oare cand vine barza?

oare cand vine barza? | Autor: robymary

Link direct la acest mesaj

buna burtici si mamici, au sunt o burtica care acus acus devine mamica, mai exact Roberta din Craiova si am o bebelusha de 36 de saptamani in burtica, cel putin asa mi-a zis doctorita la ultimul ecograf.Dar initial DPN era 30.07.07 iar acum mi-a zis ca e la sfarsitul lunii august.La mine UM e pe 23.10.2007.Oare ce sa cred? e bebe a mea prea mica sau tanti doctorita s-a incurcat in calcule?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Depinde si cand ai avut ovulatia. Daca ai un ciclu lung si menstruatia s-a facut mai tarziu, e posibil sa se decaleze termenul fata de ultima menstruatie. Cand ai simtit-o prima oara miscand pe cea mica ? Se spune ca asta se intampla pe la mijlocul sarcinii.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu cred ca s-a incurcat in calcule. Am socotit si eu acum si-mi iese tot 30.07.2007. Eu zic s-o mai intrebi sau sa mai mergi la eco inca o data. Nastere usoara si bebelina sanatoasa

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Roberta, si eu cred ca e vorba de 30 iulie. Eu am UM 24 octombrie si DPN 31 iulie. Ma rog, in jurul datei asteia, ca bebelina mea pare ca se simte foarte bine in burtica si nu prea vrea sa iasa.

Te asteptam pe topicul mamicilor de iulie-august, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104585. O sa vezi pe prima pagina ca avem deja o multime de bebelushi nascuti si daca mai alte intrebari legate de sarcina, de nastere etc. fetele sigur te vor lamuri.

Numai bine tie si fetitzei tale!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Daca ai avea DPN la sfarsitul lunii august, inseamna ca ai avea o sarcina de 44 saptamani... sigur s-a gandit la iulie, dar a zis august.

Eu am UM 24 noiembrie 2006 si DPN la sfarsitul lunii august, deci nu se poate sa ai la fel ca mine DPN-ul.

sapt. 35 cu maricel in burtica

Mergi la inceput