Durerea unei pierderi de sarcina (32)
Raspunsuri - Pagina 15
musettepink spune:
Michelle81 sunt alaturi de tine,imi doresc asa de tare sa vezi 2 liniute si sa fie totul ok esti o fata extraordinara si chiar meriti sa fii mamica.Eu cred va veni si randul tau sa te bucuri de viata si sa lasi in urma durerea pe care ai suferit-o!Ma gandesc la tine si am emotii,poate totusi e cu ochisori!Te inteleg referitor la faptul ca la cea de-a doua sarcina ai tremurat de frica sa nu vezi o pata de sange,la fel sunt si eu si cred ca atunci cand o sa raman imi va fii frica sa merg si la serviciu.Dar nu mai trebuie sa ne gandim la lucruri rele.O sa fie bine si pentru noi!!!!!!!Si o sa ne intalnim cu bebeii in parc.O
si un
dulce!Si tin pumnii stransi!
L5845 un
dulce!
Despre mine nu prea am ce sa va spun astept momentul propice!
cristy74 spune:
Fetelor am avut asta noapte un vis tare ciudat. Aveam acasa un bebelus, era abia nascut, cred ca baietel, si era foarte, foarte slab. Dupa ce l-am alaptat prima data, a devenit dintr-o data mai viguros. Si am tot visat cum din cand in cand il alaptam, dar nu plangea deloc, doar statea intr-un pat cumintel.
Oare ce-o mai insemna si asta. Sau poate cum eu numai la bebe ma gandesc tot timpul, era normal sa si visez la un moment dat.
Va pup pe toate,
Cristina
Michelle81 spune:
Gata fetelor nu mai e nici o sansa pt luna asta,deja am pete maronii ca de fiecare data cand imi venea cm-ul,of fetelor m-a dat plansul...nu mai vreau sa incerc i-am zis si la sot la telefon,nu mai am putere,nu mai suport aceasta dezamagire,m-am saturat!!!!!!!!!
acum am fost la baie si mi-au venit uratii,e rosu deci nici o speranta,s-a dus si luna asta.......nu mai incerc fetelor nu mai pot trebuie sa ma credeti ca innebunesc daca continui asa,cel putin daca nu mai incerc nici nu imi mai fac sperante degeaba!!!!M-am saturat!!!
jojo_miha spune:
Michelle imi pare sincer,tare rau nici nu stiu ce sa-ti zic,nu mai plinge........
Mihaela
29+
Theodora Natalya
L5845 spune:
Offf Michelle 

, nici nu stiu ce sa-ti zic, imi pare tare rau.....
.Draga mea, cred ca da, ar fii bine sa nu te mai gandesti macar o luna-doua la asta, scoate-ti din gand ideea de bb....nu stiu....poate e mai bine...nu stiu....doare tare....stiu.....plangi si descarca-te,poate te mai linistesti, draga mea prietena
.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
cristy74 spune:
Of Michelle nu-mi vine sa cred. Atat de mult imi doream sa nu-ti mai vina CM. Nici nu stiu ca sa-ti mai spun, cred ca nimic nu te face sa te simti mai bine. Imi pare tare rau, poate nu e o idee rea sa iei o pauza. Te pup si sunt alaturi de tine.
Cristina
Pepsi spune:
michelle, nu am cuvinte doar te pot stringe tare in brate si sa fiu alaturi de tine, te pup tare
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
danangie spune:
Buna ziua fete dragi,
PEPSI se vede ca eram obosita,nu?? Ce ametita am putut fi! Bineinteles ca LAU e LAU a noastra. Dar se vede ca in acel moment nu am colegat creierul.
Am adaugat-o deci si pe Nana. I-am trimis chiar si un PM, a fost tare bucuroasa. Dar ce e cu diareea asta? Nu stiam ca ai diaree. Ai luat ceva? Ai grija sa nu te dezhidratezi. Numai bine.
MICHELLE off....
imi pare tare rau......nici nu am cuvinte.....ca stiu ca acum nu-ti mai trebuie nimic......rog pe D-zeu sa te ajute sa-ti revii.
Revino-ti. Of...D-ne....nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul tau acum......plangi cat poti draga Michelle, dar linisteste-te. Te las sa mai plangi putin si revin........pentru ca trebuie sa ne ridicam! Nu trebuie sa ne doborim. Poate daca iei o pauza....poate daca iti gandul de la bb....poate atunci vine. Si eu sunt foarte speriata si preocupata pentru viitor, dar nu am ce sa fac.....trebuie mai devreme sau mai tarziu sa-mi iau gandul de la goana asta dupa bb. Poate bat campii dar sunt asa de mahnita ca nu a fost sa fie luna asta.........ce faci acum?
BABY te-am trecut pe listutza exact cum ai vrut. Simplu. Asa poate nu te intristezi cand intri aici. Sper sa te ajute D-zeu.
D-ne fetelor, sunt atat de socata......la stirile de dupa-amiaza spuneau ca au gasit un bebelus nou-nascut intr-un sant....inecat....
. De asta sunt mahnita.....nu inteleg vointa lui D-zeu.
POZELE MELE
Michelle81 spune:
Va multumesc Pepsi,Laumeli,Jojo-miha,Danangie,Crysty74-pentru cuvintele voastre!!Sper sa nu ma consderati deplasata dar pentru mine cinci luni de incercari este foarte mult cand ma gandesc ca de doua ori am ramas atat de usor...ma doare sufletul,imi doresc un copilas sa imi aline sufletul...am un nod in gat si imi vine iar sa plang,ma doare fetelor ca m-am saturat de atata suferinta,prima sarcina pierduta,apoi FETITA noastra scumpa iar acum...acum ma chinui sa raman gravida!E atat de greu,nu mai stiu ce sa mai fac,sa iau o pauza stiu ca nu m-ar ajuta pentru ca vazand atatia copilasi in jur nu mai rezist dar si sa continui asa o iau razna ca mult nu mai am!azi am vazut si eu la stiri cum au fost gasiti patru corpuri de bebelusi omorati de mama,ca mai avea patru si nu ii mai trebuia...cat de nedreapta e viata,noi plangem si ne chinuim sa nu o luam razna din cauza asta si altele altele omoara copii ca pe niste insecte...De ce se intampla asa ceva in lumea asta??Eu am atata iubire de mamica de daruit,de ce nu imi trimite Dumnezeu copilasi sanatosi sa i starng in brate?chiar prea mult imi doresc?de ce mi i-a luat pe cei doi copilasi pe care i-am dorit atat de mult??M-a lasat cu o asa durere in suflet...as vrea sa nu mai plang dar nu pot sa ma abtin pentru ca doare...doare ingrozitor sa stiu ca mi-am vazut fetita si nu am putut sa o iau acasa,doare cand vad cat am chinui luna de de luna sa sper ca va fii bine si fara rezultat...Multi imi spun ca ce fac atat tamtam a doar am numai 24 ani?ei si ce daca am 24 ani?am suferit cat un om de 90 ani la asta nu se gandesc?eu nu am apucat sa ma prea bucur de viata ca de doi ani ma lupt cu durerea pierderii unui sufletel...of parca nu mai sunt normala,nu mai stiu ce vreau nu mai stiu nimik,vreau doar sa nu ma mai doara sufletul asta!!!
mcrissa spune:
michelle, iubita imi pare tare rau.plangi, descarca-te, stiu ca e tare grea Z1.dar va trece si eu te strang tare in brate si incerc sa-ti trimit putin din optimismul meu.iti trimit un pupic dulce si ma gandesc la tine sa treci mai uosr peste aceste zile

Cristina in asteptarea mormolocului