Masina de spalat vase si masina de uscat rufe

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Intentionez sa imi iau si eu o masina de spalat vase, dar nu m-am lamurit asupra unui aspect - daca folosesti mai putine vase decat capacitatea maxima a masinii, le poti pune murdare inauntru pana la umplere?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Masina de spalat vase nu o folosesc foarte des. O data pe saptamana, oate si la 2 saptamani bag in ea toate oalele, farfuriile, paharele si ce am vreau sa se curete temeinic. In rest, atata cat folosim noi intr-o zi spal in chiuveta de mana. Deci, masina o folosesc cand vreau o curatenie generala si de calitate.
Nu am de ce sa "fierb" oalele la 2 zile, ca doar nu-si pird luciul asa de repede.
O bag mai des daca am musafiri sau e perioada de gatit mai intensa, ca la sarbatori.

Masina de uscat rufe o folosesc dupa ce spal zdravan. Ceea ce se intampla satpamanal. Acuma, m-am invata sa nu mai spal des. Am cumparat-o nici pe departe din vreun moft, ci pentru ca noi nu avem unde sa intindem rufe. Balconul este mult prea mic si circular, baile inguste, uscatoria blocului este sub cheie, deci cum uscam?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, incearca sa pui mai putine rufe la uscat. Desi scrie 5-7 kg, eu stiu ca de exemplu se pune doar un set de lenjerie pentru a se usca bine.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Intentionez sa imi iau si eu o masina de spalat vase, dar nu m-am lamurit asupra unui aspect - daca folosesti mai putine vase decat capacitatea maxima a masinii, le poti pune murdare inauntru pana la umplere?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Da,eu le pun murdare inauntru si spal in momentul in care se umple masina(cam la 2-3 zile).
Nu mai spal deloc la mana.
Inainte de a pune vasele in masina,indepartez resturile sau daca am mancat ceva cu sos,pun farfuria doua secunde sub jetul de la ghiuveta pentru a indeparta sosul,dupa care o bag in masina.
Daca nu sunt resturi pe farfurii,acestea nu miros.Deci nu e problema sa le lasi 2 zile in masina.
Plus ca se mai gasesc si odorizante speciale pentru masina de vase.Arata ca o lamaie si se prinde de gratii.Nu e sapun.

LadyJ

Mergi la inceput

OTILIA - Nu prea imi da mana sa pun putine rufe in masina ca si asa consuma destul. La inceput, cand nu stiam s-o folosesc mai deloc am pus mai putine, dar acuma as incerca ci mai multe ca si asa se strang repede la noi.

LADYJ - Multumesc pentru sfat! Tare ma tenteaza sa incerc si varianta ta. Unde gasesc mirositoare pentru ea? Tu de unde iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Asa e super LadyJ!

Ma gandeam ca nu pot fi puse vasele murdare fiindca miros, dar asa chiar ca merita sa imi iau. Multumesc!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Cu placere fetelor

Odorizante,cautati pe la hipermarketuri,supermarketuri.Mie mi le aduce mama.Nu stiu exact din ce loc le ia.Dar o sa intreb.

O noapte buna!

LadyJ

Mergi la inceput

Voi unde aveti asezata masina de uscat rufe?
Ca eu am pus-o in bucatarie, incorporata intre alte 2 corpuri.
Nu este inchisa complet, ci doar are o masca pusa pe deasupra, dar parca tot imi este frica sa nu fie vreo problema cand se incinge.
Ce am vazut ca scrie in carticica ei tehnica ma sperie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

a mea e in baie langa cea de spalat, partea din spate si o laterala da spre perete , o alta laterala spre masina de spalat, partea de sus e libera si prin fatza se incarca cu haine.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Pai, cam asa e si a mea, doar ca are dulapuri. Dar in carticica ei scrie ca trebuie sa stea la 12 cm de orice.
Cand merge nu se face foarte cald?

Mergi la inceput