Gravidutze si mamici de CLUJ - 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dupa-masa:)

alex, eu am luat o rochita de la house of art, sunt reduceri, apoi daca vrei ceva mai fancy, la melo&grano, pe napoca am fost chiar marti si ai putea gasi ceva unde sa incapa si burtica, nu stiu sigur cate kg ai, dar au xl-uri care cred ca merg pana inspre 70 de kg si daca vrei de gravi cred ca la magaziunl ala de vis a vis de conservator pt gravide am vazut ceva, dar mi s-au parut mari preturile comaprativ cu calitatea si desingnul, acum nu stiu ce rochita vrei, de strada, de ocazie...

pt veronika, eu folosesc mustela pt sani si prevenirea vergeturilor si ivatherm anticelulitica (recomandata si pt gravide, ca e fara cofeina) si alternez cu un ulei de migdale de la ardes. de cand sunt gravi folosesc cremele zilnic, dupa dus si pana acum nu am facut nici o vregetura sau ceva, dar cred ca gabi are deptate si ca depinde f f mult de calitatea pielii....oricum cremele ajuta,io asa ma gandesc:)

25 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Toni, ce face Meli? Sper din suflet ca e mai bine! Pupam bb-lusa Timea cea cumintica...

Gabriela, e bine ca vrei sa ramai optimista...asa sa si faci...SIGUR va fi totul bine!
Alex, Paflo are dreptate...la ATI e super, dar asistentele de pe sectia de lauze si cele de la neonatologie sunt niste scarbe (sunt vreo 2/3 exceptii, sper sa le prinzi p-alea)...
Monica, si noi vrem RDS...cat de curand transferam totul la ei, ca m-am saturat de retelele astea de cartier, cand o zi iti merge internetul , alte 3 ba...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, stie cineva unde e cabinetul medical MEDEX in Cluj...si un nr. de tel. eventual?...Mersi...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Meli multa sanatate ,sa treci cu bine peste acest incident si sa te intorci cat mai repede acasa la fetita ta.

Sper ca din acest incident neplacut si suferinta acestei fete medicii sa invete ceva si sa incerce sa fie mult mai responsabili si mai atenti nu sa stie doar sa incaseze plicul.

Oana eu sambata am 35 de saptamani dupa 1 aug trebuie sa merg la monitorizare,fetita trebuie sa mai stea o luna cumintica.

Azinoapte am visat ca am nascut si m-am trezit pe la ora 2 lac de apa,stresata si cu dureri de burta abia am adormit pe la 5.

Fetelor eu crema antivergeturi am folosit de la chicco,apoi de la sanosan de la care am facut o alergie foarte urata si aveam niste mancarimi pe piele de-mi venea sa ma rup ,am ajuns si pe la dermatologie ...asa ca am renuntat de 2 luni la creme...mie frica sa mai incerc cu altceva ,mai ales pe caldurile acestea....sa speram ca nu-mi crapa pielea mai am 1 luna.
Scutece de finet si eu am vreo 5 buc de 1m si 2 bucatele mici pt a spala bebelina cu ele ,pt ca se pot fierbe si dezinfecta...buretele dupa mine nu e prea indicat asa micuta.

Raluca vezi ca-ti trimit un PM.

LAVINIA34+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Paflo, ce scumpa e fetita ta!
Alex incearca acolo in P-ta M Viteazu, Patrick sau la Mammystic!
Soso, mersi de pontul cu vata!
Lavinia, sapt 35? Crestem, crestem….
Asiza, da, asa o sa fiu optimista ca nu cred ca ma ajuta alta stare. Nici asta nu e o solutie sa ma panichez si sa tot schimb doctorii. Pana acum jur ca am auzit de toti “celebrii” si de bine si de rau. Asa ca …cu Dumnezeu inainte!
Meli, sper ca esti mai bine! Asteptam vesti si ne rugam pt tine!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetele, eu sunt tare ingrijorata pt. Meli.
Nu aveti niciuna cum sa luati legatura cu ea? Eu nici numele de familie nu i-l stiu, as fi cautat in Pag. aurii.
Am adresa ei de mess, insa nu raspunde nimeni.

Ripley 28+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Nu am nici eu nr ei de telefon. Ripley, nu ma speria...eu asa cred ca e bine! Dar ce bine ar fi sa stim sigur!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabriela, din punctul tau de vedere nu are rost sa schimbi nimic, dupa un astfel de incident, o vreme sigur va fi mai precaut, mai profesionist.
e un mod cinic de a vedea lucrurile, stiu, dar macar pe tine sa te calmezi cu asta ...
astept si eu vesti bune de la toni

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

24+

Mergi la inceput

Dpop,nu ma gandeam sa imi schimb medicul, dar nici nu te bucuri cand auzi din astea...Nu mai am rabdare pana in 1ug. Tu?

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor...am sunat la Meli acasa.Am gasit un nr de tel in carte dar nu stiu daca-i vb de ea.Nu a raspuns nimeni.MA cam ia asa cu groaza nu stiu de ce.Sper ca e iun regula da doamne.
Asiza io cu RDS -ul asa si asa.Eu am de la UPC net mere super dar m-am nervat pe ei ca m-au pus sa semnez contract pe 2 ani daca vreau ceva pachet la oferta.Si io nu vera 2 ani,Cica ca daca esti client la net semnezi pe 2 ani daca nu esti client poti si pe 1 an.Tulai doamne mare-i gradina ta.
Daca fac pauza de 1 luna pot sa vin ca client nou si se rezolvaaaaaaa
De Rds am auzit ca-s tare neseriosi..pana si cu instalarea asteapta omu cate 3 sapt.Habar nu am.
Oho vaz ca va pregatiti si io..de Ibiza la mare la soare ..ma duc fetelor la sortat gaini in Spania ca la capsuni nu mai am loc.ca asa m-o iintrebat o tanti vecina cand i-am zis ca merg in Spania.Ei na ca ma duc la huzureala no ca sa aiba babele din bloc ce povesti pana vin
No mai vinnnnnnnnn..

Mergi la inceput