Buna,
Ma numesc Alexandra. De 4 luni de zile am renuntat la anticonceptionale si de 3 luni nu am folosit nici un fel de protectie, insa nu raman insarcinata.
Cat de mult trebuie sa astept?
Se poate sa existe ceva probleme?
Va multumesc!
NU sunt experta. Nu am luat niciodata anticonceptionale ca ma ingrozesc in general pastilele de orice fel. Dar am citit povestile mai multor fete. Nu cred ca e o regula cat trebuie sa astepti ca sa ramai dupa ce renunti la AC. Stiu povesti unde dupa 3 luni au ramas si stiu povesti unde a durat si un an. Incearca sa mergi la un doctor si sa verifici ca "aparatul" functioneaza corect, sa iti faci cateva teste ca sa vezi daca esti "curata" pentru venirea unui bebe si apoi doar sa te pui cu relaxare pe
! Asta pare sa fie mereu cheia succesului: fara stres!
Succes mult si intra la "Aspirante" sau pe un topic asemanator unde poti capata mai multe sfaturi de la fetele care trec prin aceeasi chestie!
:) Sanatate!
buna andra..bun venit..si eu is destul de noua..si eu vreau bebita..ce zici ne sustinem?
Hi...si eu vreau bebe , incerc de 1 an si sper , sper, sper sa se intample minunea. Fetelor nu disperati inainte de a merge la doctor iar daca la voi este ok , vedeti cum sta treaba la sot, va spun din experienta, eu sunt ok dar sunt probleme la sot
Sa auzim de bine si poate ne mutam la odisee.
Pupici.
Heeeey!
Clar!!! Ne sustinem cu tot sufletul!
Trebuie sa fie bine pana la urma si la noi, nu?
Si pe urma am auzit ca nu ii bine sa ne stresam... si cum spunea doctorul meu -- sa nu ma mai gandesc asa de mult la asta si sa imi traiesc pur si simplu viata si atunci totul va fi bine :P
va invit sa continuati discutia la subiectul aspirantelor optimiste:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104350
succes tuturor!
Roxana