nu stiu ce sa fac
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
N-am sa iau decizii pt ea atunci cand va fi majora, nu o voi face sa se simta ca un nimic, si n-o voi teroriza. Indiferent de cat de maniaca sunt, totul pana la copilul meu. Importanta e fericirea ei. Si nu-mi veniti cu exemple de genul: si ce te faci daca fericirea ei inseamna drogurile sau alcoolul? Fiica mea isi va trai viata asa cum va crede de cuviinta. Eu voi fi mereu langa ea, neconditionat, INDIFERENT de circumstante.
Restul.. cum o da Dumnezeu.
Adela99 ce intelegi tu prin a fi aproape neconditionat?
Aida - mama de pisica mica.
aidaciolac spune:
Adevarat ca nu are rost sa ne certam intre noi , mai ales ca noi am pus niste intrebari , iar domnisoara ella.aura nici macar nu mai indrazneste sa raspunda.
Lemoni spune:
la multi ani ella!
Mai fetele noi ne-am ambalat aici iar ella e in baiaram si nici nu ne mai raspunde, sau o fi probabil ca i-a interzis maicasa si internetul......haaaaaaaaa unde ajung iar la ideea mea are 16 ani-17 maxim.
Notquiteso ma trimetea-i sa citesc mai bine ca sunt impreuna mai mult de 6 luni, daca tu citeai postarile mele cu atentie observai ca nu am facut nici o remarca la de cat timp sunt impreuna ci diana , dar cum ziceam nici macar nu conteaza.
Acest forum este sa imi dau cu parerea si de aceea avem un caracter diferit ca suntem persoane diferite, la fel si cu gandirea e normal sa nu gandim toate la fel, dar pt asta nu insemna sa ne jignim una pe alta.
Fata asta are nevoie de ajutor , care e povestea adevarata ea stie ,normal ca mama si tata sunt inamicul principal in situatia descrisa dar eu cred ca sunt doua variante. Daca am fi stat de vorba cu mama ei intelegeam altceva dar din pacate stim numai o varianta si eu de aceea nu imi schimb parerea.
Elise spune:
Aida,
ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun.
N-am facut nici o referire la tine si pisicutza ta, nici prin gind nu mi-a trecut.
In locul tau procedam la fel.
Lemoni,
chiar as fi tare curioasa cum vezi tu "cealalata varianta" : "uite, nerecunoscatoarea de fie-mea are 16 ani, s-a incurcat cu un aurolac, si e gravida: merita sa stea la coltz pentru ce MI-A facut, ca sa nu mai indrazneasca sa treaca a doua oara peste cuvintul meu!!"
Nu?!
Elise & BBLisa
Lemoni spune:
Elise nu am dramatizat chiar atit.
dar iti mai zic ceva daca parintii fetei erau atit de abuzivi o duceau cu fortza si la avort crezi ca mai conta parerea ei de a tine copilul.
Lipsesc atit de multe piese din puzzle.
Adela99 spune:
poate n-au aflat "la timp"
prin neconditionat inteleg ce multe fete deja au explicat, in nici un caz procurare de droguri
poate nu are internet acasa si scrie doar de la serviciu
ella.aura, La multi ani!
diana21 spune:
La Multi ani, Ella, daca azi e ziua ta! Iti doresc sa ai parte de un bebe sanatos si de multa intelepciune si putere pentru greul care va urma. Orice ar fi de acum incolo, chiar si daca el te va parasi, ai grija de puiul tau si ofera-i o viata cu Soare!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
aidaciolac spune:
Ok fetelor , am inteles , nu o sa cumparati droguri , dar veti sta langa copil neconditionat si va veti uita cum se drogheaza , ca daca asta vrea si daca asta ii face placere de ce sa nu o las!!!!
Doamne fereste!
Hai ca nu are rost , serios!
Mai bine ar raspunde la intrebarile noastre ca sa putem sa terminam puzzle-lul.
Lemoni spune:
Subiectul asta e mai rau ca tanar si nelinistit, ne-a prins pe toate.Cum altceva nu am de facut in asa frumoasa duminica , stau si urmaresc continuarea.
Dar chestia e ca sunt in suspans pana apare ella.Cum o sa dorm eu in noaptea asta?????Ma tot intreb.