Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 31
georgia_c spune:
buna fetele ,
dupa ce am citit toate cele 20pag , am sa te rog sa ma treci si pe mine in lista --->nume de botez Georgiana
cleo , sa fiti amandoi sanatosi , si asteptam vesti dupa ce te intorci de la eco
ma simt atat de mica cand citesc unele mesaje .. acum multi ani mergeam cu regularitate la biserica , insa din motive personale am incetat sa mai merg .. si acum mi se pare ca ma intorc la Dumnezeu ca am nevoie ... mi-ar fi placut sa fie o chestie neconditionata .. asa cum era acum multi ani .... poate insa asa a randuit DD lucrurile
Doamne ajuta
Pisik06 spune:
Aditi, felicitari pt sarcina! Poti sa ne spui mai multe despre problemele pe care le aveai si cum ai ramas? Poate ne incurajezi si pe noi. Daca vrei, desigur.
Dumnezeu sa te ajute sa duci sarcina la bun sfarsit!
ainigriv spune:
Aditi, Doamne ajuta pentru minunea ta, chiar asteptam sa ne povestesti mai multe, ca si noi tot in Dumnezeu avem speranta!!!Ce probleme medicale erau si ce rugaciuni le-au rezolvat???
Eu cer iertare ca aseara nu am fost la rugaciune, dar am implinit 10 de casatorie, Slava Domnului, sanatosi, cu pace si intelegere in casa si singurul lucru pe care il asteptam este un bebe, binenteles, sanatos si noi la fel sa-l putem creste!!!
Pupici tuturor "burticilor", speram ca va simtiti bine si Georgiei, nou venita!!!Nu-ti face griji, ca Dumnezeu nu lasa pe nimeni sa se piarda si pe fiecare il intoarce la credinta daca vede macar un strop de credinta si bunatate!!!Si eu m-am intors,desi eram credincioasa, dar nu prea mergeam la biserica, dupa ce era sa mor,dintr-o extrauterina.Si cand m-au pus pe masa de operatie, am realizat ca daca se intampla ceva, mor ca paganii, nespovedita, neimpartasita!!!Asta a fost singurul gand inainte de a adormi cu anestezia.Si Dumnezeu mi-a mai dat timp sa ma intorc si sa ma curatesc, tot timpul trebuie sa fim pregatiti, ca Sf. spovedanie e mai importanta ca lumina.
Asa spunea duhovnicul, intai spovedania, apoi Sf. Impartasanie si apoi lumanarea conteaza in ultimele clipe!!!Deci, nu-ti face probleme, fiecare avem pacate, important este sa credem in Dumnezeu si sa facem cum spunea Aditi putin efort, sa vrem sa ne curatim!!!
Sa ne ajute Maicuta Domnului, ca maine, in zi mare de sarbatoare, sa primim lumina si pacea sufleteasca!!!Doamne ajuta!!!
georgia_c spune:
scuze Aditi am uitat sa te felicit pentru sarcina ... sa fiti sanatosi amandoi si sa ne tragi si pe noi dupa tine
multam virginia(ainigriv.. mi-e mai usor sa scriu virginia decat ainigri.. sper sa nu te superi) ... pb cea mai mare e cu sotu' .. el a copilarit , toate vacantele , la o sora a mamei lui (careia ii zicea mama), care acum veo 3.5 ani a murit , si de atunci nici nu vrea sa mai intre in biserica .. nu va spun cat s-a dat de pe un picior pe altul la nunta .. ma gandesc ca va fi ff greu sa-l urnesc la biserica , ce sa mai zic de post
alinushca spune:
Buna tuturor.
Am citit paginile pe care nu am apucat sa le citesc in ultima vreme si mai mult decat m-am bucurat ca s-a largit grupul celor care fac rugaciuni pentru ca noi toate sa avem copilasi, m-am bucurat sa vad atatea fete credincioase care isi pun increderea si viata in mainile lui Dumnezeu!
cleo, uite ce grup frumos ai adus la un loc! sper sa fie o experienta foarte placuta ecografia la care vei merge, numai sa nu fie un pic cam prea devreme?...
cris_2081, cred ca ai dreptate in legatura cu acel talisman. nu mi se pare a fi ceva care sa semene cu celelalte rugaciuni pe care le spunem in biserica...
abia astept azi sa ma indrept spre biserica la priveghere. sper sa ajungeti si voi si sa capatati multa liniste si tarie, dar mai ales sa ne ajute Maica Domnului pe toate sa avem bebei cat mai curand!
In asteptarea lui 
adela achim spune:
[redVirginia] esti binecuvintata sa ajungi prin locurile acelea sfinte,si eu imi doresc sa ajung acolo.Iti multumim ca te-ai gindit sa lasi pomelnice pentru noi,sa te ajute Dumnezeu sa va intoarceti cu bine,si asteptam neaparat poze...
Aditi ma bucur sa aud ca sarcina e bine,dar ai mare grija sa te alimentezi,stiu si eu cum e ca si eu am slabit vreo 3 kg,dar incerca sa maninci putin si des.Pe mine m-au ajutat mult si vitaminele,ar fi bine sa incepi sa iei si tu si...curaj,Dumnezeu si Maica Domnului te va ajuta sa fie bine...Doamne ajuta!
Cleo[/red] asteptam vesti de la eco,imi pare rau ca nu ti-e bine dar nu uita ca rugaciunea face minuni,ne rugam sa te simti mai biine,stiu si eu cum e,dar Dumnezeu va ajuta sa fie bine...Doamne ajuta!
ADELA
13+
ainigriv spune:
"La Multi Ani, sarbatoritelor!!!"Maica Domnului sa va dea sanatate, liniste sufleteasca, bucurie si lumina si tuturor sa ne mijloceasca un bebe sanatos cand va stii Dumnezeu ca-i vremea!!!
Georgia, nu ma supar deloc, scrie cum vrei tu, important este ca ai gasit acest grup minunat de fete, fa rugaciunea postata de Cleo si ai sa vezi cum lucreaza si usor,usor, totul intra pe drumul cel bun.Se spune ca rugaciunea sotiei pt sot face mult, asa ca nu-l obliga sa mearga la biserica, roaga-te tu la inceput pt sot si va fi si el in timp la fel de credicions, mai ales ca Dumnezeu ne trimite si duhovnici care stiu cum sa ne vorbeasca, sa ne calauzeasca si sa nu ne sminteasca!!!
Preotul nostru mereu rade, iar ati venit cu sacul???Adica ne spovedim si ne ia greutatea din spinare si asa si este!!!Toate vin usor cand ai incredere in Dumnezeu.
Bebelusilor care cresc acolo, la mamica, le dorim ca Dumnezeu sa-i ocroteasca, sa-i faca maricei si sanatosi si sa vina cu bine pe lume, ca-s o minune de la Dumnezeu!!!
Ziua sfanta de maine sa va gaseasca in pace si sa primim bucuria nasterii Maicii Domnului!!!
aditi spune:
Incerc sa tin pasul cu voi si sa nu mai pierd nici o pagina. Acum e cam tarziu sa va povestesc ce probleme am avut dar promit ca maine sau duminica tot imi fac timp pentru voi
Georgia bine ai venit! Eu te-am trecut deja in lista mea.
Tocmai am terminat de scris listele cu numele pt. maine. Maine seara, sambata, se va citi la vecernie Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana (asa cred deoarece duminica 9 septembrie sunt praznuiti)si voi duce listele cu numele noastre. Va indemn sa cititi maine seara si chiar duminica Acatistul acesta care mie mi-a fost de mare folos. Am sa va povvestesc.
Sa va bucurati in liniste si pace de sarbatoarea de maine. Nasterea Maicii Domnului sa va aduca lumina in suflete, liniste si bucuria pe care o asteptati demult.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu copii sanatosi si soti intelegatori cu frica de Dumnezeu!
Aditi
marryan spune:
cleopatra cum te simti, hai spune-ne cum a fost la eco, ti-ai vazut simburika? Ma

in continuare, ca sa ai parte de o sarcina fara probleme si bb sa fie sanatos.
creau sa te intreb cu ce acatist ai inceput sa citesti, si cind ai plecat in concediul ce rugaciuni speciale ai facut?
Mersi mult!
fetelor eu ma rog incontinuare ca Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem si noi mamici cu ingerasi in burtika
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
criss_2081 spune:
fetelor cleo de pe data de 04.09 nu ne-a mai scris nimic?
sper ca este bine si doar a fost putin ocupata si sigur o sa intre sa ne povesteasca cum a fost la eco.
aditi cand ai timp poate ne povestesti despre ajutorul pe care l-ai primit de la Sf.Ioachim si Ana.
din pacate eu in seara asta nu am ajuns la vecernie, de fapt nici nu prea stiu in constanta vreo biserica care sa faca vecernie pentru liturghia de duminica.sambata majoritatea bisericilor au nunti pana tarziu.
va pup si va doresc un weekwnd placut!