FIV127

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

helou helou si de la mine!
N-am avut azi net si m-am invartit toata ziua in jurul calculatorului ca tare eram curioasa sa vad pozele de aseara. A fost tare frumos!. Poate mai repetam figura
Va pup pe toate si multa bafta fetelor in focuri:Valeria, Felicia, MRL si Marrina

Adhnana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

ana_p si eu am inceput in z2, singurul lucru pe care mi l-a specificat dr M, a fost, sa le fac la aceeasi ora in aceeasi zi, iar intre diphe si gonal+ menogon sa treaca cel putin o ora, sigur si tu le vei face spre seara, depinde ce ore iti alegi.
Pt linistea ta mai intreab-o pe dr in momentul cand ii comunici razultatele la analizele din z2.
Linisteste-te si nu-ti mai fa atatea griji, totul o sa fie bine, ai sa vezi, iti spun din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Dariela , la Giulesti tin toate medicamerntele in frigider , de acolo le scot cand le cumperi.
Fetelor cred ca a fost o intalneala pe cinste. ce le-au mai crescut burticile la gravidute nu-mi vine sa cred.
MRL stai cumntica poate e semn bun.
Marina , Felicia si celorlate fete in asteptari va tin pumnii.
Moniland vad ca te pregatesti pt toamna
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Fetelor,
multumesc ca mi-ati fost alaturi,
ieri eram disperata ca nu gasesc Diphereline in Cluj,
si nu voi putea incepe in aprox 10 zile tratamentul
dar azi m-am rezolvat pana la urma, dupa ce am luat legatura
cu doctorita reprezentant pt Dipherelin
pe cateva judete din Ardeal de la firma Ipsen.
Inca o data multumesc pentru sustinere,
mult mult!!!
Toate solutiile/sugestiile voastre s-au dovedit a fi viabile,
insa fara sa urmaresc asa ceva, m-am trezit
ca am iesit si cel mai ieftin
cumparandu-le direct de la sursa, fara intermediari.

Va pup si astept de la voi sa citesc numai vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
MRL. FELICIA, MARRINA si VALERIA tinem pumnii
Mi-au placut pozele de la intalneala! Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu.
Azi am fost la eco si am aflat ca BB este baietel!

Cellu 15+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ana, eu am facut dipherelinul seara la 21,30 (ora fixa), iar puregonul dimineata pe la 10.
Cristinici, ma gandesc pentru la toamna dar cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi este frica mai tare. Parca niciodata nu mi-a fost asa frica. Mi-e frica pt. ca e incercarea 4 si nu stiu daca mai pot sa fac, imi este frica de productia pe care o sa o am mai ales ca am schimbat puregonul pe gonal, chiar daca dr. zice ca voi reactiona la fel. Imi este frica de proba sotului care nu e intotdeauna reusita. Imi este frica de rezultat si poate cel mai frica imi este ca daca o sa reusesc poate o sa pierd. Si toate gandurile astea ma fac imi fie tare frica si plang. Asa ca ....
Diana, ma bucur ca ai rezolvat si esti mai linistita acum.
MRL, eu zic ca e de bine. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Diana_d ma bucur ca ai rezolvat cu diphe.Vezi ca incet-incet DD le aseaza pe toate,acum nu mai ai decat sa te apuci de treaba cu moralul sus si incredere ca totul va fi bine.Multa bafta!
Cellu sa va traiasca "Jiji"-cutul sa creasaca mare la mami in burtic!Sarcina usoara in continuare!

MRL,Marrina, Felicia,Valeria:!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Neata fetelor,SUPER POZE,SUPER FETE,ma bucur mult ca am avut ocazia sa intalnesc niste fete minunate pe care cu permisiunea lor le consider niste prietene dragi si apropiate.la toate
Oana,vreau vesti de la tine .Sper ca a fost OK intalnirea

Moni,

Pussi,ce burtica frumusica,pup mamica si fetitele

Tin pumnii la toate fetele care sunt acum in focuri.Sa va ajute Dumnezeu sa iasa cu II

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni o vezi? Daca te mai "aud" ca plangi vin cu ea peste tine!!!Eu nu am de gand sa ies la pensie tot scriind la subiectul fiv. Hai da manuta la mine si sa vezi ca in toamna la odisee.

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput