Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxali spune:
Neata!
A doua runda de rezultate de la diabet in gravidanta mi-au iesit superrr bune si am scapat si de grija asta.
Nana alceva nu ti-a spus moasa ce se poate folosi ptr picioare umflate...vreo cremuta ceva.
Amar si la noi sant conditii super,sala ptr travaliu lung, sala cu piscina , sala de nastere... chiar sta obstretica cu tine pe toata perioada nasteri cronometranduti pbataile inimii copilului...cu o mica mare diferenta ca aici e gratis. Sambata ar trebui sa ma duc sa vad cum este, deoarece au contruit altul cel vachi nu mai exista.
Ali26si Enrico 7ani
poze
devylla spune:
No ca mai scriu si eu sa nu uitati de mine(Sau ati uitat deja)
Sunt ocupata cu munca...defat nu atata ocupata cat ma oboseste.Dupa-amiaza cad lata direct in pat,sa-mi odihnesc oasele si burtile,groaznic.
Azi m-am catarat pe ferestre sa dau jos perdelele si sa le spal,ca dupa sezonul asta de ploi arata de-un bej-maro inchis...si nu va spun ce am obosit si ce se intarise burtika.Dreptul cu care,azi am bagat decat o parte.
Mai am o groaza de cumparat pt bb.Patul inca nu i l-am luat.In rest cele marunte le-am cam pregatit.
Am primit si de la spital lista cu bagajul.Acum sa ma apuc sa il fac.
Nana bine m-ai informat,cu durerile de picioare,cu verigheta,si ce ai mai scris.Erau intrebari fara raspuns la mine.
Bafta cu praji,si La multi ani fericiti!
Si la bine bebelina Erika misca de zor,imi baga niste picioare,mai ales seara,de ma lasa fara respiratie.
Am fost si eu la doctor si avem 1800 grame.Mi-a spus doctorul ca pana nasc mai luam pana in 3000 grame.Sper asa sa fie,ca apoi cine stie cum o mai scot
Am cerut sa imi faca o lama,ca ceva nu-mi placea la secretia mea.Si uite ca am avut dreptate,mi-a dat telefon sa merg azi sa i-au rezultatele si sa-mi de-a medicatia.Inca nu stiu ce am.
Cat despre nastere,cica sa imi fac pregatirea...am inceput sa i-au la rasfoit forumul'Nasterea unei stele' si dai si citeste diferite povesti,poate poate imi fac o imagine cat mai reala la ceea ce ma asteapta.
Am devenit grea si deabia ma mai misc,deabia astept sa nasc.
Plus ca oricat de obositor ar fi,nu pot sa las curatenia sau treburile gospodaresti ca ma urc pe pereti apoi de nervi.Toata lumea imi zice sa mai stau calma...
Nah ca am chef de povesti...dar ma duc putin,am o durere de spate...
Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by HaveF8
Am citit ca unele dintre voi v-ati procurat kit-ul ptr Cord Blood Banking si eram curioasa cat costa in Romania toata procedura si storage-ul. Mi-am facut si eu aici contract la o banca si ma costa 1750 USD (suma initiala + primul an de storage) si apoi cate 130 USD pe an
HaveF8, la noi se plateste 32 mil dupa ce au confirmarea ca prelevarea a fost cu succes, apoi se platesc 30 Euro pe an pentru storage.
Fetelor, eu sunt disperata. Astazi pregateam factura si nota de comanda pentru sofer sa mearga sa-mi ia mobila de la Baby design, cand am observat ca in nota de comanda nu este trecut setul pe care l-am comandat eu (pe verde) ci unul identic dar pe roz. Eu ce ma fac? ca am baietel...nu-l pot lua asa. Iar dca abia ieri le-a venit transportul din Germania, urmatorul probabil ca va veni in vreo 3 saptamani....imi incurca toate planurile. Mor de nervi.
Andreea 34+ cu
luy spune:
cecilia, afibebe, nu numai voi ati bantuit azi-noapte prin casa... Nu stiu ce am avut, dar mi-a fost cald si nu am reusit sa dorm, m-am bagat in pat pe la 00.30, dar la 2 deja m-am trezit si m-am dus in sufragerie si am dat drumul la TV. Abia pe la ora 5.30 m-am dus iar in dormitor, ca se mai racorise un pic si am dormit pana la 8.30. Uffff, pot sa zic ca exersez pentru nopti nedormite cand ma voi intoarce cu bebelina
Mai tragic e ca se anunta iar canicula, offf, ce m-am saturat...
devylla, n-am uitat de tine Stiu cum e cu treburile gospodaresti care trebuie facute, dar incearca sa nu exagerezi, mai ales ca tu mergi si la serviciu si deja esti obosita de acolo.
Roxali, bravo pentru rezultate !
amar, asa e si la noi in spital! Ha,ha,ha, glumesc, desigur ! Pana o sa ajunga asa si in Romania, cred c-or sa mai treaca zeci de ani. Poate copiii nostri vor avea parte de asa ceva cand vor fi ca noi. Aaaaa, ar mai fi o varianta: sa avem numai spitale private, acolo cred ca se poarta frumos.
Luy 34+ cu
betty78 spune:
Buna dimineata la toate .
Eu ma simt destul de bine, tinand cont ca nu prea am dormit, durerile inghinale sunt de vina....simt cum mi se mareste bazinul. stie cineva de la ce sunt durerile astea inghinale???
Roxana G si pe mine ma speria mai ales ca aveam DPN-ul 4 septembrie, dar doctoritza mi-a mutat DN pana maxim 29 aug cu nastere normala, daca nu pe 30 cezariana. Ma enerveaza cumplit ca nu vrea sa provoace nasterea si nu prea as avea chef de cezariana. Pe de alata parte bebe e un umflat sia vea in saptamana 33, 2500g. Asa ca probabil tot la cezariana ajung, mai ales ca eu sunt foarte micutza 1,60 cm si am inceput sarcina cu 45-47kg.
Parca mai este cineva cu 24 zile....
Betty7834+ cu
AMR 34 zile
bulinutza noastra
sim_stoian spune:
Buna dimineata! Eu am dormit destul de bine. M-am trezit putin pe la 6 ca se certau 2 destepti in parcare si cum eram cu geamul deschis i-am auzit. Dar am reusit sa adorm iar si a fost bine. Oricum, dupa ce m-am dat jos din pat, iar am simtit niste dureri de burta. Nu stiu ce sa mai cred. Trebuie sa ajung pana vizavi la farmacie sa imi fac stocul de medicamente si ce mai trebuie.
La Multi Ani, Alinush!!!!
Luy, eu una sper sa stea cuminte macar pana vine dr din concediu. Azi nu mai umblu pe nicaieri, o sa cobor doar pana la farmacie.
Roxana, pai cele 3 saptamani in plus ale lui bb trebuie sa se vada si ele undeva. Ai vazut ce 'inaintasa' am. Si daca iti spun ca si a mea era mai coborata cand ne-am intalnit...ca si eu am scapat de arsuri. Dar pt ca e asa mare, nu stiu cat mai conteaza. Vezi de ce ziceam eu ca nu am vazut nici un casalot pe plaja?
Cecilia, crede-ma ca am bantuit foarte repede . Chiar nu ne-am plimbat prea mult pentru ca nu era ventilatie decat pe hol si nu puteam sta prea mult in magazine.
Andreea, suna-i pe aia si intreaba-i.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Betty, nu esti singurica. Grasanul meu avea 2700 g la 33 saptamani.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
luy spune:
aniast, vai ce incurcatura ! Suna-i pe aia la firma si lamureste-te cu ei. Daca intr-adevar nu au acum setul pe care l-ai comandat tu si va mai dura inca 3 saptamani pana soseste, eu zic sa astepti, ca nu ai ce face si ar fi pacat sa te alegi cu altceva fata de ceea ce ai comandat. Si a mai costat si o gramada de bani !
Si noua o sa ne livreze mobila pe 31 august, la data aceea eu voi fi deja acasa cu bebelina, dar asta este, o sa ne descurcam noi cumva pana atunci, avem patutul deci are unde dormi pana vin astia cu dulapul si comoda ( pe care le-am facut la comanda ). Iar in ziua in care vor veni nenii respectivi sa monteze mobila, vom vedea noi cum vom rezista pe timpul cand vor fi ei si vor face galagie ( sper sa nu dureze mult si sa nu faca prea mult zgomot )
Bafta multa !
Luy 34+ cu
mami25_7 spune:
LA MULTI ANI ALINUSH!.
Salutare tuturor ,raportez si eu o noapte de cosmar,cu insomnii si dureri de spate.Fetelor,eu uneori simt ca un ghem undeva sus deasupra buricului,fara durere,dar care persista pt cateva secunde,astea sunt contractii nedureroase?
Si mai am o intrebare pt fetele care merg la TUTU,stiti cumva cand se intoparce din concediu?Eu trebuia sa ajung pe 20 iulie,dar am avut cununia civila,am incercat sa il sun dar nu am reusit sa vb cu el,am sunat la asistenta si mi-a facut programare deabia pe 15 august si e cam tarziu.Daca as sti cand vine din concediu poate as vb cu el sa ma duc mai devreme.
Va si va doresc o zi linistita,fara contractii!!!!!!!
30+
Roxana_G spune:
Neataaaa. Sunt trezita devreme, deja am facut ceva treaba, am instructat menajera si m-am cam ciondanit cu ea. Auzi ca nu poate s ale faca intrucat nu are timp, pai ce eu o platesc cu ora? Eu o platesc la ce face. I-am si zis ca e fie-sa in vacanta si nu are nici o scuza sa plece, iar miercuri la 2 cand am venit eu nu mai era aici, dar nici nu facuse ce i-am lasat. Eeeeee!
Eu am dormit asa si asa, sunt obsedata de plecarea sotului pe 29 august, nu va pot spune cum m-a adus cu moralul la pamant. E nasol si daca nasc atunci si daca sunt in spital. Fir-ar sa fie. Chestia e ca nu voiam pe nimeni altcineva cu mine, de el aveam nevoie ca sa fiu linistita si impacata. Oricum ai mei o sa stea cu Alex, deci parca ma vad singura pe acolo. Ma rog...mai avem prieteni si familie, dar nu e acelasi lucru. Uite asa m-a obsedat sa nu nasca cumnata mea de ziua Alexandrei si exact asa a fost, acum ma obsedeaza sa nu nasc atunci. Ma gandesc la tot felul, chiar nu vreau sa vina nimeni altcineva la mine. Nici nu are cine sa ii dea banii doctorului dupa.
Ma rog, am inceput cu vaicareli. Astept pe ai mei care nu mai termina naibilor treaba cu apartamentul ala, sa mergem la cumparaturi. Macar sa cheltui bani, poate ma mai calmez.
Hai sa vad care e pulsul la voi. O zi buna!
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)