* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 128 )*

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

rox...schimb semnatura cand am confirmarea doctorului...
nu te supara pe mine...
vreau doar sa stiu ca totul e bine!
pupici!

_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neata fetele!
ROX FELICITARI PENTYRU CELE 2 LINIUTE!!! DECI DE AIA NU AI MAI APARUT PE AICI. DE FAPT TU PREGATEAI O SURPRIZA.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/khKrm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by elara

Buna seara, dragelor, .

Am trecut sa va dau ceva vesti despre mine ca sa va incurajez. In curand veti fi si voi in locul meu, alaturi de noi la Odisee, nu poate la celasi capitol dar tot acolo...

Iata si albumul meu cu testul pozitiv si rezultatul de la Giulesti.
http://community.webshots.com/album/560058709jaxWVc

Nu zic sa va pierdetzi sperantza daaaar.....va spun eu ca cel mai des se intampla cand va veti astepta mai putin.

Si eu am aflat dupa ce m-am intors din vacantza de la mare. Daca stiam eu de bebe...nu ma mai zbenguiam eu atat in ultima zi cand au fost niste super valuri... care m-au izbit de m-au zapacit...mama mama si ce-mi mai placea....
Dar bebe vad ca e puternic si a rezistat..se tzine bine... Corpul nostru il apara bine.

Astazi am sarbatorit un an de la casatoria nostra, am invitat parintzii pe la noi si cu acesta ocazie i-am anuntzat si pe ei. Le-am spus mai spre finalul serii ca sa ii surprindem.....si am reusit asa de bine ca nu ne credeau si noi ne miram ca nu ne felicita nimeni . Pana la urma s-au dezmeticit ca nu glumim si s-au emotzionat de tot...Tatal meu avea lacrimi in ochi...

Eu ma simt excelent, nu am dureri de sani, nici crampe nu am mai avut azi deloc, nu am greatza, nu am ametzeli..nu am nimic-nimicutza (in afara de starile de rau de ieri si alaltaieri cauzate ed raceala)...si asta ma ingrijoreaza. Incerc sa ma mai linistesc si eu desi tare nu-mi place situatia asta ca nu pot eu sa stiu exact ce face bebe si daca e bine. Ma cam supara lipsa simptomelor astora..... Adica nu ca as vrea sa sufar.....dar intelegetzi voi... Ma simt foarte bine si ma bucur insa abia astept sa creasca bebe si sa-l simt miscand zilnic ca sa pot sta linistita stiind ca e bine...
Ufff.....pana sa raman nici nu ma gandeam cate griji voi avea... Pana atunci aveam grija ca oare de ce nu raman... Acum... am alte griji..parca mai mari...
Dar am sa le alung ca sa fie bebe nestresat si sa creasca sanatos. Nu? Trebuie sa imi impun sa gandesc pozitiv.

Va pup dulce pe toate si va rog sa ma scuzati ca nu am avut timp sa citesc as vad ce faceti ac sa pot scrie cate o vorba fiecareia din voi, dar inca de joi ed cand am aflat m-a luat o raceala nenorocita care m-a stresat si abia azi m-am simtit mai bine dar dupa cum v-am spus am avut o zi ocupata: dimineatza ma fost la biserica cu nasii, apoi am fost la un film iar apoi am avut masa si tort in familie.

Elara 5+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Elara, felicitari inca odata! am vazut filmuletul cu testul si poza cu confirmarea de la dr. si a fost foarte emotionant.
sa dea DD sa traim fiecare din noi aceleasi senzatii nu peste mult timp!

Rox Dox, felicitari si sarcina usoara , draga mea!

pupici si pentru toate fetele!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Rox dox deci ai avea cam 5-6 saptamani de sarcina. Ai putea merge si acum la medic sa-ti confirme daca e sarcina unde trebuie, cu putin noroc se vede si embrionul. Eu am fost la 4 saptamani si cateva zile si s-a vazut doar la eco endovaginal. Unii medici te cheama abia la 7-8 saptamani cand se vede si inimioara batand. Dar pt linistea ta zic ca te poti duce si acuma, eu una n-as mai avea rabdare.
Felicitari inca o data!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Alina, Kitzy , Stefi
ce mai fac fetele?
eu am reusit sa deschid un nou capitol aici
dupa ce va fi moderat capitolul ne vom putea muta acolo............

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Rox felicitari si sa ai sarcina usoara
Crisa n-am vazut in viata mea poze asa faine din natura Sun absolut superbe.
Fetele va urez o si cat mai placuta.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
http://s200.photobucket.com/albums/aa222/graficris/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu va las ca am un pic de treaba, asa ca revin pe seara.........
pana atunci poate ne modereaza si noua capitolul si o sa putem scrie acolo............
pupici multi la toate........
Vrmoana tu cu ce te mai lauzi????????

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput