Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
SAL
Mersi fetelor pt urarile de insanatosire
ma abtin sa iau medicamente ,imi este teama sa nu i fac rau la bebe
O.ALINA iti recomand sa mergi la mag din P-TA M.Viteazu ,sa stii ca am fost tare multzumita de ce am gasit acolo si nu numai ,m au trimis pt o modificare a rochitei la Big iar acolo am gasit si mai multe modele de rochitze ,de compleuri cu pantalon si bluza etc
In sfarsit am gasit un medic pediatru ,o sa ma intalnesc cu ea pe la sfarsitul saptam si sper sa fie ok ,e in Manastur dr.Pop Claudia
ati mai auzit de ea?
31 de saptam
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
soanso spune:
sal,
azi imi aduc odrasla acasa,fetelor nu imi place fara ia deloc parca nu imi gasesc locul ,nu stiu ce ma fac cand merg la servici .
Carrie,eu am evitat sa-i dau supozitoare la constipatie pt ca ma gandeam sa nu devina dependenta de ele ,eu ii dadeam ceai de musetel si suc(dupa 6 luni) mar,portocale,morcov.poti incerca cu ceai.
Alex ,pt raceala daca nu vrei sa iei medicamente bea ceai cu lamaie,mananca portocale,grepfuit.sanatate multa.
referitoe la patut,eu am din lemn si am de jur imprejur aparatori si nu se loveste ,insa cele tip tarc sunt mai practice findca se pot strange si duce peste tot.
Oana ,ma bucur ca este totul ok cu sarcina ta ,hai ca nu mai ai mult,pune-ti la semnatura cate saptamani ai!
deseara il sarbatorim pe socru ,implineste o suma rotunda 60 ani ,tocmai i-am terminat tortuletul .
va pupic
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
quote:
Originally posted by dpop
1. patut eu am decis sa iau de lemn, ca astea de plastic poate se rastoarna cand is mai mari si fac tumbe pe-acolo cand is rai si-i pedepsesti cu time-out in patut. plus ca nu-mi place panza aia din lateral, mi se pare ca se poate rupe. lemnul tine mai mult timp. probabil ca dupa ce mai creste voi lua totusi si unul dinacela pliabil pt cand mergem la socri.2. cineva pusese un link la un patut oval, facut de o firma din gherla. cum ati comandat patutul ala, online, sau ati mers acolo, la usa fabricii?
1. e o mare greseala sa "pedepsesti" copilul punandu-l in patut, vei ajunge sa nu mai faca diferenta intre pedeapsa si nani :( dar da, e muult mai sigur cel din lemn ca stabilitate, mai ales dc ai un copil energic, stiu din proprie experienta.
Mai mult, nu cred ca un copil asa mic poate fi "rau".
2. astept raspunsul d-nei de la gherla sa vad cum iau patutul, eu mai iau unul pt. ca e clar ca nu va merge mutarea in patul de copil, e prea mica Ana sa stea in el cuminte .... ma interesez totodata si pt tine, dc vrei.
Ripley
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Gabriela77 spune:
Soso, tot intr-o petrecere o tii! Distractie faina!
Alex, nici nu m-am interesat de medic pediatru, dupa ce te intalnesti cu ea imi zici si mie mai multe? Daca e si din Manastur e si mai bine!
Gabriela 34+
Sara
OanaAlina spune:
soanso, distractie placuta! si nu care cumva sa pui vreo pozica cu tortul ca salivam pe aici! glumeam! mai ai inca un pic si o sa o vezi pe sorana. sunt sigura ca nu o sa se mai dezlipeasca de tine!
mi-am pus chiar de la inceput ticker-ul cu evolutia sarcinii!OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
carrie spune:
Bex, da lucrez in Hr si-mi place tare mult domeniul.
Dpop de acord cu Ripley in nici un caz nu pedepsesti bebelu in pat.la noi acum pedepsele care tin sunt privarea de desene.la Thea
cand e mai mic copilul oricum nu are sens sa-l pedepsesti ca oricum nu intelege!si patutul meu Graco a rezistat la n intemperii ale Theodorei!
Soso, eu azi a trebuit sa-i pun cu inima indoita supozitor ca era a 4-a zi si pe bebelu meu cuminte il durea burti rau.in plus ea refuza ceaiuri si diversificarea inca nu am inceput-o!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
soanso spune:
Gabriella,mersi ,pai tb musai sarbatorita si ziua socrului nu?
dpop ,cred ca ai glumit cu pedeapsa ,nu??
eu o singura data mi-am iesit din pepeni si i-am dat la Sorana peste manuta ,nu va zic a plans cu suspine ,nu mai avea aer ,abia am linistit-o ,si doar ce am atins-o ,eu una nu mai pedepsesc copilul in nici un fel ,daca intelege sa-i explic frumos bine daca nu incercam cu buna.
nu zic ca e cuminte tot timpul ,face si boacane da e copil tb sa ii las libertate de miscare nu sa stau toata ziua sa-i zic nu fa aia ,nu fa ailalta ,ca porma nu mai intelege nimik.
mamici ,spuneti-mi voi cum procedati?????????
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
bex spune:
vreau si eu dulce, soso:((
ca eu cu regimurile mele de mancare...ce sa-ti spun. totusi pt cine cunoaste, am papat viveri la vlaha niste gogosele cu gen de visine, nu-i adevaratva recomand cu caldura sa infulecati si a doua zi branza de vaci cu rosii:)
asta e...26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
bex spune:
cristiana, fain de tine:) abia astept si eu sa vad daca ma prinde, deocamdata fac doctorat in pedagogie si sunt cu capul in 10 parti...
si patutul graco, de unde? vreau si eu!!!26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png