Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ramona, n-am vazut pe nicaieri tuns cu 5$ nici macar pentru barbati.Sotul meu se tunde cu 12$ cu tot cu tip, iar eu m-am tuns ultima data de revelion pe Austin St. cu 50$.A fost cam mult ce-i drept dar am fost foarte multimita.M-am mai tuns o data cu 35$ si nu am fost asa multumita, dar cred ca nu conteaza cat dai conteaza cat de priceput este hairdresser-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am si io o intrebare daca tot veni vb de dentisti...

Daca am asigurare medicala dentala in US si imi fac dintii in Ro, pot sa le cer banii companiei de asigurare??? Am un card de la asigurare pe care sunt niste bani "cash" care pot fi folositi in caz de urgenta si international...
Oare se poate?

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Si noi am fost nu demult la dentist aici dar inca nu am avut nici un fel de problema, cel putin nu inca.
Eu am mers pentru ca mi-a sarit o plomba de un incisiv frontal si am mers si dupa radiografie si cleaning i-am spus clar ca vreau doar inlocuita plomba (el imi propunea coroana pe cei 2 incisivi ca ambi sunt plombati, iar plombele sunt destul de mari)si s-a conformat.
Si chiar mi-a admirat lucrarile care le am in gura facute in ro si m-a intrebat daca sunt facute acolo....
Poate conteaza ca, cumnata'miu e tehnician dentar si el mi le-a facut . Lucreaza inclusiv cu portelan asa ca daca va fi vorba de coroana in fata tot acasa cred ca merg sa mi-o fac.
Ce vroiam sa sa mai spun ca inca de la prima sedinta mi-a dat o lista cu interventia care o am de facut cit costa cit e acoperit de asigurare si cit trebuie sa platesc eu ... asa ca eu tot timpul m-am ghidat dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Ramona, Conchi.
La mine numa dintii is obsesia, poate ptr ca nu-i am??, ma tund oriunde e la indemina iar unchiile le ignor pina cresc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by cris30

Ramona, n-am vazut pe nicaieri tuns cu 5$ nici macar pentru barbati.Sotul meu se tunde cu 12$ cu tot cu tip, iar eu m-am tuns ultima data de revelion pe Austin St. cu 50$.A fost cam mult ce-i drept dar am fost foarte multimita.M-am mai tuns o data cu 35$ si nu am fost asa multumita, dar cred ca nu conteaza cat dai conteaza cat de priceput este hairdresser-ul.

In Rego Park, pe la 63rd St. era o rusoaica. La un moment dat a fost si pe o lista cu cele mai ieftine chestii din NY, am vazut online. E cea mai ieftina tunsoare din NY!
Doua babysitters din parcul unde mergeam cu copiii se tundeau acolo si erau erau bine tunse. Nu fancy, dar corect ca sa zic asa.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Multumesc Ramona, Conchi.
La mine numa dintii is obsesia, poate ptr ca nu-i am??, ma tund oriunde e la indemina iar unchiile le ignor pina cresc,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Exact asa si eu! Dinti am, nu pe toti... Dar vreau sa am mare grija de ei ca altii nu mai cresc.
Sa gasesti un dentist bun e mare lucru, cred ca toti avem povesti de groaza. De aia sint gata sa ma urc si eu pe avion sa merg la NY decit sa fiu cobai prin Dallas.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alintaroma

Si noi am fost nu demult la dentist aici dar inca nu am avut nici un fel de problema, cel putin nu inca.
Eu am mers pentru ca mi-a sarit o plomba de un incisiv frontal si am mers si dupa radiografie si cleaning i-am spus clar ca vreau doar inlocuita plomba (el imi propunea coroana pe cei 2 incisivi ca ambi sunt plombati, iar plombele sunt destul de mari)si s-a conformat.
Si chiar mi-a admirat lucrarile care le am in gura facute in ro si m-a intrebat daca sunt facute acolo....
Poate conteaza ca, cumnata'miu e tehnician dentar si el mi le-a facut . Lucreaza inclusiv cu portelan asa ca daca va fi vorba de coroana in fata tot acasa cred ca merg sa mi-o fac.
Ce vroiam sa sa mai spun ca inca de la prima sedinta mi-a dat o lista cu interventia care o am de facut cit costa cit e acoperit de asigurare si cit trebuie sa platesc eu ... asa ca eu tot timpul m-am ghidat dupa aia.

Si sotul meu e tehnician. Asta m-a si ajutat sa nu am surprize cind am gasit dentist, am si avut de unde alege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona, ai luat vreodata ferry din Orient Point catre New London (sau invers)?...Vrem sa "evadam" cu baietii weekendul vitor catre Newport si ne gindeam la intoarcere sa incercam variata cu ferry din New London pina in Orient Point (unde sa incercam ceva Winery Tours sau pe la ferme) si apoi acasa pe LIE... asta ca varianta la mersul pe I95 pina in New York

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

red]sinzi_ana[/red] ar fi o chestie interesanta la asta nu m-am gandit niciodata, ar fi excelent sa ne plateasca macar jumatate.Nu stiu daca e posibil poate doar in caz de urgenta, ma gandesc ca trebuie sa fie un medic in network ca sa-ti plateasca cel putin asa este asigurarea mea.

Eu o sa ma duc aici doar daca am o urgenta restul il fac in tara pentru ca ma scot mai ieftin si dupa parerea mea se lucreaza mai bine.Am auzit tot felul de povesti cu stomatologi si cand am citit si experintele voastre m-am convins ca mai bine imi fac dintii in tara.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ocebine

Ramona, ai luat vreodata ferry din Orient Point catre New London (sau invers)?...Vrem sa "evadam" cu baietii weekendul vitor catre Newport si ne gindeam la intoarcere sa incercam variata cu ferry din New London pina in Orient Point (unde sa incercam ceva Winery Tours sau pe la ferme) si apoi acasa pe LIE... asta ca varianta la mersul pe I95 pina in New York

Anamaria

Anamaria, nu am fost - dar suna tare bine! Daca am avut deschisa varianta cu E. Hampton nu am fost deloc la ocean in CT. Desi ne-am tot propus!

Mergi la inceput