FIV127

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

luck, daca ai un CM de 28 de zile sau mai mare eu zic sa faci estradiolul in ziua 3. Asa sa faci si cu fsh-ul si Lh-ul. Dar vezi sa le faci dimineata si nu la pranz cum am facut eu .
Eu am inceput stimularea in ziua 21. Probabil atunci estradiolul nu trebuia sa depaseasca 50 pg pentru a incepe stimularea. In ziua 2 nu stiu cum e. Stiu doar ca cu cat estradiolul e mai scazut cu atat e mai bine asta la inceputul stimularii. Iar daca e la un nivel prea ridicat atunci ori exista un chist functional ori rezerva ovariana e scazuta.
In legatura cu progesteronul, cum l-ai facut in ziua 21, eu cred ca e ok 6,44 fiindca erai la inceputul fazei luteale (4 - 25).
Cei de la Sb nu urmaresc estradiolul pe perioada stimularii? Daca il faci doar pt. curiozitatea ta atunci nu conteaza ca nu-l ai in aceeasi zi pt. dr. oricum nu va tine cont de el. Si daca-l ai a 2-a zi si e in grafic atunci stai linistita ca stimularea merge bine.

Eu m-am mai linistit cu fsh-ul ca am citit ca daca e <6 e excelent, daca e 6-9 e bine... Dar ia uitati-va aici e link-ul dat de Marrina cu interpretarea analizelor. http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg
Zouzou, poate ar fi bine sa-l salvezi pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Moniland
nu stiu dc reusesc sa le fac in z3 pt ca la CM din luna sta trebuie sa incep cu AC (dar eu m-am gandit sa incep din z2 ca sa-mi pot face analizele)iar la urmat.CM incep stimularea din z2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Miha_2004
cand ai repetat analizele si ai obtinut valorile mai scazute ale fsh si lh cat aveai estradiolul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Moniland iti doresc ca si urmaorul tau fiv s fie cel norocos
felicia si eu la primul fiv am facut inhibitorul din z.21 fara anticonceptionale in prealabil...multa bafta!
Ana_pin situatia de fata nu conteaza cit solvent pui,totul e sa se dizolve produsul propriu,iti tin si tie pumnii,sa fie cu noroc !
ioanacarmen

...numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

ella la mine a fos nevoie de ICSI si embrionul s-a dezvoltat foarte bine, aveam un singur ovocit, iti dai seama. La transfer avea 10 celule si era fara fragmentatii, asa ca nu trebuie sa te sperii pentru ICSI.

Valeria te , du-te si stai relaxata ca sa venim cu 2 liniute sa le incurajam pe fete.

MRL, Marrina va si sa aveti grija de puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Apropo, mie mi s-au colorat mai tare mameloanele, spre maroniu, am 4 zile de la ET, voua vi s-a intamplat la fel, ma refer la fetele care au trecut prin asa ceva? In rest nu am nici un simptom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Felicia

Apropo, mie mi s-au colorat mai tare mameloanele, spre maroniu, am 4 zile de la ET, voua vi s-a intamplat la fel, ma refer la fetele care au trecut prin asa ceva? In rest nu am nici un simptom.

e de bine... eu la mameloane nu m-am uitat, dar in Z5 dupa ET aveam deja dunga neagra de la ombilic in jos! Usor sesisabila .. dar era! Si acum e super neagra

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

liliana ce faci iubita?? ai reaparut pe front
antovezi ca daca mai scri mult te pun sa-mi faci papa bun.. ca suntem tare pofticioase

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

PUSSI am aparut...trebuie sa merg mai departe pina zic doctorii stop nu se mai poate...pt moment zic ca stau bine,post fiv cu un fsh de 5,6 si lh de 3,9...ti-am urmarit evolutia "sabinelor"...cum trece timpul...cred ca abia astepti sa le tii in brate...asteptam in continuare detalii emotionante...numai bine...

M.Oana...nu mai zici nimic...

...numai bine tuturor...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele , va rog spune-ti si mie .... cine a luat progesteron injectabil din Germania , cel fel de concentratie are si cate fiole ar trebui sa imi cumpar? Stiu ca s-a mai discutat , dar inca nu am gasit
Curand ma alatur si eu voua , momentan culeg informatii si sunt alaturi de voi .

Mergi la inceput