Este bebe sau nu?
Buna mamici si viitoare mamici,
Mi-a intarziat ciclul 2-3 zile, testele sunt negative si nu am alte simtome. Poate fi sarcina sau nu? Oare este prea devreme pentru test sau pentru celelalte semne?
La voi cum a fost? Cand au inceput durerile de sani?
Bulgaria 2006
Crengu, mami lui Cristian
Raspunsuri
OanaAlina spune:
crengu, eu mi-am dat seama dupa vreo 2-3 zile dupa ce mi-a intarziat ciclul pentru ca era destul de "punctual" si abia am asteptat sa imi fac testul de sarcina! sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si voinic! pupici! si te asteptam uc vesti bune!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
betty78 spune:
buna,
ca sa fi sigura incearca sa faci testul de sange bHCG- este cel mai elocvent si poti sa afli rezultatul in aceeasi zi
betty7834+
bulinutza noastra
crengu75 spune:
Betty, la Suceava nu se face testul, adica se trimite la Bucuresti proba si se da rezultatul dupa 7 zile, adica multumesc frumos, nu mai am nevoie. Dupa 7 zile aflu si singura.
Bulgaria 2006
betty78 spune:
scumpo, nu fi asa de sigura. Eu am facut fertilizare iar dupa 2 saptamani am facut testeul de sange si mi-a iesit pozitiv, iar cel de urina s-a pozitivat abia dupa 10 zile de la intarziere si a 2-ua liniuta era f f slaba..asa ca ....
Oricum te asteptam la odisee.
Betty7834+
bulinutza noastra
alinushca spune:
Crengu, depinde ce fel de ciclu ai si ce fel de test ai facut...
La mine cu Dr. Sigur s-a pozitivat la o zi dupa intarziere dar eu am ciclu de 33 de zile. Ia un test de incredere (spre exemplu Dr. Sigur). Si apoi SUCCES
:) Sanatate!
creem spune:
E perioada cea mai grea, la fel a fost si la mine pentru ca sati cu incertitudinea daca e sau nu. Testul de sarcina s-a pozitivat la mine abia dupa 10 zile, si atunci a doua liniuta era roz pal, nicidecum rosu. CAm dupa doua doua sapt de intarziere era clar doua linute!
Trebie sa ai incredere si rabdare!
Rosey spune:
quote:
Originally posted by crengu75
Betty, la Suceava nu se face testul, adica se trimite la Bucuresti proba si se da rezultatul dupa 7 zile, adica multumesc frumos, nu mai am nevoie. Dupa 7 zile aflu si singura.
Bulgaria 2006
La Synevo ai incercat??
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
crengu75 spune:
La Synevo mi-au spus ca trimit proba la Bucuresti, deci dureaza 7 zile. Mi-am facut testul la care-i facea reclama cu " spune-i si lui Vasilica c-o sa aiba fiu sau fiica" Sure Chek sau nu stiu cum se scrie.
Dar ... din pacate azi mi-a venit ciclul , aveam o banuiala caci nu ma dureau deloc sanii. Se pare ca am avut ovulatia mult mai tirziu decat am anticipat sau ceva nu s-a legat , ca nu s-au mai intalnit personajele principale sau cine stie din ce motive nu s-a produs nidarea. Voi mai incerca si luna care vine. Va multumesc pentru raspunsuri.
Bulgaria 2006