Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Emma, E coli e una din cele mai pacatoase bacterii, scapi greu e ea. In plus ea traieste in intestin de regula, deci poate oricand sa se inmulteasca si sa se transmita in alte zone. Am o fosta colega care a tot tratat-o pe sarcina, nu mai stiu daca a scapat sau nu de ea, dar a nascut normal si are o fetita superba si sanatoasa, ceva mai mica decat a mea.

[/b]si Alexandra Maria (10.02.2004)

Offf, da, am citit si eu. NU stiu de unde m-am capatat cu ea. Oricum am sa iau augmentinul (daca asa a zis doctorita) si Doamne ajuta sa fie bine bebe.

Emma 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by miaunici
Si inca o intrebare, am inteles ca dupa nastere ar trebui purtata burtiera. Cam la cat timp dupa cezariana? Cum imi dau seama ce masura trebuie sa-mi cumpar S, M sau L ? Si de unde cumpar asa ceva?

Iulia si bebe mic

Da, da asta vreau sa stiu si eu ca sa stiu ce ar trebui sa cumpar. Si daca stiti si pe unde se gasesc....am vazut eu pe bebelusultau, dar daca stiti si in alte parti... Multam!

Emma 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, nu se intarise burta, dar ma durea tare. Abia acum ma simt putin mai bine. Ma durea, ma lasau, iar ma luau durerile. O sa imi ia sotul cand ajunge acasa niste No-Spa forte si Uscosin sa le am in casa. S-ar putea sa apese bebe pentru ca e foarte agitat, nu stiu ce are.
Nana, nu e chiar mititel . Eu cred ca de asta ma si doare burta, se impinge pe acolo si nu mai are loc.
Gema, asta e si dorinta mea. Sa fie totul OK pana se intoarce

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by urmychance

stai ca nu am inteles...de ce sa nu o masez? e rau? mie imi trec contractiile asa. Astept argumente, explicatii....

urmychance32baietelul nostru

Vin si cu argumntul, desi ti-am mai zis, repet, uterul devine din ce in ce mai sensibil la atinegeri de genul celor practicate la masaj usor. Spre exemplu eu am contractii si dupa ce ma dau cu ulei pe burtica, desi mai mult ma mangai.

Dr mea, si nu numai, mi-a zis ca printre metodele non-medicale de declansare a contractiilor se numara si masajul burticii, stimularea mameloanelor, presopunctura, orgasmul sau contactul sexual, mersul pe jos, ceaiuri si tincturi din plante.

"Aceste metode determina, in ultimele luni de sarcina, eliberarea in circulatia sanguina de prostagnadine si ocitocina, ce actioneaza asupra uterului si colului uterin."
"Prostaglandinele sunt prezente si in sperma, iar dupa contactul sexual pot actiona direct asupra colului"
Na ca m-am lungit cu explicatiile, sunt multe de spus. Cauta o carte buna despre sarcina si acolo gasesti mai multe. Eu am una de Penny Simkin si Ann Keepler. N-or fi ei asa celebri la noi, dar sunt medici totusi si stiu ce spun.
In definitiv sunt niste procese hormonale, niste legi/reflexe in corpul nostru care nu au uitat sa-si faca treaba, si totul e scris in ADN-ul nostru.
In fine, uterul meu e mai sensibilos din fire.
In cazul tau, probabil ca masajul e suficient de bland. Oricum, dupa ce ai dat de 5-6 ori cu mana peste burtica, contractia s-a dus. Dar sa ai grija, poti astfel pregati terenul pt urmatoarea contractie.

Fetelor care aveti contractii, stati mai cumintele, nu abuzati de energia voastra, nu e inepuizabila. Cereti ajutorul celor apropiati. Daaa, eu vorbesc, am tras azi o repriza de plaaans.

Cine vrea sa nasca mai repede.... hot food, hot bath, hot sex, long walks!
Dar vad ca nu e nimeni grabit, asa ca stati cuminti, pana pe 15 august suntem in SRL! N-avem ce cata la usa maternitatii!

Alinus 29s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine ai venit Miaunici sarcina usoara si bebe sanatos!
Crishtina e scumpel foc...sa va traiasca!
Rodica pe al meu l-am culcat 4 luni in carut...era plangaret a suferit de colici si de rasfat vroia leganat , plimbat , hatait etc...patutul l-am montat dupa in camera lui si dai ture , ture ca somnambula la el.Mai bine culca sotul in camera copilului ca sa se poata odihni si impinge patul mai la perete.

Ali26si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, nu m-ai incurcat cu nimic pentru maine. Cred ca o sa ma duc la farmacie maine sa termin cu lista mea si sa imi pregatesc bagajul ca m-au cam speriat durerile astea. Si ce m-a speriat mai tare e faptul ca apareau la intervala regulate, nu ma durea mereu.
Teodora, pe unde ai disparut?

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Miaunici, ofer spre adoptie o familie de persane... Uite aici doar blana baiatului Yarris, ca fata era spre haleala cred... Crezi ca e destul de balnos-pufos? Fetita Bijou (sotia lui) este roscatica tigrata cu bej, dar la fel de pufoasa...

http://good-times.webshots.com/photo/2850087240101620375zFvRBI

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

da intr-adevar sunt niste intepaturi puternice.
stau linistita nici nu ma incumet sa fac ceva Doamne fereste sa nu mi-o fac cu mana mea.

vad ca acum s-au mai linistit.
va multumesc pentru sfaturi.

AFIBEBE34+ Cristian Nicolae
AMR 25 DE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries
Multumesc Aniast, e o varianta foarte buna pentru spatiul meu, sa vad daca gasesc prin Baia Mare asa ceva.

Rodica, vezi ca poti comanda asa ceva si de pe site-ul lor si ei ti-l trimit colet pana la tine. Nu stiu insa cat e termenul de livrare...

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Annisia, banda de care intrebi se numeste rejansa. Si sa nu te prinda croitoreasa pe picior gresit, sa stii ca exista de mai multe feluri, depinde de cat de creata vrei sa fie perdeaua in partea de sus, de cat de teapana si cat de inalta vrei sa fie marginea. Eu de exemplu am apelat la o rejansa mai aspra si mai lata pentru ca am vrut ca marginea de sus a perdelei sa-mi acopere suportul de sustinere al perdelei. Rejansa are doua fire grose de care trebuie sa tragi stanga dreapta ca sa formezi incretiturile. Material pentru perdea trebuie sa iei inca o data din lungimea ferestrei pentru draperii iar pentru perdelele subtiri inca o data si jumatate.
Ai grija sa o atentionezi pe croitoreasa sa iti coasa rejansa astfel incat sa nu prinda si firele de care tragi pentru incretire (mie mi-au gafat insensul asta si au trebuit descusute ). Iti sugerezi sa mergi totusi la Bricostore si pentru cusut, exista raion special la materiale si pentru atasat rejansa.
"Calaretii" ti-i cumperi separat si ii agati de rejansa in niste locuri care sunt facute dinainte. (iti arata croitoreasa unde)

Sper sa intelegi ceva din ce ti-am povestit, daca ai nelamururu iti dau detalii, daca vrei si fotografii.

si spor la treaba.

P.S. Nu sunt croitoreasa, doar a trebuit sa pun perdele in toata casa.

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput