Hai la o cafea - cap II
Raspunsuri - Pagina 11
wonderful spune:
Nu m-a luat somnul,m-au apucat nervii ca merge net-ul ca melcul,cred ca-i supraincarcat,nu raspunde la back decat f.f. greu.Du-te si papa.
iuliana_2007 spune:
Fetelor dar mult mai scrieti.Beti cafele si ceaiuri toata ziua.
Mie imi dqa cineva ceva de mancare ca a papat printesa mea de la san si mi s-a cam facut foamne.
Nu mai este nimeni pe aici?Va luat somnul?
Apar si eu cand se sparge gasca
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
quote:Merge greu de tot si ma enerveaza si pe mine.
Originally posted by wonderful
Nu m-a luat somnul,m-au apucat nervii ca merge net-ul ca melcul,cred ca-i supraincarcat,nu raspunde la back decat f.f. greu.Du-te si papa.
Fetita mea nu vrea sa adoarma,am leganat-o in toate felurile poate poate adoarme dar nici o sansa.Am pus-o in patut la ea si am lasat-o in pace sa vedem daca adoarme,pana acum vad ca nu a marait deloc.
Adoarme asa de tarziu noaptea.Ziua sta treaza,are mare grija sa se intoarca de pe o parte pe alta si daca indraznesti sa o intorci se enerveaza si incepe sa tipe.Picioarele si le foloseste bine,se ridica de fund in sus dar mai are de lucru cu mainile,parca o vad dupa 5 luni deabuselea,ca in fundulet se straduieste sa stea bine ajutata.
Ce ma mai laud
,sa-mi fie rusine."Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
belutza spune:
Feteleeeeeeeeee, mai e cineva pe aici ??
Mor de nervi , ma chinui de juma de ora sa scriu si eu ceva si nu reusesc cu netu` ma-sii..

belutza
wonderful spune:
Nu mai musca din zid ca nu ne ramane noua nimic.Am crezut ca-i de vina calc. meu.e vineri,romanii astia nu se duc nicaieri de NE incarca noua reteaua?
Iuliana, efiresc sa te simti fericita langa gargarita ta.Ce mult mi-am dorit si eu sa am o fata si m-am ales cu 2 golani,trai-mi-ar.Si i-am zis sotului ca la a2a incercare ar fi trebuit sa schimb armasarul,unul specializat pe fete,dar n-a vrut,nu stiu de ce.![]()
![]()
![]()
wonderful spune:
Nu mai musca din zid ca nu ne ramane noua nimic.Am crezut ca-i de vina calc. meu.e vineri,romanii astia nu se duc nicaieri de NE incarca noua reteaua?
Iuliana, efiresc sa te simti fericita langa gargarita ta.Ce mult mi-am dorit si eu sa am o fata si m-am ales cu 2 golani,trai-mi-ar.Si i-am zis sotului ca la a2a incercare ar fi trebuit sa schimb armasarul,unul specializat pe fete,dar n-a vrut,nu stiu de ce.![]()
![]()
![]()
Iar face figuri .Cred ca ajunge rasp. meu pe la 2.Eu trebuie sa ies de pe net,apoi intru iar pt. orice cautare sau send.Cica nu gasaste server-ul,mama lui de servitor sau ce o mai fi.Dati-mi un perete de ros.

belutza spune:
eu daca ma duc la alt subiect sunt terminata . mi se incarca in 7 ani... abia am intrat din nou aici si raman aici .. nu mai ies..astept sa mai spuneti ceva , daca nu ,ma duc sa dorm.
belutza
iuliana_2007 spune:
De ce nu a vrut sa schimbi armasarul?![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutza
eu daca ma duc la alt subiect sunt terminata . mi se incarca in 7 ani... abia am intrat din nou aici si raman aici .. nu mai ies..astept sa mai spuneti ceva , daca nu ,ma duc sa dorm.
belutza
Eu spun dar ajunge ca...dupa ora 12 nu putem injura?ca astia de la CNA dau voie!
wonderful spune:
[quote]Originally posted by iuliana_2007
De ce nu a vrut sa schimbi armasarul?![]()
poze
De fraier!Se cramponeaza si ei de niste idei depasite!Cica vor sa fie copiii lor.Anacronici,ce mai.