Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
Multumesc Mada!Ai inceput la 7 luni? inseamna ca nu-s foarte in urma..eu abia acum ma apuc de cautat
Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana
Roxana_G spune:
Sabina, ce zici tu de Balante sensibiloase? Huh? Eu nu sunt pesimista, nu ma gandesc de rau la viitor, pe mine ma enerveaza astia din prezent care ma haituie.
Myral, multam de incurajari. Nu ar trebui sa cedeze colul asa usor...ai dreptate. Insa eu la Alex am nascut super rapid. Cu o zi inainte colul era peste 3cm si perfect inchis. Cand am ajuns la spital cu contractii la 3 min era sters si usor deschis (maxim 1 cm). In circa 5 ore se nascuse teorista mea...Asa ca depinde foarte mult de eficienta contractiilor, asta ma sperie. Si cica a 2a oara e si mai rapid.
Apropos de contractii, iar simt ceva asemanator cu aseara. Dar parca nu mai simt burta tare, e doar durere, parca ma inteapa ceva jos si nu e regulata. Poate fi BB care impinge? Sper ca nu sunt tot contractii.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
riana spune:
Roxana, am o prietena care a nascut la Euroclinic, e drept ca nu cu Herghelegiu ci cu altcineva, Hamid daca nu ma insel.
Cu 2 saptamani inainte de cezariana a mers acolo, a discutat cu dr. au pus la punct toate detaliile si a fost in regula.
Poate depinde insa si de dr cu care vrei sa nasti, are liber, nu are....intreaba de Herghelegiu ce si cum. In principiu insa nu conteaza daca ti-au urmarit sau nu sarcina la ei.
myral spune:
Sabina, inseamna ca si la mine o sa fie bine ca mi-am programat sa nasc pe la 36,37 sapt. o bebica sanatoasa si sa-mi revin f repede. Se vede ca azi am o zi mai buna sper sa ma tina.Myral33+
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by aniast72
rodicamaries, parerea mea e ca o sa chinui copilul 3-4 luni sa doarma in carucior. Cumpara-i macar www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=187" target="_blank">asa ceva Iti faci treaba pana o sa vina si patutul lui.
www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=42" target="_blank">Aici gasesti mai multe variante.
Andreea 34+ cu
Multumesc Aniast, e o varianta foarte buna pentru spatiul meu, sa vad daca gasesc prin Baia Mare asa ceva.
Pupici
Asa creste Matias Filip
Rodica 32+ Matias Filip
AMR 7 sapt
myral spune:
Roxana inseamna ca de data asta o sa nasti super rapid si usor, dar cat mai aproape de termen. Astea cu intepaturile sigur nu sunt contractii, dar din pacate la mine asa incepe distractia, ca mi se lasa burtica si ma jeneaza, apoi contractiile, sper sa nu fie cazul tau.Ai dreptate cu eficienta contractiilor, dar asta nu ai cum sa stii cand se intampla, cand incepe travaliul adevarat(Doamne Fereste deocamdata) cica nu mai cedeaza la no spa sau uscosin.Eu mai iau si gynipral la nevoie.Myral33+
Sabina spune:
Roxana, nici prietena mea nu-i pesimista, doar asa, momentul o termina
(am prins-o la inghesuiala pe roxana.si ca sa fie tacamul complet, ailalta prietena e fecioara.cu 5 sapt mai mica decat mine.balanta cu 2 luni si 3 zile.iar sunt leoaica, si-s cam ca amandoua, numa sa nu ma auziti cand rag)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
betty78 spune:
Roxana G merci frumos pt informatii.
Mie mi-a placut tere mult worldclass-ul, in principiu este altceva...adica este curat, se poarta super bine cu tine...practic calitatea se platescte.
Nu am fost la fitness niciodata la ei...eu ma duceam la piscina, sauna, gym, etc, dar nu cu abonament, ci cand aveam timp. De ceva timp nu prea am mai calcat pe acolo, decat pa piscina. Si nin plus au super masaje...
bulinutza noastra
Roxana_G spune:
Danielle, foarte dragute toate pregatirile si cumparaturile tale. Ti-am mai admirat si pozele tale, mama ce bine arati si tu te plangi.
Rodica, nu cred ca e prea comod nici pentru BB sa stea 4 luni in carut. Mai ales ca pe la 2-3 luni pot invata deja sa se rasuceasca singuri si e destul de riscant sa nu casa de acolo. Eu zic ca un patut puteti inghesui. Noi tot la 2 camere am stat. Aveam in camera un dulap si un pat mare, spatiu 40 cm intre pat si dulap si 30 cm intre pat si geam, nici nu puteam deschide bine geamul. Pe partea cealalta era patutul Alexandrei lipit de patul nostru si aveam 20-25 cm distanta intre comoda mica si pat, si cine dormea pe partea aceea pe acolo se dadea jos, adica numai spre picioare. Imi pare rau ca nu am o poza, o sa caut prin albume sa vad daca te lamuresc cum era in camera. Si am stat aproape 3 ani asa.
Riana, multumesc mult. Eu prefer sa nasc cu medicul meu. Insa ma voi duce sa vad si inlocuitoarea pe perioada in care lipseste. Ideea era ca mergeam la MUnicipal numai pentru medic, in rest pentru mine Municipalul a fost cosmarul primei mele nasteri. Asa ca daca se intampla doamne fereste sa nu se intoarca medicul meu pana atunci si nici nu imi place inlocuitoarea, as prefera sa ma duc la o clinica privata, macar sa fiu tratata frumos. Ma interesez si vad eu cum procedez.
Myral, sa stii ca asa a inceput la mine ieri, cu intepaturile astea de jos. Abia apoi contractiile alea regulate, dar tot dureroase. Initial am ignorat intepaturile, chiar si primele contractii mai rarute. Cand s-a imputit treaba si m-a intrebat sotul meu daca e senzatia de la nastere ca prea sunt dese (ma vedea dupa schimonoseli), parca m-a pocnit in cap. Oricum, multumesc lui Dzeu ca s-au dus. La No Spa forte nu trecusera, abia pe la 2 ore am pus un Uscosin si la ala au cedat. Voiam sa te mai intreb ceva. Daca te asezi la orizontala contractiile tale trec? La mine simteam doar mai usor durerea, dar contractia era, chiar si pe o parte chircita se simteau (cica aia e pozitia cea mai safe sa nu nasti).
Sabina, inghesuiala inghesuiala, dar mai mica decat in pivnita ta, nuuu?
Betty, si eu multumesc. Bun si masajul. Cat costa?
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Nu mai pot sa dorm... Mi-am programat o iesire acusica, plus un megashop pentru poimaine... Deci am realizatara ceva, nu statui dejeaba...
Intrebare pentru fetele gospodine... Nu ca mine... Exista cumva o banda care se coase pe draperii sau perdele, cu calaretii atasati pe ea? Eu una vreau sa-mi fac niste perdele, dar nu ma apuc eu de cusut calareti, ca dau in balbaiala... Ma gandeam ca ar fi dragut sa existe deja cusuti pe o banda, care se prinde de perdea...
Bebe Yannis in evolutie