Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

No ca m-am pricopsit cu streptococul B,mama lui.
Acu' mi-a nea doctoru' tratament,dar m-oi face bine pana nasc?
Si daca nu ma fac bine...cum mai nasc yo?
Ca a naibi bacterie numai nenorociri face daca e transmisa bebelinei
Nah cam asta e,a venit ceva de munca...ma duc.
Week-end placut tuturor.
In seara asta e festival in oras...trag si yo o plimbarica sa vad ce mai invarte lumea.

Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna dimineata burticilor,
am intrat sa va urez un weekend excelent. Sper ca noaptea a fost un sfesnic bun si ca au disparut starile de anxietate. Eu azi incerc sa am o atitudine pozitiva...ca aseara mi-am stresat sotul cu starile mele de frica.
Oricum vorba lui Aniast: nu exista cale de intoarcere.

betty78 34+ cu
AMR 33 zile

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata burtici
nu de mult ne-am sculat si noi si am intrat sa va uram un weekend cat mai racoros si linistit!

Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata fetele.
Si drum bun burticilor plimbarete. Si eu azi cu program "artistic", adica nunta la Slanic Prahova. HAi ca nu-i asa departe de Bucuresti (ma incurajez eu) si n-oi fi chiar varza. Si oricum, pe mine care-s burtica mai putin avansata ma mai asteapta o mare, un munte, adica mai am de dus burta asta care avanseaza vertiginos.
Alice, pe mine ma intreba Danutza cum e cu laptele, dat fiind ca am facut cezariana. Dar ce-ai zis tu e perfect adevarat. Ca exemplificare, uite Sabina zicea ca a alaptat-o pe Sofia mult si bine, desi a nascut prin cezariana. La mine problema laptelui n-a fost cezariana. E drept ca a venit mai greu (la 2-3 zile), dar a venit. Mi-e "mi-a pierit" lapticul pe la 4-5 luni cand am tras mari griji cu cea mica si nu m-am putut tine cu firea (mi-au spus doctorii ca cea mica ar avea parapareza spastica). E important sa-ti primesti puiul la san cat mai devreme dupa ce ai nascut, indiferent daca ai nascut natural sau prin cezariana. EU stiu ca pe Ana mi-au adus-o langa mine la mai putin de o ora dupa ce am iesit din sala. Si au lasat-o cu mine muuuult 2-3 ore, e nici nu stiam ce sa fac cu ea.
Cat despre sani...........brrrrrrr. Inainte erau rezonabili, desi cam imensi, acum.......am si eu un maaare stres. O sa incerc sa slabesc cat pot dupa, iar daca si in conditiile unei greutati normale, raman tot la dimensiunile astea care ma omoara, la cutit cu ei, harsht. Dar intai o sa incerc metode mai putin invazive.
Fetele care luati fier, ce fel de fier luati si in ce doze? Ca mi-s cam anemica dupa analize. Si analizele ca analizele, dar simptomele ma cam pun pe ganduri (lesinuri, ameteli, transpiratii reci, tahicardie). Al meu doctor tocmai pleca in concediu si eu nu-s genul care sa-l deranjez. Desi, parca ash mai astepta o luna, daca nu m-ar deranja belelele, ca n-o fi foc. VAd ca feciorul meu imi cam seaca rezervele. Si mi-am pus familia in cap ca nu mananc cum trebuie si de asta ma simt rau. NU mananc eu cum trebuie, dar tot cat o vitzica ma fac!

Bee 28+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si un weekend frumos si racoros! Eu azi noapte m-am trezit la un moment dat si parka ma sufocam, mai auzisem pe aici…n-am stiut ca e asa nasol! In rest bine, optimista, fara frica de nastere, doar cu un mare dor de a-mi tine fetita in brate!

Roxana, multumesc de sfat! Deci, ai plecat pana la urma? Bolundooooo
Annisia, da’ stiu ca te-ai pus pe calatorii…Nu e cam mult?Distractie frumoasa, orisicum!
Alice, iti multumesc! Si eu ma gandeam sa fac ceva cu limba asta a mea ca ma enerveaza cand o vad asa urata….Si stiu, e pacatoasa rau candidoza asta, si din pacate in sarcina apare destul de des.
Devyla, imi pare rau de vestile de la analize! Lasa ca scapi tu de el!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
roxana bine ai facut ca i-ai zis vreo cateva menajerei.da` cata nesimtire pe capul ei,de parca ar fi singura in tot Bucurestiul.cauta alta si da-o incolo de sclifosita,nu are rost sa o mai ai si pe ea pe cap.
distractie placuta,stiam eu ca nu te va lasa inima sa iti trimiti fata singurica cu tati
danuta aici iti mai fac niste injectii in picior ptr. ameliorarea durerii care se numesc petadina (daca nu ma insel).o sa intreb moasa mai detaliat azi cand vine ca sa facem planul de nastere!
prisi e tare dragut caruciorul!

eu abia m-am trezit si vad ca tot poporul inca doarme.
va doresc un week end cat mai linistit,fara contractii si dureri

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dani, ce faine lucururi i-ai luat bebelinei!
Bee, eu iau Ferrofolgamma, si nu am avut probleme decat primele 2 zile o usoara diaree.

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bee, eu iau Ferro-Gradumet una pe zi, dimineata. Nu mi-a dat nici un fel de efecte adverse, singura remarca - mi-a innegrit scaunul.

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Bee eu iau Tardyferon Fol - una pe zi. Nu am avut nici un efect advers...

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by danielle02

`neata burtici
roxana bine ai facut ca i-ai zis vreo cateva menajerei.da` cata nesimtire pe capul ei,de parca ar fi singura in tot Bucurestiul.cauta alta si da-o incolo de sclifosita,nu are rost sa o mai ai si pe ea pe cap.
distractie placuta,stiam eu ca nu te va lasa inima sa iti trimiti fata singurica cu tati
danuta aici iti mai fac niste injectii in picior ptr. ameliorarea durerii care se numesc petadina (daca nu ma insel).o sa intreb moasa mai detaliat azi cand vine ca sa facem planul de nastere!
prisi e tare dragut caruciorul!

eu abia m-am trezit si vad ca tot poporul inca doarme.
va doresc un week end cat mai linistit,fara contractii si dureri

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

De injectii in picior auzisem eu ceva,dar nu eram sigura.Nu stiu cat or fi de eficiente,dar parca mai bine in picior,decat in coloana..brrr Astept sa ne scrii ce ti-a mai spus moasa.
Am vazut pe Zone reality niste reportaje facute in Anglia,unde aratau femei care nasteau acasa,ajutate de moasa,asistenta,sot...ce fain!

Dana +29s

Mergi la inceput