Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 24
sim_stoian spune:
Eu abia m-am trezit, dar iar mi-e somn. As vrea sa ma spal pe cap, dar mi-e teama ca sunt singura acasa. Asa ca o sa ma retrag sa vegetez pana apare sotul acasa sa ma ajute cu baia.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
afibebe spune:
upf mai fetelor incetati cu durerile nasterii.
ma ingroziti.
mie mi-e frica de o injectie apai de operatie ca fac cezariana.
Bee chiar nu si-a facut anestezia efectul?
firar sa fie nici nu vreau sa ma gandesc.
eu sunt tare fricoasa.
da stiu merita ca o fac pt bebe dar frica nu mi-o ia nimeni.
hai va rog nu mai vorbiti despre dureri.
vreti sa nasc nainte de vreme?
fie-va mila.........
va pupic.
AFIBEBE34+Cristian Nicolae
AMR 24 DE ZILE
SI VINE...
aeperju spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Succes aeperju la analize, ne rugam sa fie bine...
Pupici
Asa creste Matias Filip
Rodica 32+ Matias Filip
AMR 7 sapt
Multam!
Emma
Annisia spune:
Gabitza, si ai fost la doctor? Ce ti-a zis de faptul ca nu mai iei in greutate??? Cica acum trebuia sa luam cel putin 500 de grame pe saptamana...
Eu am fost, dar mi-a spus ca nu sunt probleme, pentru ca bebe inghitea de zor lichid. Cica daca nu se hranea ar fi fost nasol...
Bine ca m-am ingrasat 20 de kile cand era bebe cat o boaba de mazare si acum cand e diatmai magadaul nu mai pun nimic pe mine... Eu asta nu mai inteleg fratica...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
danuta36 spune:
Hello burtici!
Alinus_25 La multi ani! Nastere usoara si un bebe sanatos!
Roxali bine ca ti-au iesit Ok analizele!Dar cat ai avut glicemia?
Amar subscriu la ce ti-a spus mama ta,caci am si eu o operatie de hernie la activ,dar cred ca la cezariana e mai complicat,nu stiu ce sa mai cred...La operatia asta a mea am fost f. curajoasa,in ziua in care m-am internat,m-au si taiat.Intr-adevar,prima noapte e mai greu,nu prea am dormit caci aveam dureri si de abia a venit o asistenta sa-mi dea un algocalmin.Daca stiam imi luam de acasa,ca vad ca mai nou se poarta sa vii la spital ca pacient,dar cu medicamentele in bagaj...A doua zi insa, m-am ambitionat si m-am dat jos din pat si shontic-shontic pana la baie si inapoi.In zilele urmatoare durerile au scazut treptat.Am uitat sa zic ca mi-au facut anestezie in vena si am adormit,nu stiu daca m-au intepat si in coloana,dar dupa ce m-am trezit,eram amortita de la brau in jos si nu imi simteam picioarele.As fi vrut si eu cezariana,dar daca doctorul zice ca pot naste normal,merg pe mana lui.
Tu de ce vrei cezariana,ti-e frica ca n-o sa faci fata unei nasteri naturale?
Dana +29s
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Bee
Emma, sper ca macar restul analizelor sa fie ok. Acum pana la urma de bacteria aia tot ai sa scapi cumva.
Bee 28+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ma duc acum sa iau rezultatele (daca sunt gata bineinteles).
Doamne ajuta sa scap de nesuferita asta de bacterie.
Emma
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Gabitza, si ai fost la doctor? Ce ti-a zis de faptul ca nu mai iei in greutate??? Cica acum trebuia sa luam cel putin 500 de grame pe saptamana...
Eu am fost, dar mi-a spus ca nu sunt probleme, pentru ca bebe inghitea de zor lichid. Cica daca nu se hranea ar fi fost nasol...
Bine ca m-am ingrasat 20 de kile cand era bebe cat o boaba de mazare si acum cand e diatmai magadaul nu mai pun nimic pe mine... Eu asta nu mai inteleg fratica...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia, nu am fost la dr, ca numai in 1 aug am programare, si da, de-asta mi-e ciuda, ca am pus cate 1 kg /sapt atunci cand nu era cazul si acum ca trebuie...pas. Sper totusi, sa nu fie nici o problema! Daca tie asa ti-a zis, m-ai mai linistit!
Gabriela 32+ Sara
aeperju spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Emma, succes la analize.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Multumesc frumos!
Emma
alinus_25 spune:
Uuuau, ce de urari, si eu am tras chiulul toata ziua. Am fost ff matinali, la 5:15 eram deja pe drum, si la intoarcere am tras somnic la cearsaf de la 1 la 5. Nici acum nu am liniste sa va citesc, ma steapta sotul sa iesim pe usa.
Multumesc tuturor pentru urari! Imi sunteti dragi tare!
Alinus 29s cu Iulius