Monica, Irinel si Irina Columbeanu (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Un articol care mi-a mers la inima:

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=11115&art=29581&cHash=fa20a9a8bf

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Mie mi-a fost mila de pitica la biserica . Era imbracata in rochita de dantela de-aia care zgarie si tine de cald, era rosie toata la fata de caldura , plangea -cred ca apropape o ora si nimanui nu i-a trecut prin cap sa o hidrateze cu ceva . Monica era clar depasita de problema -i-a pasat-o nervoasa maica-si care o tot legana si-i faceau cu randul vant cu evantaiul .
Seara s-a aratat chiar foarte enervata de faptul ca a plans atata , ,,ea care e atat de cuminte .
Din ce am vazut copilu ala nu are mama si tata , bunici nici atat -era Columeanca batrana numai zambete in timp ce pitica plangea , nici macar n-a schitat vre-un gest spre ea .Singura mai realista si care se vedea ca a vazut de copii a fost mama Monicai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Treaba e ca de la botez ni se da la B1TV parca obsesiv reluarea evenimentului...nu mai inteleg nimic...

http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

super haios articolul candy mi-a placut. chiar atat de obsedanti sunt astia de la B1 tv cu emisiunile despre irinuca columbeanu? moamaaaaaa "bietul" copilash...

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

i-au bagat in ceata bahmutenii.....

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am auzit azi la un post de radio ca tacanitii astia fac un casting pt a alege un medic pediatru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Am auzit azi la un post de radio ca tacanitii astia fac un casting pt a alege un medic pediatru

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

da dar nu ai auzit ca bahmutenii fac licitatie pt nasii micutului !!! care da mai mult e pus nas !! iar apoi care da mai mult ii poate alege numele !!

_

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pana laurma e gravida Monicuta?

Ioana 4+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by daniella4

da dar nu ai auzit ca bahmutenii fac licitatie pt nasii micutului !!! care da mai mult e pus nas !! iar apoi care da mai mult ii poate alege numele !!

_

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Iata o idee de afacere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=categorie&cid=5" target="_blank">Divorteaza Columbenii?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput