dragoste prea rar
Raspunsuri - Pagina 11
vioana spune:
aparatul funtioneaza ok, nu are probleme cu el, acum chiar s-a intamplat mai repede.nu e vrajit de mama lui , nici ea nu ii spune cat de des sa faca , dar acum stiu sigur ca ea nu ma suporta , desi ne intereseaza parerea ei.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by vioana
aparatul funtioneaza ok, nu are probleme cu el, acum chiar s-a intamplat mai repede.nu e vrajit de mama lui , nici ea nu ii spune cat de des sa faca , dar acum stiu sigur ca ea nu ma suporta , desi ne intereseaza parerea ei.
okay...bine ca mi-ai atras atentia...ca o tot dadeam inainte cu "dragoste o data pe luna"
acum e des des ?...ca iar nu e de bine
vioana spune:
a trecut iar o luna.dar stau in banca mea nu ii zic nimic,ce as putea sa fac?il las in pace
larissa_79 spune:
si nu pufnesti, izbesti, nervi, cearta din orice? Poti sta asa linistita ca si cum nimic nu s-ar intampla?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
analessya13 spune:
Eu n-as mai sta cu un asemenea barbat, daca se poate numi barbat.
Pai ce face cu "brabatia"?
iula78 spune:
Cum reactioneaza la filme "d'alea"? Poate omul are fantezii mai aparte si ii este jena sa ti le impartaseasca. Sunt unii care ar vrea ceva nebunii din filmele pt adulti, dar "isi respecta" prea mult partenera si n-o baga in scenariu. Deloc...
Guestus spune:
quote:
Originally posted by iula78
Cum reactioneaza la filme "d'alea"? Poate omul are fantezii mai aparte si ii este jena sa ti le impartaseasca. Sunt unii care ar vrea ceva nebunii din filmele pt adulti, dar "isi respecta" prea mult partenera si n-o baga in scenariu. Deloc...
acum doar nu crezi ca ea e fraiera sa stea in pantaloni negri de piele.. legata la miini/ochi cu o bila in gura...si sa primeasca bice pe spinare...noo...mai bine divorteaza....