Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Carpatino, ai baut ceva? Sunt cu avertisment la purtator... Cu divertismentu ma chinui....
Nu beau io in timpul programului... da' si in octombrie cand oi termina programul asta... sa te tii neicusorule ce betie o sa trag.
eh.. pai daca-l mai ai.. sa-l stapanesti sanatoasa..
29+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
La mine sau la Carpatina?
Bebe Yannis in evolutie
La mine nu e cald... poate de foame sa fie!
29+ cu Ioana
Annisia spune:
Deh, ce sa zic, au vazut ei ca sunt mai speciala si s-au gandit sa ma puna in valoare mai bine...
Pana in octombrie ai program de sarcina sau chiar profesezi pana atunci? Esti dili sa lucrezi atat de mult, mai nene... Eu din februarie nu am mai prestat si e asa de castoc... Ualeu!
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Carpatina, nu mai pomeni de foame, ca mi se deschid supapele si dau iama in frigider!!!
Bebe Yannis in evolutie
carpatina spune:
quote:
Pana in octombrie ai program de sarcina sau chiar profesezi pana atunci? Esti dili sa lucrezi atat de mult, mai nene... Eu din februarie nu am mai prestat si e asa de castoc... Ualeu!
Si una si alta. Ma opresc din profesat cu o sapatamana inainte. Tinand cont ca abia de o saptamana m-am apucat de profesat nu-i tare greu.. Era bine acasa, dar si mai bine e cu concediu de maternitate platit...
29+ cu Ioana
Annisia spune:
Da, ma, ca tu esti ruda cu Mama Omida... Si de unde vei sti exact cand o sa nasti?
Bebe Yannis in evolutie
crishtina spune:
Cat de bine ai descris Annisia Maaloxul...faina cu pasta de dinti....deci mai sunt care urasc pastilele astea, nu's singura
32+
Happiness_4_us spune:
Carpatino, baga si la mine un pronostic daca tot le ai cu prevazutul nasterii. Ce misto ar fi! M-as pregati sufleteste ptr ziulica aia.
La betie ma inscriu si io, dar dupa ce termin faza cu alaptatul ca altfel il droghez pe bub cel mic.
Cat despre stat acasa din februarie, iar ma apuca toti bazdacii daca mai aud. Eu ma chinui cu statul asta pe scaun de n-aveti idee. E groaznic, si cand ma gandesc ca sunt persoane care ma invidiaza ca am munca de birou. Ete pe naiba!
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!