informatii cazare slanic prahova!

informatii cazare slanic prahova! | Autor: anca_vlad

Link direct la acest mesaj

as vrea sa ajung cu vladut in slanic prahova si caut cazare in zona iar pe net nu am gasit ceva care sa ma multumeasca!

Daca ma poati ajuta cu informatii si poate si un nr de telefon!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sa fiu mai explicita m-ar interesa cazare undeva la o pensiune sau la un particular nu la hotel.

astfel de informatii imi doresc sa aflu!

Anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Si pe mine ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Intru si eu in randul vostru. Am vrut sa mergem week-end-ul trecut dar a fost prea cald si sotul nu era convins ca vom gasi o camera la hotel sau pensiune cu aer conditionat.
Am cautat pe forum, sunt subiecte mai vechi dar in nici unul nu apare vre-o referinta despre un loc de cazare. Am cautat pe net si detalii despre locurile de cazare sunt superficiale.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

pe net am cautat de am a metit am si vb la o pensiune in Alunis la 14 km de slanic, au liber abia din 12 pana a tunci e ocupat, dar imi spunea ca sunt particulari care ofera cazare eu sper sa gasesc ca tare avem nevoie de o cura la salin asi aici la slanic prahova ne este celmai aproape!

poate totusi apare cineva si ne ajuta cu o informatie, daca nu ma voi duce la risc din poarta in poarta si daca ma lipesc de ceva bun va spun si voua!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

va recomand din suflet pensiunea MONTANA .are 4 margarete,teren de fotbal(tenis) cu nocturna,pisccina interioara,biliard....toate sunt gratuite pt turistii cazati acolo.

arinaa

Mergi la inceput

Foarte dragutz...dar pe noi ne-ar fi interesat Slanic Prahova.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcm

Foarte dragutz...dar pe noi ne-ar fi interesat Slanic Prahova.

Mergi la inceput

UUUUUFFFFFFFFF nimeni nu ne poate ajutya cu un nr de tel de la o gazda din Slanic Prahova.......!

speranta moare ultima......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

www.valdor.ro

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Resuscitez si eu subiectul asta ; as avea nevoie de o sugestie de cazare pentru Slanic Prahova. Am vazut ofertele de pe net, dar m-ar interesa daca cineva a fost la vreo pensiune si o recomanda?

Merci!

Mergi la inceput