* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 128 )*
Raspunsuri - Pagina 23
baby_r7 spune:
fug repede sa pap si daca mai sunteti pe aici pe urma....mai vorbim.....................
eu azi fac un pic de smotru prin casa (spal, fac mancare.............curat)...........si din cand in cand mai trag cu ochiul si la calculator...........![]()
![]()
![]()
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
baby_r7 spune:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am vazut-o...............si NU MAI POT DUPA EA............E DULCICA FOC...............SA-TI TRAIASCA MARIA SI SA SE FACA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
kitzy spune:
Bujo bine-ai venit! Imi pare rau s-aud ca n-ai putut pastra sarcina, sunt si eu patita, avort spontan la 5 saptamani, as fi fost si eu mamica de martie-aprilie 2008, dar zilele n-au intrat in sac asa ca o sa mai incercam. Lasa ca reusim noi, nu ne dam batute, mai ales ca ne sustin aici toate fetele.
Acum am terminat si eu curatenia prin casa, am lasat niste haine la spalat si m-am asezat si eu la o cafea, cam tarziu ce-i drept, dar acuma am avut vreme. Vad ca ati scris o gramada, dar v-am ajuns cu cititul. La Cluj e asa de cald, nici nu ies din casa pana deseara ca o sa ma topesc.
Ceva teste pozitive nu mai anunta nimeni?
baby_r7 spune:
Bujo, kitzy imi pare rau pentru ca ati trecut prin experienta asta si sper sa va reveniti cat mai curand...............
Anca lasa mama ca oricum se va face sigur mult mai mare pana in octombrie................asa ca rabdare si..............rabdare.......

eu gata am papat...............si fug sa intind rufele...................dar revin imediat.....
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
kitzy spune:
Baby eu am inceput sa-mi revin, am avut noroc ca sarcina n-a ajuns mai mare. Am inceput sa fiu din nou optimista.
Abia astept sa plec in concediu, la aer curat si sa ma odihnesc. Mai am un pic!!!
baby_r7 spune:
kitzy ma bucur sa vad ca te simti mai bine............si iti urez succes la "conceptia lui bebe" in concediu!!!!!!!!!
daca ai voie asa repede bineanteles...........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
baby_r7 spune:
o sa intru mai pe seara pe racoare...............poate este mai animat forumul..............acum fac un 
si o sa ma uit la un film...............ca am terminat cu treaba.............oricum era curat in casa.........dar am zis sa mai aranjez cate ceva.............ca de e sambata...............
dar gata.............acum pot sta la tv................
pupici la toate si sa aveti o zi cat mai racoroasa!!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
rosethebrat spune:
eu ma simt foarte rau de la medicamente si nici nu imi vine sa ma misc din pat..dar imi revin eu

25+