Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Gabriela77 spune:
Buna idee, Ripley, sa speram ca au fetele de la odiseea lui Meli, numarul ei! Si eu ingrijorata pt ea!
Eu m-am trezit pe la 2 noaptea cu o senzatie de sufocare...Nasol...A trecut! Acum sint bine!
Va doresc un weekend frumos si racoros!
Gabriela 32+
Sara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asiza spune:
Nu-mi prea suna a bine linistea asta dinspre Meli...sper din suflet sa fie totul bine!
Soanso, ce fain...doi "sosonici".......
Monica, n-ai putut si tu gasi pe altcineva sa stea cu copiii, ca-ti dai seama ca asa afla tot blocu' ce-i la tine-n casa......ma dispera babornitele astea barfitoare...
Va doresc un weekend placut!
P.S. SA inteleg ca nu stie nimeni de MEDEX de aia nu mi se raspunde?!...ok...pupici...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
soanso spune:
quote:
Originally posted by OanaAlina
nici o veste de la meli?OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
se pare ca nu!,nu stiti cum o cheama adica zic nume prenume,si unde e internata la Gine 1 sau unde?
merg la h 17 la socrela si ia are cunostinte (foste colege) la ambele clinici da tb sa stiu cum o chiama.
OanaAlina spune:
sosanso, nu stiu nimic concret despre meli... ufff! oare cine avea nr ei de telefon???
monica, ce sa ii faci cu copii, tare is povestitori!OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
Raluca spune:
Salutare doamnelor,
pe fuga ca azi sunt casnica si ma comport ca atare, mancare, curatenie...atat cat se poate! Speram sa gasesc vesti, bune , despre meli...din pacate eu nu stiu nici nume , nici telefon...ce nasol!
Lavinia, am raspuns la PM. D-na Puscas e deja de joi la cabinet, am vb. cu ea, joia viitoare in 2 aug. trebuie sa merg la control.
Vreau si eu nr. de tel a tanticului de pe Parang-daca are scutece de finet gata facute, am inteels ca aduce si batista bb, plsss?Multumesc..........
Ripley, si ilinca e treaza de la ora 7 si asta in conditiile in care eu am adormit pe la 1.30!
Monico, cand pleci? Ce fain.....si da, e super greu sa nu afle tot clujul ceva cand ai in casa un pitic de cativa ani...sa o auzi si pe Ilinca cum da raportul la toti, nici nu trebuie intrebata ca deja tata Leana bate din gura
Gabriela, multumesc de adresa magazinului cu finet, (poate gasesc gata surfilate la tanti traficanta de lucruri de bb) te-am vazut aseara pe campului, pe la ora 19, pareai nervoasa, butonai telefonul...
Gata, ca trebuie sa-mi hranesc familionul...
si am hotarat, maine-s doamna, mancam in oras sau pe langa!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Raluca spune:
Referitor la numele complet a lui Meli...fetele care au fost la Neogym cu ea, nu stiu mai multe? (Ramona)sau eventual sa sune la sala sa afle detalii....
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Stim numele lui Meli, dar nu stim dc e de dinainte sau de dupa casatorie.
Ralu, batista BB se gaseste la nshpe farmacii, e pana in 25 lei, de ex. vizavi de central, fix la trecerea de pietoni la farmacia aia noua. revin
Ripley 28+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
soanso spune:
. Scrie ca o poti gasi in orice farmacie,daca nu,o poti comanda pe www.overland.com.ro
SOSO (20 dec 2005)
carrie spune:
Raluca, familia de pe Parang se cheama Debreceny, au tot felu de produse mai mult Baby Care-chinezesti.unele merita gen paturici sau lucruri marunte , in nici un caz carucioarele.au si batista bebelului.
si eu ma gandesc mult la Meli, acuma gandurile mele bune sunt catre ea si Sosonica Sonia.
vreau sa repet apelul daca o puteti ajuta cu oricat, in maxim o luna trebuie operata pentru ca din fericire acum e stabila.
noi ne luptam in continuare rau cu mucii, e a treia noapte dormita mai mult nu...am fost iar la control ca de luni ne pleaca si dr in concediu...in continuare nu se aude nimik la plamani dar ma termina cum tuseste si se ineaca...om trece noi si peste asta, mi-e putin groaza de toamna cand va veni Thea de la gradi cu tone de virusi...
v-am zis de caditza aia ptr bebei de la Cora?musai de aia sa va luati e super super la imbaiat picii!
va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora