dragoste prea rar

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vioana spune:

aparatul funtioneaza ok, nu are probleme cu el, acum chiar s-a intamplat mai repede.nu e vrajit de mama lui , nici ea nu ii spune cat de des sa faca , dar acum stiu sigur ca ea nu ma suporta , desi ne intereseaza parerea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by vioana

aparatul funtioneaza ok, nu are probleme cu el, acum chiar s-a intamplat mai repede.nu e vrajit de mama lui , nici ea nu ii spune cat de des sa faca , dar acum stiu sigur ca ea nu ma suporta , desi ne intereseaza parerea ei.

okay...bine ca mi-ai atras atentia...ca o tot dadeam inainte cu "dragoste o data pe luna"
acum e des des ?...ca iar nu e de bine

Mergi la inceput

a trecut iar o luna.dar stau in banca mea nu ii zic nimic,ce as putea sa fac?il las in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

si nu pufnesti, izbesti, nervi, cearta din orice? Poti sta asa linistita ca si cum nimic nu s-ar intampla?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

pai imi vine sa ma cert cu el din orice, probabil din lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Dar poate chiar are libidoul scazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Eu n-as mai sta cu un asemenea barbat, daca se poate numi barbat.
Pai ce face cu "brabatia"?

Mergi la inceput

Mortul de la groapa nu-l mai invii...asta e...trebuie sa obisnuiesti cu situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Cum reactioneaza la filme "d'alea"? Poate omul are fantezii mai aparte si ii este jena sa ti le impartaseasca. Sunt unii care ar vrea ceva nebunii din filmele pt adulti, dar "isi respecta" prea mult partenera si n-o baga in scenariu. Deloc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iula78

Cum reactioneaza la filme "d'alea"? Poate omul are fantezii mai aparte si ii este jena sa ti le impartaseasca. Sunt unii care ar vrea ceva nebunii din filmele pt adulti, dar "isi respecta" prea mult partenera si n-o baga in scenariu. Deloc...

acum doar nu crezi ca ea e fraiera sa stea in pantaloni negri de piele.. legata la miini/ochi cu o bila in gura...si sa primeasca bice pe spinare...noo...mai bine divorteaza....

Mergi la inceput