Minunatele Scorpiute (44)
Raspunsuri - Pagina 19
vbartan spune:
'neata scorpiutze.
fetelor multumesc pentru incurajari...
Monica, cum se mai simte Alex azi? multa sanatate ii dorim si un
special de la Renata sa se faca bine repede, repede sa poata sarbatori.
Adriana, cand vine vorba de renovari tre' sa te tii tare.... Apropos, e super rochita care ai comandat-o. a sosit?
Va pupam cu drag
si va dorim un weekend maxim.
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
nastasie spune:
nina2,stiu cum e cu renovarile ca aproape in fiecare an am avut parte.asa ca fac pauza anul asta ca la anu sa fac tot odata sa nu mai fac pe bucati ca m-am saturat.si sunt si multe de facut si am mai amanat pana in primavara.acum si mama se muta asa ca nu as avea unde sa-l las pe razvan.
nu a venit rochita.imi pare rau ca nu am lasat si un nr de mobil.numai fixul.dar vad ca pana acum nu au sunat cei de la curier.
ei au zis ca poate sa dureze si pana la 3 sapt comanda asa ca e posibil sa mai dureze.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
alex acum e mai bine multumim de urari tuturor
, aseara a mai vomat de doua ori fata de alaltaieri seara cand a vomat de 5
...asa ca sa speram ca azi scapam fara bora, bora...nu-sh ce-are dimineatza e destul de ok dar dupa ora 19 parca-l apuca iar...mai bine nu-i mai dau sa pape ca sa nu mai aibe ce sa vomite ![]()
adriana, ce mult dureaza pana vine rochita...dar mertia sa astepti ca-i frumushica foc
va pup pe toate si va doresc un we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
ce-i cu voi nu a intrat nimeni pe-aici? abia v-am mai gasit pe pag 4 
noi suntem ok acum, 2 zile a fost alex, apoi a preluat stafeta ruxi si am fost si eu o zi in acelasi timp cu ea...brrr
...a fost ingrozitor...bine ca am scapat...Doamne ajuta sa ne mentinem pe linita de plutire ![]()
de astazi ne-am reluat activitatile normale...ei joaca si eu treaba prin casa ca era dezastru ![]()
va pup pe toate sper ca suntei bine
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Ana68 spune:
Monica...sper ca pana la urma a trecut tot raul asta pe care l-ati avut...Doamne,bine ca v-ati revenit!Spor la treaba in casa!
La noi la munca vin cei "intelepti", care-si poarta anatomiile pe scari ierarhice ale functiilor,superiore....cu idei care mai de care mai nastrusnice si mai fantasmagorice,depinde de fiecare cat a dormit de bine si de mult noaptea si ,eventual,ce cantitate si calitate a viselor a avut...si le aplica pe noi astia,cum ne autointitulam,pulimea...Ramai...pur si simplu perplex ce sarcini pot trasa si ce cereri au...ceva...de-ti faci cruce cu limba in cerul gurii si stuchesti in san cu frica....Eu chiar nu inteleg unele aspecte de genul asta...exista o armata de functionari angajati undeva la birourile de relatii cu publicul,juridic,administrativ,relatii interne,externe....si care mama dracului 'or mai fi fiind,carora li se aplatizeaza cururile pe scaunele alea 8 ore si ceva pe zi,freaca menta si merg in delegatii in strainataturi...si care sunt pusi,cica,sa faca ergonomia muncii si,ca sa aiba si ei cate o justificare la functia pe care is angajati...mai vin cu cate o ideea creata,de creativitate bolnava si neuron pe duca si incretit si stafidit de folosinta fara rost si aplica ideea pe noi astia din teritoriu,ca cica si asa noi nu avem ce face toooaaata ziulica si printre lucrurile nelegate de scopul activitatii noastre zilnice,ar fi bine sa mai dam si cateva raspunsuri la intrebarile idioate si infantile puse,la care iti ia o ora numai sa intelegi ce vrea de fapt sa te intrebe,iar raspunsul trebuie formulat in acelasi context de inteligenta subterana care l-a facut pe autorul intrebarii sa emita astfel de infantilitati handicapate....Asa ca saptamanal trebuie sa facem o raportare(asta e ultima gaselnita in materie de hai sa ne mai gasim ceva de facut...a celor de la sediul central,vezi...birourile relationale) raportare pe zile,ca un fel de plan de control,in care fiecare sa scrie ce va face pe saptamana respectiva zilnic si,eventual,sa si respectam ce am scris acolo....e un fel de tzaca-paca....aproape imposibil de respectat...numai un exemplu ar fi ca,daca pica curentul sau netul...si eu am scris ca 2 zile din 5 introduc date noi in programul de autorizari....cum pusca mea as putea respecta ce am scris?Sau pur si simplu ma ocup de un dosar si ma suna sefu' ca tre' sa plec in 5 minute in control la....Deva,de exemplu(4-5 ore de Timisoara)...deci nu era prevazut in respectivul plan...plec,fac control,da' nu se pune,ca nu se mai poate trece in plan pentru ziua respectiva,ca s-a prescris....Ce sa mai....????Niste aberatii cat Zidul Chinezesc...
Hai ca m-am varsat si io aici...ca ma racaia rau...Poate eu is incuiata si nu pricep scopul acestor treburi...nu stiu...poate ma lamuriti voi...stiu si eu?Oricum,am constatat ca din ce in ce mai mult,in loc ca birocratie sa se diminueze,se mareste tot mai mult ,tot mai rapid si in ritm dinamic...nashpa rau!
Si mai am o dilema:care e scopul team buildingurilor?!Ca eu nici pana in ziua de azi nu am inteles....
Hai ca va pup si sa aveti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! ![]()
Noi suntem bine, doar ca n-am avut acces la net. Si am avut si niste zile ploioase si racoroase, de am stat numai in casa.
Monica, prin ce ati trecut ! A fost un virus, probabil !
Bine ca ati scapat de el si puteti iesi afara, acum !
Ana, ce va incarca astia cu munca in plus....nu cumva sa aveti un minutel liber ! Intortocheate sunt mintile celor de sus. 
Adriana, cred ca nu ti-a sosit rochita, inca. Altfel ne anuntai, nu ? ![]()
Fetelor, va doresc o saptamana minunata ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
nu, fetelor.inca o astept.azi am mai vazut la un magazin niste rochii superbe, dar 20 de milioane
.am ramas cu gura cascata si de model dar si de pret.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
adriana
, nu le poti face niste poze rochitelor si sa ti le faca o croitoreasa iscusita? ![]()
ana, nina...multam fain
si numai bine si voua
acum suntem ok...ne mai luptam doar cu un scaun moale...care speram sa treaca
pe toate
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
nastasie spune:
nu cred ca ar iesi la fel.sora-mea m-a sunat sa-mi zica ca a vazut acolo rochite, marimea mea, superbe si ca vrea sa le probeze si sa faca poze sa le vad.si daca e sa-i trimit banii sa mi-o ia.sa vedem
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
pai ar fi super adriana...nu te grabi...daca ajunge rochitza pe care ai comandat-o fa ceva sa o mai amani
desi e super si aceea
bafta 
monica
si ruxi(16 dec 2004)