Am primit un mesaj de la orange cica, cu numar ascuns hehehehhe, sa sun la un nr de tel tot orange ca am castigan nu stiu ce premiu de fidelitate!
mai oare cat de tembeli ne cred unii????????? nu zic ca nu mi-ar placea sa fie adevarat dar .... orange imi trimite mesajcu nr ascuns? si imi da un nr de tel oarecare pt detalii? sa fim seriosi !
a mai primit cineva asemenea mesaje sau sunt singura "norokoasa"?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Raspunsuri
liliana_28 spune:
Buna,
Eu am primit de la yahoo un mail ca ma castigat 500 $.
Eram curioasa daca a mai primit cineva un asa mail.
Cat despre Orange...bag de seama ca asta este smecheria sezonului.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
mcm spune:
O prietena a primit mesaj de la Orange ca ar fi castigat o suma importanta. Apoi a fost sunata de cineva care se dadea drept de la Orange ca ar putea incasa premiul daca ar cumpara cateva cartele care valorau mai mult de 100 euro. Suspect a fost ca trebuia sa cumpere cartele intr-o jumatate de ora, apoi individul revenea cu un telefon, etc. Bazaconii.
www.articoledepetrecere.ro
Leta spune:
Daca primiti mesaje d-astea cu 'ai cistigat nu-stiu-ce-suma', dati si voi reply cu 'Felicitari! Tocmai ai cistigat un dosar penal!'
Probabil mesajele-capcana sint trimise de pe cartele 'pre-paid' si nu poate fi identificat utilizatorul, deci sansele sa fie prins sint mici, dar macar pentru o secunda sa-l strabata fioru' cu penalul...
Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007
anya spune:
In nici-un caz sa nu raspundeti la aceste solicitari. Sunt TEPE. Cer codurile de reincarcare si ramaneti fara bani. Iar orice apel pe numerele respective duce de asemenea la acumulare de credit. Daca numarul de pe carere sunteti sunati/sms se vede, notati-l si sunati la operatorul de telefonie care il detine. Din cate stiu aceste numere vor fi monitorizate si inchise. Asa ca faceti-le un "bine" Teparilor si tepuitii voi pe ei.
Rufus spune:
Vedeti ca a mai fost un subiect recent...e teapa reala!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
liliana_28 spune:
Bine...am inteles ca treaba cu Orange.....cartele...teapa...dar treaba cu Yahoo......tot teapa?
Voi ati primit asa mailuri?
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Ashera spune:
Sunt tentative de frauda. Chiar mai e deschis un subiect pe tema asta. Sunt totusi uimita cata lume cade in aceasta capcana!!
rocado spune:
Si eu cred ca se cam intampla ceva cu orange-ul, pt ca luna trecuta am ramas fara minute dupa prima jumatate a lunii, lucru care, l-a mine nu s-a intamplat niciodata in cei 7 ani de abonament .
I-am sunat si mi-au zis k pana nu vad factura detaliata, nu pot sa rezolve nimic.