Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 29
adela achim spune:
Buna fetele mele dragi!
Ma bucur mult sa vad ca grupul nostru se mareste si ni se alatura tot mai multe fete,asa puterea rugaciunii e mult mai mare.Sa va ajute Dumnezeu la toate sa va tinti puiutii cat mai repede in brate...Doamne ajuta!
Am reusit si eu si am dat lista noastra si o prescura la biserica,si am reusit sa ma spovedesc si sa ma impartasesc si bine a fost!Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului sa ne aibe grija de pruncii din pintecele noastre si sa fie sanatosi...Doamne ajuta!
Cleo pe cand vesti de la eco?Iti doresc sa dea Dumnezeu sa-i auzi si inimioara bebelului si sa fie bine in continuare...
Va
pe toate
ADELA
12+
Cleo mai am o rugaminte,la mine poti trece Maria Adela,caci asta e numele meu de botez...multumesc
cleopatra70 spune:
Ainigriv,ma bucur ca ai simtit si ti-ai gasit linistea dupa rugaciune.
Iti multumim pentru rugaciunea Sf.Ioan Rusu ,pentru cuvintele tale frumoase pe care mi le-ai adresat si pentru intentiile tale deosebite de a merge la sfintele manastiri din Grecia,chiar ca ar fi o minune sa mergi acolo,ceva divin.
Dumnezeu impreuna cu toate puterile ceresti sa-ti dea multa sanatate sa-ti indeplinesti frumosul vis!
Doamne ajuta te rog,toate fetele!
cleopatra70 spune:
Buna,Adela!
Ma bucur si eu foarte mult ca grupuletul nostru se inmulteste si tot mai multe fete si-au indreptat privirea spre Dumnezeu!
Iti multumim ca ai dat listuta noastra la biserica si ca te rogi pentru noi si eu ma rog pentru tine cum ma rog pentru mine si pentru toate fetele!
La echo merg vineri dimineata,deabia astept sa-mi vad bebelinul meu drag,o sa va transmit cum o sa fie.
Ti-am trecut numele complet in listuta noastra.
Iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau din burtica,sa ai o sarcina usoara in continuare si la termen!
Dumnezeu sa fie cu tine!
marryan spune:
fetelor va multumesc in parte pu rugaciune si cred ca DD ne raspunde la toate la dorinta pe care o cerem....
ainigriv multumim pu pomelnic la biserica si iti multumim pu acatist, si pu ca te vei ruga pu noi la manastirea din Grecia unde sunt moastele Sf Ioan, sa dea DD sa ne ajute cit mai repede sa devenim mamici.
Eu continui sa ma rog in fiecare seara pu noi ca sa ne indeplineasca cit mai repede dorinta de avea bb in burtika.
Poate Dumnezeu ma binecuvinteaza cu un bb de ziua mea pe 21 septembrie tare imi doresc sa mi se implineasca dorinta aceasta! Va multumesc ca va rugati si pu mine!
Cleo ce faci? cum se simte bb in burtikuta mamei, astep vesti bune de la tine.
Dumnezeu sa fie cu noi in toate zilele!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
sunshine4ever spune:
Cleopatra iti multumesc mult. Miine dej aincep cu decapaptyl cica ar fi inhibare, di defapt cal prin 17 ar fi sa imi vian cm ca sa incep stimualrea propriu zisa.
in asteptarea unui ingeras
cleopatra70 spune:
Marryan,sa te binecuvanteze Dumnezeu te ziua ta cu un copilas frumos si sanatos asa cum iti doresti,m-as bucura foarte mult,la mine inainte de ziua sotului am aflat ca sunt insarcinata,a primit cel mai frumos cadou din lume,am fost foarte fericiti si suntem in continuare la fel.
Eu am inceput sa am greturi,sa dorm ziua mai mult ca de obicei,sa ma doara spatele,sunt simtome normale cand esti graviduta,le trec cu bine nu-mi fac probleme,merita sa sufar putin pentru un ingeras de copilas,va rog sa ma credeti daca nu va scriu la timp,cand ma simt mai bine intru si va scriu poate mai gresesc dar asta e situatia.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate cu copilasi sanatosi si frumosi!
Doamne ajuta!
Rony74 spune:
Buna fetelor,numele meu de botez este Veronica va scriu din Germania.Pentru mine este mai greu sa ajung aici la biserica dar ma alatur la rugaciunea de la ora 21 cu voi.Daca se poate sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra.
Doamne ajuta !!!
cleopatra70 spune:
Magduta,o sa ma rog pentru tine sa-ti reuseasca fiv-ul,Dumnezeu te va ajuta sa-ti indeplinesti dorinta cea mai frumoasa din lume.
Sa te binecuvanteze Dumnezeu cu un copilas sanatos,frumos si bun!
Doamne ajuta!
ainigriv spune:
Magduta, in permit sa-ti spun sa te spovedesti si sa te impartasesti inainte , pentru ca Dumnezeu sa te aiba in paza!!!Toate mamicile, care deja au un puiut in burtica se pot impartasi cat de des, fara nici o problema, ca au dezlegare de la preot, iar noi, care asteptam un bebe, poate vom primi vindecarea prin Sf. Impartasanie, care este si spre tamaduire!!!
In rest ne dati mare curaj, sa ne mai povestiti voi "burticilor"cum este si cum creste puiutul,ca asta inseamna ca totul este posibil si Dumnezeu nu lasa pe nimeni!!!Doamne ajuta, rugaciune linistita si Maica Domnului sa ne aiba in paza!!!
cleopatra70 spune:
Rony,bine ai venit la noi in grupulet,te-am adaugat pe listuta noastra cu gandul sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul cat mai repede.
Ma bucur ca te-ai alaturat noua si vei face rugaciunea impreuna cu noi la ora 21:00.
Iti doresc sa ai multa credinta in Dumnezeu,rabdare si visul ti se va indeplini curand!
Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre lumina!
Doamne ajuta!