ovar cazut in doglas

ovar cazut in doglas | Autor: rodi417

Link direct la acest mesaj

Fetelor am facut azi o ecografie si mi s-a spus printre altele ca ovarul drept este cazut in douglas si are un folicul de 16 mm turtit[/b].
Eu nu am mai auzit pana acum de ovar cazut in douglas si cu atat mai putin de folicul turtit.
Daca vreuna dintre voi a mai avut un astfel de diagnostic va rog sa imi spuneti si mie ce inseamna ca eu sunt total bulversata.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nici eu nu am auzit de asa ceva.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mes spune:

quote:
Initial creeata de rodi417

Fetelor am facut azi o ecografie si mi s-a spus printre altele ca ovarul drept este cazut in douglas si are un folicul de 16 mm turtit[/b].
Eu nu am mai auzit pana acum de ovar cazut in douglas si cu atat mai putin de folicul turtit.
Daca vreuna dintre voi a mai avut un astfel de diagnostic va rog sa imi spuneti si mie ce inseamna ca eu sunt total bulversata.

Multumesc

rodica

nu stiu sa spun ce inseamna, asta poate numai doctorul. ce pot sa spun este ca mie, tot la o eco mi-a spus ca am un ovar mai sus (putin deplasat) fata de celalalt. eu am intrebat ce vrea sa zica asta si ecografista mi-a spus: nu-i nimic deosebit, asa e el pozitionat.
a fost singura data cand mi s-a spus asa ceva. la toate celelalte eco (si au fost destule) nu mi-a zis nimeni nimic.

cel mai bine, intreaba dr.
mes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Eu stiam de lichid in sacul Douglas....si ala se formeaza dupa ovulatie.
Daca gresesc....scuze...dar asa stiu.
Poate nu s-a exprimat dr. corect.
De curiozitate.....te intreb: - Ai facut eco la Giulesti cu dr.Sedan???

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

copilutzu la sedan a facut rodi ecografia. de ce intrebi e diagnosticul lui standard?

Mergi la inceput

AAAAAaaa este clar!!!!
Parerea mea...sa repete analiza!
Dr. Sedan are un fix cu sacul Douglas.
Mie mi-a facut o eco. la ecograful ala vechi si antic . Cu tezultatul m-am dus la Dr. Niculescu , care a ras cu lacrimi de bazaconiile pe care le-a scris dr. Sedan . ( Ii spunea dr. Niculescu asistentei ca este de coma Sedan - intelegi ce vrei de aici ....) .
Rodi Nu te panica si repeta ecografia la alt dr. Aveam o presimtzire ca era opera dr. Sedan.
Te pup !!!
si
Sanatate muulta!!!

V A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi417 spune:

Copilutzu, asa cum a spus Irina, dr Sedan este cel care mi-a insirat bazaconiile cu folicul turtit si ovar cazut in sacul douglas.
Mai mult mi-a spus ca am si un nodul de 2 mmm pe uter, desi acest nodul nu a mai fost vazut de nici un dr la care am mai facut eco.
Misto faza ca te-ai prins ca la el am facut ecografia.
Se pare ca numai daca faci eco la Sedan auzi de foliculi turtiti si ovare cazute in sacul douglas. Cu toate astea la Centrul Giulesti era plin de femei care asteptau la ecografie la el.

Mai sunt si alte fete care au facut eco la Sedan?

Mergi la inceput

Da, da Rodi cum am mai zis repeta ecografia la alt dr. Cand aud Sedan il asociez cu Douglas . Are un fix omul...
Si eu zic ceva de genul " Mi-e mila despre ele..." despre doamnele care stau la eco la Sedan dar bauiesc ca nu au ce face ....acolo sunt trimise de dr. lor.
Asa am patit si eu.
Traumatizanta experienta....Am zis ca ...gata mor,... am cancer ,... Doamne Fereste !!! ...daca nu stiam ce-i ala Douglas...

Scuze ca am raspuns tarziu dar am fost plecata ...
M-am descreierat la munte!!!

V A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Rodi, probabil la tine e vorba doar de o eroare, dar voiam sa va spun ca si eu am primit diagnosticul de "ovar cazut in sacul Douglas" la o eco transvaginala facuta cu o dr. buna din Giulesti. Diagnosticul asta inseamna de fapt o pozitie anormala a ovarului, iar la mine cauza era un chist de 5/7 cm care apasa pe ovar si il face sa stea in pozitia respectiva.
Deci diagnosticul exista, iar in cazul meu s-a confirmat din pacate. Foliculul turtit poate fi de fapt un folicul normal, dar cu o forma putin modificata, din cate stiu eu, nu sunt f. sigura...Citisem undeva ca daca forma e prea ciudata e posibil sa indice ca foliculul nu se va sparge, adica nu vei ovula. Dar eu zic sa nu te sperii! Daca dr. care te-a consultat e "vestit" pentru "diagnosticul" asta, nu merita sa-ti faci griji! Si eu zic sa repeti ecografia la un alt medic! Bafta multa!

Ade, 23s+

Mergi la inceput