil mic..., poate mai se ofera si altele ..., deocamdata suntem 3 fete care iti trimitem sigur banuti,
.
Fetelor telormanene, haideti sa ne mobilizam si sa-i trimitem Doinei atat cat putem din putinul nostru, pt. ea inseamna mult..ca sa-l ajutam pe Dan sa mearga din nou, 
danielac spune:
salutare fetelor!
Vio, cum e vremea la BV ca aici e frig tare!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
doinabita spune:
Dorry, citesc cum va mobilizati si raman impresionata 

.Indiferent cati bani se vor aduna, pentru noi inseamna extraordinar de mult!!!!
Eu azi am fost pana in oras si dupa , am facut treaba.Si la noi a batut vantul, acum e chiar frig.Se simte cum vine toamna....
Va pup pe toate!!!!
Doina Bita
Dory232002 spune:
Doina, asa cum ti-am mai spus deja, o facem cu mult drag si cu speranta ca intr-o buna zi Dan va putea sa mearga din nou, si la noi este ft. frig astazi toata ziua a batut un vant rece..., sa vedem cum o mai fi de maine ca nu am ascultat meteo, 
doinabita spune:
Nici eu nu am ascultat , ca am intrat in casa dupa stiri, poate la cele de noapte o sa ascult, caci am vazut ca la munte a nins 

, mi se pare ca e prea frig pentru sepembrie.Ce-o fi, o fi,nu ne putem pune ce vremea...eu sper sa se mai incalzeasca ca sa fac curatenie generala, tot am amanat si...
Dar fetele pe unde sunt oare????
Doina Bita
doinabita spune:
'Neata fetelor!
Cafeluta e servita!!!

Eu acum o beau si apoi o sa pun masina sa spele si sa fac mancare.
Voi ce faceti?la noi e mai acceptabil azi , nu mai bate vantul asa...
Va pup!Va doresc o zi cat mai buna!!!!

Doina Bita
aka spune:
neata. si noi la apel. multumim Doina pentru cafea.
noi zugravim. am inceput de vreo luna si nu mai reusim sa terminam. am ajuns la curatenie si nu pot sa fac mare lucru ziua ca nu mai sta Cristina singura. si tot seara fac treaba dupa ce ajunge George de la servici. tocmai de`asta merge asa greu.dar, sper sa termin in weekend.
Dory eu mi-am propus demult sa pun niste banuti in contul lui Dan, dar n-am ajuns. sper luna asta sa reusesc.
pupici pentru toti
.
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
Dory232002 spune:
Buna fetelor!
Eu am venit acasa pe la ora 14, am fost la mama si am lasat fata la ea, cand ma-m intors pt. ca ma ploconit
mama cu zarzavaturi, ma-m ocupat de el si la-m bagat in pungute pt. iarna la congelator(telina, morcov, ardei gras), acum am terimita astept sa se termine masina de spalat ca sa intind si rufele pe sarma, sa-mi fac un dus si il astept pe Adi sa vina acasa de la servici ca sa mergem la cumparaturi in Cora.
Aka, ma bucur ca ai intrat si ne-ai dat vesti despre voi, ce face Cristina?, este bine? daca poti sa pui ceva baniti in contul Doinei ar fi minunat....