Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 26
Gabriela77 spune:
Yuhuuuu, eu sint fericita ca in sfarsit nu imi mai sunt umflate picioarele si mainile. Era si timpul. Continua contractiile nedureroase!Si nu mai e asa cald! Deja ma simt mai bine!!!!
Urmy, mare dreptate ai! Chiar azi cand citeam ce a scris Sabina ma gandeam cat de mult mi-am dorit acest bebe! Da’ ne mai plangem si noi aici, ca aici gasim intelegere, in fond sintem toate in aceeasi situatie! Felicitari de cumparaturi! Chiar ieftin!
Annisia, ma bucur de vestile bune! Normal ca e mare bebe, la ce burtihan ai….
Andreea, asa te vreau, mai optimista! Si eu zic ca va fi bine la final!
Prisi, felicitari pt fetita dolofana!
Iulia bine ai venit! Si nu ne plictisesti deloc!
Gabriela 32+ Sara
prisi spune:
Iulia bine ai venit
Urmy felicitari pt noile achizitii
eu am papat, nu cumva sa scada bebelusha
in rest ma plictisesc, sotul a plecat in delegatie, am cateva rufe de calcat, da nu prea am chef, la plimbare nu plec ca e prea cald...
poze
34+ Miruna
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Yuhuuuu, eu sint fericita ca in sfarsit nu imi mai sunt umflate picioarele si mainile. Era si timpul. Continua contractiile nedureroase!Si nu mai e asa cald! Deja ma simt mai bine!!!!
Urmy, mare dreptate ai! Chiar azi cand citeam ce a scris Sabina ma gandeam cat de mult mi-am dorit acest bebe! Da#8217; ne mai plangem si noi aici, ca aici gasim intelegere, in fond sintem toate in aceeasi situatie! Felicitari de cumparaturi! Chiar ieftin!
Gabriela 32+ Sara
nu am vrut sa cert pe nimeni, doar ca m-am revoltat si eu un pic ca prea ne plangem ca babele, asta facem tot timpul cand scriem pe DC. Si eu fac la fel:). Pai e frumos asa? Mie imi curg apele pe nas si in barbie, ma bufneste si rasul. Am facut poze la hainute, dar la viteza mare ca nu mai aveam baterie. Am cumparat mai mult hainute de casa. O sa va atasez pozele imediat.
urmychance32baietelul nostru
teodoran spune:
De maine intru si eu in concediu de sarcina. Am facut cerere sa-mi compenseze dif. intre 85% si 100% conform contractul colectiv de munca, dar cum o sa pot sa-mi dau seama, daca imi acorda acesti bani.
Am inteles ca cei 85% se calculeaza din media pe ultime 6 luni...asa e?
Inseamna ca o sa-mi fie greu sa calculez pentru ca mie mi-au marit salariul acum 2 luni, destul de substantial, cred ca o sa sun dupa 1 la personal, sa-mi spuna exact cum mi-au calcult..ca nu am incredere deloc in ei.
In rest ma simt destul de bine. Am o senzatie ciudata jos sub burta, de multe ori simt ca ma loveste si in acelasi timp imi vine rau sa urinez. Nu stiu cum sa descriu senzatia...e foarte ciudat.
33+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
urmychance spune:
uitati pozele cu cumparaturile pt bebe..dupa cum am spus sunt facute fara simt artistic si la repezeala ca nu aveam baterii. Mai aveam nishte haine din stocul vechi (body-uri, salopetele, dar sunt pe alt site care nu prea merge).
http://picasaweb.google.com/urmychance/CumparaturiBebe
si io tunsa si gravida in 31 sapt..
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5082661204194948001&iid=5088253015871988322
urmychance32baietelul nostru
cecilia L spune:
Slaba activitate azi, vad ca v-a ''terminat''caldura, unde ati disparut toate?
Sim chiar te-ai abtinut si nu ai cumparat nimic????? Ai mai cautat medic pt bebe? ai gasit ceva? Te inteleg in legatura cu apa calda, ca doar stam aproape, e groaznic.
Teodora parca tu imi ziceai ceva de un dr in Pol Titan, maine vreau sa merg la dr de fam, si ma gandeam sa mai intreb pe acolo, dar nu mai stiu cum se numea, poti sa-mi mai spui o data.
cecilia,33+Cristian
alinus_25 spune:
Sabina, Betty, Urmyaveti mare dreptate.... ne alintam, ne vaicarim de numa-numa, asta nu ca ar fi rau....ca doar trebuie sa stie si sotii prin ce trecem, dar prea oftam din greu si uitam de minunea mult asteptata.
Ia cititi aici, sunt sigura ce va veti regasi pe deplin.
25 de motive de bucurie pentru gravide
Autor: mamaluieric
data publicarii: 21.08.02
Probabil deja te-ai saturat de faptul ca esti tot timpul obosita, ca ai castigat atat de mult in greutate. Dar sunt atat de multe motive de bucurie in aceste noua luni... Daca esti prea morocanoasa ca sa gasesti vreunul, ai aici o lista intreaga.
1. De cate ori vei dori sa treci strada toate masinile vor opri.
2. Oamenii se vor uita la burtica ta si vor zambi, ca si cum numai gandul la faptul ca esti insarcinata le-ar face ziua mai luminoasa.
3. Poti manca oricata inghetata scaldata in sos de ciocolata si nu te vei simti vinovata. Oricand.
4. Poti -- nu, trebuie! -- sa mai tragi cate un pui de somn.
5. Trebuie sa dai nume unei noi fiinte.
6. Transformarea sotului in tata atunci cand iti saruta burtica de noapte buna, citeste o poveste bebelusului aflat in uter sau sta treaz toata noaptea montand patutul -- sa fie pregatit in cazul in care bebelusul se decide sa vina cu 8 saptamani mai devreme.
7. Sexul: Singura data in viata cand nu esti ingrijorata nici de faptul ca s-ar putea sa ramai insarcinata, nici de faptul ca nu ramai insarcinata. Poti face sex numai pentru placerea de a o face.
8. Cumparatul unui costum de baie. Nu pentru a-ti ascunde defectele; ci pentru a te fali cu burtica.
9. Acele vise de graviditate, salbatice, intense, uimitoare in care fiecare persoana din trecut isi face aparitia. Nici un astfel de vis nu a fost inca analizat sau inteles.
10. Uimitoarea anticipare. Este ca si cum toate zilele tale de nastere si sarbatorile din viata ta s-au adunat intr-una singura.
11. Imaginarea tuturor posibilitatilor.
12. Mai mult spatiu numai pentru tine! Si nici macar nu ai mustrari de constiinta daca il pretinzi.
13. Mananci mai sanatos, bei mai multa apa, citesti cu atentie etichetele. Brusc, ceea ce introduci in corpul tau conteaza enorm.
14. In mijlocul unei sedinte plictisitoare sau a unei discutii fara sens, o sa simti bebelusul vanzolindu-se si senzatia te va purta departe de lumea reala. Este modul tau secret de comunicare.
15. Bataile inimii bebelusului la fiecare control.
16. Jocul de-a 'Ghici ce parte se simte acum', in special seara, la culcare, cand bebelusul incepe sa mute mobila sau ce-o mai fi facand el acolo inauntru.
17. Atentia marita pe care o primesti -- sotul tau iti face mai mult masaj, prietenii te suna din ce in ce mai des. Vecinii se ofera sa te ajute, colegii de munca iti aduc pranzul; mici cadouri (o sticla de apa, o gustare, ceva dulce) isi fac aparitia in mod misterios pe biroul tau.
18. Frumusetea gravidei: par sanatos, matasos; unghii lungi si puternice; piele minunata; sani mari.
19. Nu trebui sa mai stai la cozi.
20. Cumparaturile pentru o persoana pe care inca nu ai intalnit-o: haine minuscule, mobila nou-nouta, decoratii adorabile pentru camera.
21. Visele despre momentul cand cineva iti va spune 'Mama' si sotului tau 'Tata'.
22. Cadourile pe care le primesti. Aceasta iti va reaminti cat de speciala esti pentru familie si prieteni.
23. Un sentiment de realizare continua. Daca esti intrebata ce ai facut astazi raspunde sec: 'Azi am facut urechile' sau simplu: 'Eu fac o fiinta. Tu ce ai facut?'.
24. Iti petreci mult timp incercand sa iti aduci aminte cantece si poezii din copilarie.
25. Stii ca ceea ce este rau -- greturile, incheieturile umflate, durerile de spate si toate celelalte -- nu va dura la nesfarsit. Si ca, in final, merita cu varf si indesat.
mamaluieric
Alinus 29s cu Iulius
afibebe spune:
s-a mai racorit si pe la noi.
ce bine e.
bebe Cristi e tare tare miscaret.A jucat un fotbal pe cinste.Se pare ca tare bine se simte acolo unde e.
Ma doare burtica ft tare.Durerea e si sus si jos.
Durerea mare o simt mai ales cand ma ridic din pat.
AFIBEBE34+Cristian Nicolae
luy spune:
Bravo, aniast, asa te vreau ! Optimista si pregatita pentru intalnirea cu BB !
Annisia, bravo pentru vestile bune ! E un dolofan bb Yannis !
Sim, cum asa, n-ai luat nimic-nimicuta ? Uuuuuuu...
Urmy, bine ai revenit ! Vad ca n-ai pierdut vremea si ai facut cumparaturi. Si ce preturi bune, ohohooo...
Iulia, bine ai venit ! Te provocam sa ne "plictisesti"
Prisi, zici ca Miruna iti trimite un pupic
afibebe, ce-i cu durerea asta de burta ? Stai cuminte in patut !
alinush, toate cele 25 de motive sunt adevarate... Dar mai sunt si altele... Fetele care asteapta pe BB de mult timp stiu asta foarte bine, ca ceea ce avem noi in burtica este o MINUNE, iar noi suntem binecuvantate...
Luy 34+ cu
Carmenita spune:
Fetelor, imi facui si eu aparitia, dupa o perioada de repaus. A fost sotul acasa si am profitat din plin de perioada asta, am cumparat de toate pentru bebe, ne-am plimbat si acum am ramas iar singura pentru o luna intreaga.
Cum spuneam am luat si noi pentru bebe Andrei de toate: patut, carucior, lucrusoare, cadita. Inca nu m-am apucat de spalat lucrusoarele bebelului, de fapt ma ingrozeste calcatul, nu mi-a placut niciodata sa calc, iar acum pe caldurile astea un motiv in plus. Dar ma gandesc ca o sa ma bucur de fiecare lucrusor in parte cand il calc si o sa imi fie mai usor.
Am reusit si noi performanta si ne-am pus AC, dar am platit montajul ca sa ni-l puna imediat, ca altfel il mai vedeam la toamna. Asa ca acum imi e mai usor sa stau in casa singura, macar nu mai mor de cald.
Va citeam si imi dadeau lacrimile. Ma gandeam la ce spunea Urmychance si are dreptate. E minunat ce se intampla cu noi, e minunat ca il avem pe bebe tot timpul cu noi, si uneori si uitam cat de norocoase suntem. Voi sunteti asa sensibiloase? Mie imi vine sa plang la orice faza mai de suflet, la orice inseamna sa fii mama, la orice bebe pe care il vad.
Myral si Amar imi pare rau ca aveti contractii, dar mai aveti putin si cu ajutorul lui Doamne Doamne mai treceti si de urmatoarele saptamani.
Au inceput si la mine gandurile de nastere. De fapt cel mai mult ma supara ca sotul meu nu va fi cu mine cand nasc. Cand ma gandesc ca nu va fi acolo sa il vada si sa ne bucuram impreuna, ma cam dau lacrimile. Dar asta e viata, nu poti sa le ai pe toate, asta e munca lui.
Va pup si va doresc o seara racoroasa!
Carmen 29+ cu bebe Andrei