Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
Gabriela77 spune:
Andria, parca 20-28 aug, asa a zis, dar nu bag mana in foc, dar daca te-a programat atunci, inseamna ca e!
Pa, o seara placuta!
Gabriela 33+
Sara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
salutare gagici
noi am fost plecate toata ziua, am distribuit fetele fiecare la cate o bunica, eu avand un meeting important.
pe Thea o las o saptamana la tara cu soacra-mea, abia astepata si e f frumos acolo dar mie mama paranoica deja mi-e dor de ea.
insa musai sa fac o schimbare ca s-a cam plictisit acasa si de doua zile e terorista si rautzasun t convinsa ca prostiile le face de plictiseala
Raluca imi pare rau ca te asteapta patul din nou, stiu exact cum e ca si am stat 3 luni asa cu Thea si sunt convinsa ca iti e si mai greu acum dar nu mai ai mult si o sa vezi ca trece repede.in plus poate reusesti sa te si odihnesti umpic.
mie mi-a cam scazut lapticu , azi a trebuit sa-i dau completare la fiecare masa...si e o mancacioasa gagalicea...ieri a supt din greu la o masa si apoi a ras si 150 ml
Lavinia va fi bine cu siguranta si e absolut normal sa te incerce unele sentimente contradictorii, nu le lasa sa te copleseasca , incearca sa gandesti pozitiv!
noapte buna va doresc
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
arghirmonica spune:
Olaaaaava scriu de pe plaja din Barcelona. ca am net aci....super cald si fain.Barcelona e de vis ..imi place ta re mult in Co zau asa.Va pup si revin cu vesti,Monica
dpop spune:
monica, odihna placuta si distractie !
gabriela, ma bucur pt vestile bune. tu nu ar trebui sa mergi deja mai des la control ? (la 2 sapt sau asa ceva)
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png 24+
Gabriela77 spune:
Monica, distractie faina! Olaaaaaaaaaaaaa!!!
Dpop, pai m-as duce eu mai des, dar daca dr pleaca la sf lui aug in concediu??? Sa ma duc, acum peste 2 sapt, nu prea are rost...In plus,a zis ca totul merge f bine si e ok sa ne vedem la inceputul lunii viitoare! Intre timp sa imi monitorizez tensiunea saptamanal! Din cate am inteles din sapt 37 -40 mergi saptamanal!
Si mie mi se pare cam tarzior sa merg urmatoarea data la 37 de sapt, dar nu am ce sa fac...Sint optimista oricum, m-a asigurat ca totul decurge f bine si probabil asa va fi si nasterea! Tie ce ti-a zis?
Gabriela 33+
Sara
asiza spune:
Monica...distractie faina!!!!!! Sa vii cu poze multeee, 'ntzeles?
Gabi, e ok daca mergi la 37 s, de ce ti se pare tarziu?...de la 37 in sus trebuie monitorizata sarcina mai des...Pupici si sanatate multa!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Gabriela77 spune:
Da, Asiza, ai dreptate, m-am mai calmat si eu, n-o fi dracul asa de negru...Si am gresit, in 3 sept cand am programarea tocmai am intrat in 38 de sapt...he-he-he!!!!
Adevarul ca m-au cam luat gandurile...cu nasterea, cu fetita, cu toate cele...
Ce liniste pe-aici...Ce faceti? Dormiti> pe-asa o vreme..
Gabriela 33+
Sara
soanso spune:
salutare,
eu nu dorm ,am dormit deja,cu supa de pui pe foc ,noroc ca am auzit ploaia pe pervaz si m-am trezit ca altfel ....
deja mie dor de Sorana si numai de ieri e plecata ,da ce credeti ca fac ,merg la cumparaturi in Cora si porma merg sa o vad ,uf......ce dor mi-e de ia.
am facut curat,mancarica ,da tare goala e casa fara Sorana ,ma intreb oare ce faceam inainte de a o avea !
va pup ,mai intru sa va zic noapte buna.
SOSO (20 dec 2005)
laviniaN spune:
Soanso abia astept sa fiu si eu ca si tine ,sunt destul de nerabdatoare acum ...parca timpul trece asa de greu .
Sorana e o scumpica,dar apropo sta fara tine la bunici?
Astazi merg si eu la un chefulet,normal ca nu o sa stau mult...dar nu ma dau in laturi cand e vorba si de mancare.
Fetelor vreau sa va intreb de ce cosmetice am nevoie cand e bebe mic.
sapun,
sampon pt par,
ulei de corp sau lapte de corp?
LAVINIA36+
Miruna Antonia
laviniaN spune:
Carrie ai perfecta dreptate dar ce sa facem noi mamele ne facem tot timpul probleme...toata lumea imi spune cat e bebe in burtica e foarte bine si protejat ,dupa ce se naste incep problemele.
Acum important sa decurga totul bine si sa fie sanatoasa...o sa vedem cum ne descurcam pe acasa
de azi in 2 saptamani vine si tati acasa abia astept ,dar speram ca fetita nu se grabeste si ajung la 38 de saptamani.
Gabriella vad ca si pe tine te-au luat gandurile...trebuie doar sa ne ocupam timpul cu ceva si atunci trece ,mai repede timpul.la toate burticile si mamicile.
LAVINIA36+
Miruna Antonia