Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by laura1713

Neatza la toata lumea!
Adalia, ar fii o chestie sa fie doi! Am fost pana acum la doi medici si ambii au spus ca e sarcina monofetala. Pe de o parte as fii tare bucuroasa, pe de alta insa, avand in vedere ca nu am luat doi pitici in calcul... cam ciudat cu spatiul, patutul, caruciorul, etc.
Pe langa asta cred ca ar fi trebuit sa ma ingras mai mult. Eu am luat "doar" 5kg si intru luni in sapt.26. Dar, ce-i drept, acuma parca incepe sa ma razbeasca foamea. Pana acum nu am prea avut treaba cu mancarea. Acum, in schimb, as tot manca, si nu reusesc sa imi amagesc foamea. Totusi mananc multe fructe.
Voi cand ati inceput sa "luati proportii"? Sau nu ati inceput?
Pupici
Laura 24+

Laurici, , eu iti doresc sa fie cum vrei tu...dar asa ca tine, si tipa de care iti spun zicea ca simte doi bebei. si ea facuse mai multe eco la medici diferiti, dar nici unul nu a vazut...eu nu imi explic asa ceva, mai ales ca erau in saci diferiti.

in ceea ce priveste greutatea acumulata, sa stii ca nu este o regula ca iei mai mult daca sunt doi, asa cum nu este o regula ca iei mai mult la sfarsitul sarcinii decat la inceput.

uite, eu am luat cam 4 kg pana in sapt 21, cand am plecat in concediu...in timpul concediului am pus 2 kg, habar nu am cum ca nu prea am mancat, iar in ziua de dupa concediu inca 1 kg, cred ca asta a fost mai mult acumulare de apa de la canicula si diferenta de temp pt ca in italia temp era 30 grade, iar cand ne.am intors peste 40.

asadar, acum in sapt 24 am exact 7 kg in plus. ce iti recomand tie si tuturor din tot sufletul, bineinteles, pentru cele care nu au interdictie, este inotul. face foarte bine si pentru edemele de la picioare, si se stie ca miscarea din timpul sarcinii ar trebui sa te ajute sa nasti mai usor daca mergi pe nastere vaginala si ai noroc sa te dilati cum trebuie.

adalia 23+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA..pei si ce sa fac din el?..si garnitura?..sau stiti vreun restaurant mai romantic si sa fac o rezervare?

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

RGE, eu am incercat sa ma concentrez sa-ti raspund, dar nu am reusit. Vitel suna bine :)
Nu am in cap decat fructe . Nu stiu ce am azi, sunt ametita rau, radiez .
Noi mergem la cumparaturi, ca trebuie sa botezam o fetita duminica!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox pai nu stiu mama ce sa faci cu el,eu spuneam ce as manca eu.

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA
VASARI..fructe?!..sa-i dau o banana?!

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox dai cu dietetice sa vada si el cum e

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ce fac burticile mele dragi?eu beau o cafeluta ca ma cam doare capul si sper sa-mi treaca cu asta.aici e o caldura de mori,ar trebui sa ies sa fac piata dar nu am nici un chef.dupa parerea mea yasminuca poti sa participi cu succes la concurs,si roxanici la fel,si mai sunt si alte fete dintre voi la care le-am vazut pozele care o pot face cu brio.PUSSI sa stii ca am vazut poza cu carutul care il vrei ptr fetite primul de la JANE,e acelasi cu asta care il comandam noi numai culoarea difera,si sa stii ca are totul inclus,si scaunele de masina,in poza ta apare doar cu scaunelele de la 6 luni iar la mine in poza e cu landourile puse deja,dar e acelasi.eu il iau direct de la magazinul JANE,si comanda dureaza sa stii ceva timp,asa ca mai bine te interesezi dinainte unde il poti gasi.e cat de cat usor de manevrat,tinand cont ca e ptr 2,fata de altele care le-am vazut.si strans nu ocupa f mult loc,si in portbagaj intra bine.pe mine ma costa 850 euro cand vine,si imi fac cadou intercomunicator audio-video.eu zic ca merita.

25+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna tuturor.
si eu am intrat in saptamana 25...abia astept sa ajung la final...ma omoara caldura asta...
eu sunt in cautari de diverse ca ne mutam in max o luna...asa ca "bag" la greu bricostore, praktiker..etc..
eu am luat 6 kg pana acum, dar distractia abia acum incepe.
va pup dulce si racoros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata neata!!

in legatura cu participarea la miss, nu cred ca am vreo sansa....asa ca nu ma bag!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

cum sa n-ai sanse vezi ca vin cu nla tine ca nu esti departe!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

mai, fetelor, ma suparati!!! cum sa nu avem sanse? stiti care este conditia pt a avea sanse la Miss Odiseea Sarcinii?? sa fii insarcinata, nu sa arati ca un top model!!! dimensiunile 90 90 90 nu sunt obligatorii acum !! :) ..asa ca, hai, vreau sa vad cat mai multe poze de la noi acolo.... eu acum as trimite dar nu am inca nici una in calc!!

adalia 23+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata fetele! Ce bine e acasa...azi m-am sculat la 11 jumate asa da

Pussi felicitari pentru "mai mult de jumatatea sarcinii". Sa-ti creasca fetitele sanatoase si sa te bucuri de ele la termen!!!

BB eu cred ca ai sanse de Miss, de ce nu incerci? Cat despre kilograme, cred ca si tu esti ca mine, ca eu pana pe la 16 saptamani nu aveam niciun kil in plus, acum m-am ingrozit. Cred ca merg spre 8-9, depinde daca sunt umlfata sau desumflata
Cand ma gandesc ca eram ca o scandura inainte imi vine sa ma iau la palme

Iubitul meu chiar mi-a zis intr-o zi (mai in gluma, mai in serios) ca unde e fetita pe care a luat-o el? Ca acum s-a ales cu un pinguin ...poftim recunostinta.

Apropo de zodii, nu cred ca se aplica la toata lumea aceleasi caracteristici. Al meu e balanta, dar numai calm nu-l pot numi. E ca un taifun tot timpul. Dar are simt estetic si ...critic. Dar aici il iau eu, ca sunt fecioara. Ies scantei la critici

Roxana eu nu iti pot spune ce sa faci pentru o cina romantica, pentru ca eu cu gatitul ne-am certat de mult...mai precis de cand m-am nascut eu , dar iti pot recomanda un restaurant dragut si exotic, care mie mi-a placut: Sangria. Este in stil spaniol si atmosfera acolo e foarte frumoasa. Cand am fost ultima data chiar se asculta Julio Iglesias.
Daca imi mai vine vreo idee, te anunt.

25+ si baby Kara

Mergi la inceput